Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΣΙΟΔΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ...κύριε Τσιόδρα, ελάτε να κάνουμε μια βόλτα στον Αυλώνα, στον Κορυδαλλό, στη Θήβα ή και αλλού... Είμαι σίγουρος ότι αν χρειάζονται μέτρα που υπερβαίνουν τον...
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο...
Τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός βιώνει μια στοχοποιημένη επίθεση απαξίωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, ηθικής κατάπτωσης, λεηλασίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και αποξένωσης από τα ιδανικά του , την γλώσσα του, τα έθιμα και τι συνήθειές του. Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα μιας συνεπούς ανθελληνικής και προδοτικής συνεχούς πορείας του πολιτικού κατεστημένου όπως αυτή διαγράφεται στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ 16 Ιουν 2018 - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=NHr5_tFoXks
Η συναγερμός αφορά τα πυρηνικά όπλα της Δυτικής και Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας και αφορά κυρίως την φόρτωση πυρηνικών κεφαλών σε μαχητικά αεροσκάφη υποστρατηγικά μαχητικά Su-34 και στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M και σε υπερ-υπερηχητικά βλήματα Kh-47M2 Kinzhal, αλλά και τα βλήματα Iskander-M που έχουν μεταφερθεί στην Λευκορωσία και μπορούν να πλήξουν σε ελάχιστα λεπτά την Βαρσοβία και το Βερολίνο.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για την αφρικανική σκόνη, συνέστησε επαγρύπνηση και μέτρα προστασίας στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα.
«Αν εξετάσετε τα στοιχεία και τη λογική θα δείτε ότι η εξήγηση του Πούτιν για τα αίτια του πολέμου στην Ουκρανία είναι σωστή! Όταν είστε μία μικρή χώρα και ζείτε δίπλα σε μία μεγαλύτερη χώρα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την εξωτερική σας πολιτική.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πιο δύσκολη μέρα ήταν η Κυριακή του Πάσχα, ειδικά κατά τις μεσημεριανές ώρες, που όλοι είχαν «κατεβάσει» ρολά, είχαν βγει στον ήλιο και έψηναν στα κάρβουνα. Ήταν εκείνες ώρες που κορυφώθηκε η παραγωγή των ΑΠΕ και οι μετασχηματιστές, αντί να μεταφέρουν ενέργεια από την υψηλή στη μέση τάση, δούλευαν σε αντίστροφη ροή. Έτσι, ήταν εξαιρετικά πιθανό ένα σενάριο μπλακ άουτ.
Σε διαγραφή χρεών ύψους 23,89 δισ. ευρώ προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, αποδεχόμενη ότι δεν πρόκειται να τα εισπράξει ποτέ.
Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και πώς αυτή διαλύει τις ελπίδες των νέων ανθρώπων για το μέλλον και οδηγεί ακόμα και τους ηλικιωμένους να μείνουν άστεγοι, αποτυπώνεται σε μια συγκλονιστική ανταπόκριση και ένα βίντεο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Οι ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις θα ελέγξουν κάθε συμφωνία που έχει υπογραφεί στην Ευρώπη Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Μαρία Ντάσιου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Adelin 107.3 των Κυθήρων. Μίλησε για την ίδρυση του πολιτικού φορέα του έθνους...
Έτσι μετά τους πανηγυρισμούς για το κλίμα που “αλλάζει” σύμφωνα με τους ειδικούς τώρα ζητούν να γίνει ενεργειακή αναβάθμιση του υφιστάμενου κτιριακού αποθέματος και ιδίως των κατοικιών που σημαίνει ότι το 90% αυτών που έχει κατασκευαστεί πριν από το 2000 θα πρέπει να έρθει στα “μέτρα” των νέων επιταγών για τις προδιαγραφές μόνωσης,
Ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μας είναι αφιερωμένο στην κοινωνική λειτουργία και τη γλώσσα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκμεταλλεύονται αυτό παρέχοντας στους χρήστες αλληλεπιδράσεις ανταμοιβής που είναι προσβάσιμες και διεγείρουν τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου μας.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διατάζει τους ιδιοκτήτες ακινήτων να ακολουθήσουν συγκεκριμένα μέτρα πυροπροστασίας, με βάση τον νέο κανονισμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τα οποία όμως θα τους κοστίσουν πάνω από 28.000 € και δεν μιλάει κανένα πολιτικό κόμμα.