ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ??? ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ…

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΕΛΛΗΝΑ…!!! ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ????
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
……..

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ?

ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΙΤE ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…………….

<<Ρεκόρ όλων των εποχών: Οι Ελληνες χρωστούν πάνω από 100 δισ. στο Δημόσιο >>ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ?????
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ………

<<Χιονοστιβάδα χρεών έπεσε στις πλάτες των φορολογουμένων, με αποτέλεσμα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο τον Νοέμβριο του 2017 να φτάσουν σε ύψος-ρεκόρ όλων των εποχών.

Ο ΕΝΦΙΑ, οι δόσεις φόρου εισοδήματος, ο ΦΠΑ κ.ά. ήταν πολλά, με αποτέλεσμα τα χρέη προς τη φορολογική διοίκηση να ξεπεράσουν τα 100 δισ. ευρώ! Αυξήθηκαν μάλιστα κατά περίπου 1 δισ. ευρώ σε σχέση με τον Οκτώβριο.

Τον ίδιο μήνα επιβλήθηκαν κατασχέσεις σε άλλους περίπου 21.000 φορολογούμενους – με άλλα λόγια, εκτελούνται χίλιες κατασχέσεις ανά εργάσιμη ημέρα.>>

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ……..
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ????
ΟΤΙ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 100 ΔΙΣ…ΑΡΑ 99 ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ…..
ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ……….
ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΗΛΘΕ  ?????????

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ Α.Ε.Π ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 170 ΔΙΣ????

ΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ??????

ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ?????

21.000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ……..

ΜΑ ΚΑΛΑ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ……,
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ??????

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ??????
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ????

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ???????????

ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ???????

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ??????

ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…….

Τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την ασφυξία που αντιμετωπίζουν οι φορολογούμενοι λόγω της υπερφορολόγησης είναι αποκαλυπτικά:

Τον Νοέμβριο οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων προς το Δημόσιο ξεπέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία το φράγμα των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ. Διαμορφώθηκαν στα 100,739 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με τον Οκτώβριο κατά 988 εκατομμύρια.
Οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων, δηλαδή αυτές που δημιουργήθηκαν από τις αρχές του 2017, διαμορφώθηκαν τον Νοέμβριο σε 11,631 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά περίπου 1,2 δισ. ευρώ σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και σχεδόν όλο το ποσό αφορά φορολογικές υποχρεώσεις που έμειναν απλήρωτες από τους φορολογούμενους (πχ φόρος εισοδήματος, φορολογικά πρόστιμα, ΦΠΑ κ.λπ.).
Το σύνολο των φορολογούμενων, φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση ανέρχονται σε 4.207.117, παρουσιάζοντας μέσα σε έναν μήνα αύξηση κατά περίπου 37.000.
Η εφορία έχει ήδη επιβάλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε πάνω από ένα εκατομμύριο οφειλέτες της. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των φορολογούμενων στους οποίους έχουν επιβληθεί κατασχέσεις διαμορφώθηκε τον Νοέμβριο σε 1.035.296 παρουσιάζοντας μέσα σε έναν μόνο μήνα αύξηση κατά περίπου 21.000 οφειλέτες.
Η εφορία έχει τη δυνατότητα να επιβάλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε άλλους περίπου 750.000 οφειλέτες της, κάτι το οποίο θα γίνει σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες.
Το κράτος μείωσε τις οφειλές του προς ιδιώτες

Πάντως, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τον Νοέμβριο μειώθηκαν κατά περίπου 300 εκατ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της γενικής κυβέρνησης προς τους ιδιώτες. Τον Οκτώβριο οι οφειλές ήταν 3,460 δισ. ευρώ, ενώ τον Νοέμβριο το ποσό ανήλθε στα 3,141 δισ. ευρώ. Μείωση σημείωσαν τον Νοέμβριο και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων στο ποσό των 776 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι 832 εκατ. ευρώ που ήταν τον Οκτώβριο.

Το μεγαλύτερο ποσό στο σύνολο των υποχρεώσεων της γενικής κυβέρνησης προς τους ιδιώτες αφορούν οι οφειλές των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης οι οποίες τον Νοέμβριο μειώθηκαν στα 1,754 δισ. ευρώ, έναντι 1,954 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ……http://www.iefimerida.gr/…/rekor-olon-ton-epohon-oi-ellines…
================
ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ????
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ?????
ΔΑΝΕΙΟ ????? ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ?????

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ
“Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΗ, ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ???

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ?????

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ?????
ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ?????
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ?????????

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ
“Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΧΘΕΣ….

ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ

https://www.youtube.com/watch?v=LaaN7RFHnfo&pbjreload=10

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ