Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ, ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΕ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΒΑΘΗ, Ο ΦΟΒΟΣ, Η ΞΕΝΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΈΘΝΟΣ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΧΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ.

Η ΛΑΜΠΡΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΝΙΚΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΦΡΑΣΗ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΠΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2018 ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ «ΚΕΝΤΡΑ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ…….

Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕIΟΔΟΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ   ΠΩΣ   Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ   ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ   ΣΤΗΝ   ΔΙΑΙΡΕΣΗ   ΠΟΥ   ΕΝΤΕΧΝΑ   ΕΧΕΙ   ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ   ΣΤΟ   ΣΩΜΑ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΔΙΑ   ΜΕΣΟΥ   ΤΩΝ   ΚΟΜΜΑΤΩΝ,  ΤΑ   ΟΠΟΙΑ   ΕΙΝΑΙ   Ο   ΠΙΟ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ   ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ   ΣΕ   ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ   ΠΟΥ   ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ   ΚΑΘΕ   ΑΛΛΟ   ΠΑΡΑ  ΤΑ   ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ   ΤΟΥΣ..

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΦΥΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ   ΚΑΘΕΑΥΤΟ,  ΑΛΛΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ   ΚΑΙ   ΥΠΑΡΞΙΑΚΕΣ  ΠΤΥΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ    ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ   ΝΑ   ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ   ΚΑΙ   ΝΑ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ: ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ   ΠΟΥ   ΜΑΣ   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ   ΩΣ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ   ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ  ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΡΕΤΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ   ΤΗΝ   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ   ΑΔΙΚΙΑ   ΠΟΥ    ΣΥΝΕΧΩΣ   ΛΑΜΒΑΝΕΙ   ΧΩΡΑ  ΣΤΟ   ΣΥΝΟΛΟ   ΤΗΣ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ   ΖΩΗΣ  ΚΑΙ   ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ  ΩΡΕΣ  ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΜΕΡΕΣ   ΤΟΥ ΒΙΟΥΜΑΣ   ΜΕ   ΜΙΑ   ΠΛΗΚΤΙΚΗ   ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΧΡΕΟΥΣ, ΣΤΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ.

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ  ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ  ΚΑΘΕ   ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ  ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η  ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ  ΜΑΣ   ΣΑΝ   ΓΕΝΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ «ΕΞΩΘΕΝ» ΚΑΙ «ΑΝΩΘΕΝ» ΕΝΤΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΈΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΝΑ  ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ   ΤΗΝ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ   ΜΑΣ,   ΜΕ   ΟΤΙ   ΑΥΤΟ   ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ   ΩΣ   ΠΡΟΣ   ΤΗΝ   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ   ΤΟΥ    ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ   ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ   ΜΑΣ   ΠΛΟΥΤΟΥ   ΑΛΛΑ   ΚΑΙ   ΤΟΥ   ΠΛΟΥΤΟΥ   ΠΟΥ   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ   ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ   ΑΠΟ   ΤΟ   ΣΥΝΟΛΟ   ΤΩΝ   ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ  ΕΝΟΣ  ΈΘΝΟΥΣ!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΥΓΟ.

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΠΡΟΣ   ΟΦΕΛΟΣ   ΤΟΥ   ΕΘΝΟΥΣ;

ΌΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ   ΕΧΕΙ   ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ   ΤΗΝ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ   ΤΟΥ  ΚΑΙ   ΟΝΤΑΣ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   ΑΥΤΑΡΚΕΣ   ΛΟΓΩ   ΤΗΣ   ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ   ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ    ΚΡΑΤΟΣ   ΤΟΥ    ΟΠΟΙΟΥ   Η   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ   ΥΛΟΠΟΙΕΙ   ΜΙΑ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ   ΠΡΟΣ   ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ   ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ   ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ   ΚΑΙ   ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ   ΤΩΝ   ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ   ΑΝΑΓΚΩΝ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΛΑΒΑΡΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ «ΟΠΛΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ  ΑΣΚΩΝΤΑΣ   ΜΙΑ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ   ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ   ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΓΙΑ   ΤΗΝ   ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ΕΠΙ ΙΣΗΣ, Η ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ  ΜΟΝΟ.

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ  ΕΧΟΥΝ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ   ΣΤΟΝ   ΕΛΛΗΝΑ   ΕΝΑ   ΑΙΣΘΗΜΑ   ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ   ΠΡΟΣ   ΤΟ   ΚΑΘΕΣΤΩΣ   ΤΗΣ   ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ  ΕΧΕΙ   ΑΡΧΙΣΕΙ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ Η   ΜΝΗΜΗ  ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΑΞΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ.

ΤΟ 2018, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ  ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΡΤΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ!!!

ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ   24-12-2017

 

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ