Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

ΣΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ Giorgos Sidiropoulos ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ (ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ) ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΤΟ 2007. ΑΞΙΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΛΑΜΠΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…!!!
ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΣΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΑ (ΤΥΧΑΙΟ?? – ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ…) ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΑΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ (ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ…!!!) ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ…!!! ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΑΖΑΡΙΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ?? ΧΜΜΜ…
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ. ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΣ…!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΜΕ ΤΙΣ 112 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ, ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΓΚΩΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 900 ΔΕΚΑΕΦΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ 5.000.000 ΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ U.S.S.R.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ…