Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΄΄ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ΄΄ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΄΄ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ΄΄ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΄΄ΕΙΔΗΣΗ΄΄ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΄΄ΕΙΔΗΣΗΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ . . . . ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ . . . . . ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΄΄ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑΣ΄΄, ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ . . . . ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΙΝΔΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ). 

http://eretikos.gr/apolafstikos-o-dimitris-starovas-otan-ti-gnorisa-ti-syntrofo-mou-tis-petousa-tyropites-gia-na-troi/


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΄΄ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ΄΄ ?? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΄΄ΕΙΔΗΣΕΙΣ΄΄, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. 


ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ??? ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ !!! (ΑΝΑΦΕΡΟΜAI ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΛΗΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ-ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ)

 

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ