ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ H ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ H ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!H ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ 2008 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΚΤΛ, ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΟΝΟΜΑΤΙ «HELLENIC REPUBLIC CORPORATION» KAI H ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ WASHINGTON DC ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΠΙΣΕΙΣ, ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΕΣ ΑΕΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ (ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ).

ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ (ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ), ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΟΥΣ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΟΥ Η’ ΜΗ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΕΙΣΕΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ..

ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, Ο ΤΙΤΛΟΣ ΧΡΕΟΥΣ – ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝ ΖΩΗ ΟΝ, ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΔΡΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΓΝΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΦΜ ΤΟΥ.

ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ, ΤΟ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ» ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ.

ΑΥΤΟ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ (ΔΡΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ)..

ΠΩΣ? ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ (ΕΓΓΡΑΦΗΣ) ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ»..

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ (ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ) ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝ ΖΩΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ) ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.

ΈΤΣΙ Ο ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΗΣ» ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΠΟΚΤΑ ΒΑΡΗ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ – Α.Φ.Μ. ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΕΜΨΥΧΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΝ ΤΙΤΛΩΝ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΓΟΡΑ, ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ DEAL ROOMS ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ – ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ..

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΕΑΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

ΑΛΗΘΕΙΑ : “ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ”

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ