Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ…

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΑ 15 ΚΡΑΤΗ-ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.
ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΩΡΑ. ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. 112 ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ TOY K.K.E. ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΞΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΥΨΗ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΜΙΛΑΜΕΕΕ…!!!
ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ (ΠΡΩΗΝ U.S.S.R.) ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ 900 ΔΕΚΑΕΦΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡIA ΔΟΛΛΑΡΙA ΚΑΙ 5.000.000 ΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΠOY TOKIZONTAI ME 4% ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966…!!!
ΤΑ 15 ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ Ε.Σ.Σ.Δ. ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΓΚΩΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ
ΚΙ Ε.ΣΥ.
ΚΙ Ε.ΣΥ.
ΚΙ Ε.ΣΥ…!!!

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΩΛΙΔΗΣ