Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

<< ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ >>

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Π.Χ. 3ΕΤΟΥΣ, 5ΕΤΟΥΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 10ΕΤΟΥΣ  ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ  Ή ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ,  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ  ΤΟΚΟ. ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ,  ΣΕ   ΣΧΕΣΗ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΠΑΡΟΥΣΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.

ΕΔΩ  ΟΙ  ΟΙΚΟΙ  ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ   FITCH,  STANDARD  AND POORS   ΚΑΙ MOODY’ S    ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ  ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ (RATING) ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ  ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ  10ΕΤΩΝ,  5ΕΤΩΝ  ΚΑΙ 3ΕΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ Ή KAI ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ  ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ  ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ,  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΙ  ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ   ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ,  ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΕΛΟΥΝ  ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΕΥΡΩ 500

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ  ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ  ΜΕΝ  ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ  ΜΗΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ,  ΑΝΑΛΟΓΟ  ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ.(ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ   ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΟΙΚΩΝ ΟΤΙ Η  ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.  ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΕΚΔΟΣΗΣ 3ΕΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2014 ΟΠΟΥ   ΥΠΗΡΞΕ  ΣΑΦΗΣ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.  ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ  ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ << ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ>> ΟΠΩΣ  ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ, ΤΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΨΕΜΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΣΤΗ  ΣΧΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ-  ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΟΔΩΘΕΙ.  ΟΙ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ   ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ   ΘΕΜΑΤΑ  ΚΑΙ   ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ   ΛΥΣΕΙΣ  ΔΗΘΕΝ  ΓΙΑ  ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ,  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ   ΟΜΩΣ  ΔΕΝ  ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ  Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΑ  ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΚΑΤΑ  ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ  ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ   ΩΣΤΕ  ΚΑΙ  ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ  ΑΝ  ΒΓΕΙ  Η ΕΛΛΑΔΑ Η  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΜΑΣ.

ΑΣ  ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!  Η  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ  Η  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΗΝ  ΟΠΟΙΑ   ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Η   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΔΙΕΞΟΔΟΣ  ΣΤΟ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ  ΑΔΙΕΞΟΔΟ  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ  ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ  ΜΕ   ΤΙΣ  ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ,  ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ   ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ  ΤΩΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ  ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ,  ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΤΟΥ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ   ΦΟΡΕΑ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>

ΟΙ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ.

Η <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ  ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΠΤΩΣ  ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΕΙ  ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ.

ΠΕΡΑΝ  ΤΗΣ  ΕΞΑΓΟΡΑΣ  ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ  ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,

ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ  ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩΝ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ,

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ  20.000 ΕΥΡΩ . ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ  << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>

ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ  ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ  ΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ  ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΤΟΙΜΟΙ  ΝΑ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ  ΚΑΙ ΤΑ  ΕΦΟΔΙΑ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΝΕΝΑΝ  ΔΑΝΕΙΣΤΗ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΔΑΝΕΙΖΕΙ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΔΙΚΑ ΜΑΣ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΑΣ  ΤΑ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΘΗΝΑΙΣ

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ