Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ

ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ….. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ «ΔΙΑΡΚΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΕΙΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΝ ΜΥΣΤΙΚΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟΝ» ΚΑΙ ΑΦΟΥ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΜΙΛΕΤΙ ΡΩΜΑΝΙΑ.

ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΒΔΟ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ, ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ:

«Πατριάρχευε εν ειρήνη κι έχε την φιλίαν ημών εν οις χρήζεις και εθέλεις έχων πάντα τα προνόμια των προκατόχων σου»!

ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ : «Έλλην ων τη φωνή ουκ αν ποτε φαίην Έλλην είναι»—-«Δεν ονομάζω τον εαυτό μου Έλληνα γιατί δεν πιστεύω ότι πίστευαν οι Έλληνες»

ΕΚΑΙΓΕ ΟΤΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: « …; τους γουν δυσσεβείς και αλάστορας Ελληνιστάς και πυρί και σιδήρω και ύδατι και πάσι τρόποις εξαγάγετε τής παρούσης ζωής …; ράβδιζε, είργε, είτα γλώτταν αφαίρει, είτα χείρα απότεμνε καν και ούτω μένη κακός, θαλάττης πέμπε βυθώ».

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ; ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2.500 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ…….

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…. Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/keimena/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/tag/ellania-axiaka-protokolla/

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ