Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Η ληστεία συνεχίζεται μέσω Τ.Χ.Σ.! ΛΗΣΤΕΙΑ

ΛΗΣΤΕΙΑ
ΛΗΣΤΕΙΑ

Μας ενημερώνουν ότι χάθηκαν οριστικά τα 24,5 δισ. ευρώ του ΤΧΣ

Γι αυτό δεν δεχτήκαν την  προσφορά  του Αρτέμη Σώρρα 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΧΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΠΟΣΟ ΠΟΥ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ.

Χριστόφορος Στράτος διευθύνων σύμβουλος ΤΧΣ
Χριστόφορος Στράτος διευθύνων σύμβουλος ΤΧΣ

Επέτυχαν τελικά τον σκοπό τους! «Καπνός» και τυπικά έγιναν τα 24,5 δισ. ευρώ που είχε τοποθετήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στις συστημικές τράπεζες, στο πλαίσιο της πρώτης ανακεφαλαιοποίησης που πραγματοποιήθηκε το 2013 (http://www.kathimerini.gr/941934/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/xa8hkan-oristika-ta-245-dis-eyrw-toy-txs ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ!

ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΕΙΝΑΙ 49,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ / ΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΗΔΗ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;

ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΤΟ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ»  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ» ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ (ΔΗΛ. Ο ΛΑΟΣ) ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ «ΕΦΘΑΣΑΝ» ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, ΝΑ ΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ, ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ALPHA BANK – EUROBANK -ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ. ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΧΩΡΑΦΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΒΙΟ¬ΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙ¬ΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 70 % ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΕ 49,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ 2,5% ΣΕ ΞΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΙΚΟ, ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 37% ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΜΕ;

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 49.7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (49.700.000.000) ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ Ν. 3845/2010. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΑΝ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

Η ΠΩΛΗΣΗ – ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΩΣ (ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 90 %) ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΠΟΛΛΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ (OFFSHORE) ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν.4261/2014 ΑΡ. 14 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ) ΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ), ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ, ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΧΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ,  ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΠΝΙΓΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ Η ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!

https://www.youtube.com/watch?v=U6zmHxKtl_g

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ 2014  (ΕΓΓΡΑΦΟ Α στο βίντεο), Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 30 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΑ (ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 35 % ΕΩΣ ΤΟ 100 % ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧOΝ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.  ΔΟΘΗΚΕ  ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΤΧΣ   ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ  Η ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΧΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΔΙΣ € ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ  ΜΠΟΡΕΣΕΙ  Η  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΝΑ  ΜΠΕΙ ΣΕ  ΜΙΑ  ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ.

ΔΟΘΗΚΕ  ΑΡΚΕΤΟΣ  ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ  ΕΛΕΓΞΕΙ  ΤΟ  ΤΧΣ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΝΑ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ  ΘΕΤΙΚΑ  Η  ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΘΕΣΜΟ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ, ΣΤΙΣ 16/6/2014 (ΕΓΓΡΑΦΟ Β στο βίντεο), Ο ΑΡΤΕΜΗΣ  ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΤΥΧΩΝ ΑΠΡΑΚΤΗ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΦΕΡΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ 19/6/2014,

  • Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ,
  • Η ΚΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ/ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,
  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ,
  • Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,
  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ
  • Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΤΟΤΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ 03.07.2014, (ΕΓΓΡΑΦΟ Γ στο βίντεο) ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (“ΤΡΟΙΚΑ”) ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΩΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΧΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ.

ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΤΡΟΙΚΑ”!!!

ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! Η ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΔΟΛΟ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ: ΤΧΣ, ΤΤΕ, ΕΚΤ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ “ΤΡΟΙΚΑ”.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ. ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ.

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΙΣ 06.08.2014 (ΕΓΓΡΑΦΟ Δ στο βίντεο) ΠΡΟΣ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΝ “ΤΡΟΪΚΑ”, ΜΕ ΑΡ.ΚΑΤΑΘ.: 1664231Β 3864046Β 2014/1849.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ., ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΩΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, (ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: txs.oramaellas.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ