Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

 

Οργανωμένο σχέδιο όλων των κομμάτων για πλιάτσικο 800.000 ακινήτων των Ελλήνων
Οργανωμένο σχέδιο όλων των κομμάτων για πλιάτσικο 800.000 ακινήτων των Ελλήνων

 

Οργανωμένο σχέδιο όλων των κομμάτων για πλιάτσικο 800.000 ακινήτων των Ελλήνων 

 
Ένα προσχεδιασμένο κόλπο για τον αφανισμό των Ελλήνων και την κατοικία τους με πρωταγωνιστές τα κόμματα και τους ουδείς εξ αμαρτιών πουλημένους πολιτικούς της παράνομης Ελληνικής βουλής.
Σκοπός και στόχος τους να περάσει η περιουσία του Έλληνα στα χέρια λίγων ,άλλωστε πολλάκις ξένοι κύκλοι τύπου Ροτσάιλντ και παρακλάδια Κίσινγκερ επιδίωκαν να μην έχουν  οι Έλληνες ιδιοκτησία για να μπορούν να τους χειραγωγήσουν. 
 
Χρηματιστήριο ΠΑΣΟΚ-Σημίτη 1999
 
Όλα ξεκίνησαν με την φούσκα του χρηματιστήριου τότε όπου το «σωτήριο» ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Σημίτη  όταν σχεδόν 1,5 εκατομμύριο Έλληνες, με μία οικονομική εφημερίδα στο χέρι, αγόραζαν και πουλούσαν μετοχές από την.. ξαπλώστρα της παραλίας, αισθανόμενοι ότι το ΠΑΣΟΚ –επιτέλους– τους είχε δικαιώσει, κάνοντάς τους πλούσιους.
ΑΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ
 
Το 1999 η κεφαλαιοποίηση του Χρηματιστηρίου είχε φτάσει στα 212,8 δισ. ευρώ, αντιστοιχώντας στο 182% του ΑΕΠ. Δέκα χρόνια μετά η κεφαλαιοποίηση είχε πέσει στα 93 δισ. ευρώ. Με απλά λόγια, κάπως, κάπου, με κάποιο τρόπο «εξανεμίστηκαν» 155 δισ. ευρώ. 
 
Πάση θυσία στο ευρώ-ΟΝΕ
 
Με ψεύτικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Τράπεζα της Ελλάδος (δηλαδή, Σημίτης και Παπαδήμος), σε αγαστή συνεργασία, ετοίμασαν και το colpo grosso, με την βοήθεια της Goldman Sachs βάζουν την Ελλάδα στο ευρώ.
 
Το 2003 το ΔΝΤ σήμανε συναγερμό στην κυβέρνηση Σημίτη, ενημερώνοντάς την προφορικά και γραπτά ότι η απώλεια ανταγωνιστικότητας που είχε υποστεί η Ελλάδα από την ένταξή της στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση ήταν δραματική και πως, προκειμένου η ελληνική οικονομία να αντέξει στο ευρώ, απαιτούνταν άμεσα διαρθρωτικά μέτρα και ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής πειθαρχίας για να επιτευχθεί επείγουσα εσωτερική υποτίμηση.
 
Αναπτυξιακός Ν. 3156/2003 δομημένα ομόλογα
 
Εν όψη των Ολυμπιακών αγώνων το 2004 στην Αθήνα και προκειμένου να διευκολύνει αλλά και να προσελκύσει τους επενδυτές ψηφίζει τον Ν. 3156/2003.
Ο νόμος αυτός ήταν αναπτυξιακός μέχρι και την ψήφιση του δεν υπήρχαν προβλήματα με κόκκινα δάνεια, και  δίνει την δυνατότητα στις τράπεζες  να εκδώσουν ομολογιακά δάνεια, τιτλοποίηση απαιτήσεων και απαιτήσεων από ακίνητα ακόμη και στα ενυπόθηκα μη ληξιπρόθεσμα στεγαστικά δάνεια.
Τότε οι τράπεζες έδιναν σωρηδόν κάθε είδος δάνεια στους Έλληνες τυχαίο?
 
Τζουνάμι δανείων
 
Μετά το τσουνάμι δανείων με τις τράπεζες να πολιορκούν τους πολίτες να πάρουν κάθε είδους δανείου ,φέρνουν την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών της  με συνεργό και εκτελεστές την κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου είδατε πάλι το ΠΑΣΟΚ? τυχαίο?
 
Με ψευτικά στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ στα μνημόνια
 
Παρέα με ψεύτικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μας βάζουν στα μνημόνια τυχαίο?
 
ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
παρόλο που αποδείχτηκε στα δικαστηρια οτι μας έβαλαν έβαλαν με ψευτικα
οικονομικα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στα μνημονια και μεθοδευμένα μας
φτωχοποιουν με αυτά, οταν καταδικάστηκε ο Ανδρεας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ το
καλοκαίρι του 2017 επί ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλαξαν καθόλου την πορεια των
ενεργειων τους και την οικονομικη πολιτικη τους  τα κυβερνητικα κομματα ,
ούτε της αντιπολίτευσης ανέβηκαν στα κάγκελα για να επανελθουν μισθοι
και συνταξεις σε προ μνημονιων επιπεδα και να ξανανοιξουν οι χιλιαδες
επιχειρησεις που έβαλαν λουκετα δημιουργώντας τεραστιο ποσοστο ανέργων.
Γιατι τοτε δεν θα μπορουσαν να μας οδηγήσουν στο πλιατσικο ακίνητης
περιουσίας 800.000 νοικοκυριων Ελληνων που έχουν σχεδιασει  με προσφατο την απόφαση του
Αρειου Παγου υπέρ  των δικών του κορακιων εταιριων πλειστηριασμων στοονομα του Ελληνικου λαού ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Ελληνικου λαού
 
Δημοψήφισμα 5-7-2015
 
Όλοι θυμόμαστε το δημοψήφισμα της 5-7-2015 όπου το όχι του λαού το έκαναν ναι.
Θα θυμάστε και το πρόσωπο του προδότη Αλέξη  Τσίπρα πως βγήκε από την σύνοδο κορυφής.
 
Μετά από το δημοψήφισμα τον Αύγουστο του 2015 μας βάζουν στο τρίτο μνημόνιο το οποίο υπερψηφίστηκε από όλα τα κόμματα και καταψηφίστηκε από  την Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. 
 
Η Εταιρεία του ξάδελφου Τσακαλώτου
 
Λίγους μήνες πριν με το ΦΕΚ 1998 /8-4-2015 η εταιρεία του Ορέστη Τσακαλώτου QUALCO ξάδελφου του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου η οποία είχε ιδρυθεί το 1998 τροποποιεί το καταστατικό της και  προσθέτει την λειτουργία παροχής υπηρεσιών σε πιστωτικά ιδρύματα αλλά και το ακόμη πιο εξωφρενικό την σύνταξη προγραμμάτων επηρεασμού της κοινής γνώμης.
 

 
Όλα οργανωμένα τέλεια από τον Συριζαίο υπουργό. 
 
Ήξερε ο Αλέξης Τσίπρας ότι οι Έλληνες θα έχαναν τα πάντα ,ήξερε ότι θα έχαναν τις περιουσίες τους, ήξερε ότι θα έχαναν τα σπίτια τους.Τυχαίο? η βάση σχεδίου?
 
Με τον ν. 4354 ΦΕΚ Α΄176/16.12.2015
 
Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων εδραιώνουν το πλιάτσικο στα σπίτια των Ελλήνων.
 
Δεν έχει τελειωμό όμως η ίδια εταιρεία βρε παιδί μου κατά σύμπτωση του Ορέστη Τσακαλώτου ξάδελφου του Συριζαίου υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με το ΦΕΚ 925/5-4-2016 και με τις πλάτες του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Στουρνάρα και πρώην  υπουργός οικονομικών αναλαμβάνει μαζί με άλλες δυο εταιρείες την εκκαθάριση όλων των τραπεζών που είχε αποφασίσει να κατεβάσει ρολά ο Στουρνάρας. Τυχαίο? η βάση σχεδίου?
 
 
Η ίδια εταιρεία QUALCO για μαντέψτε πια άλλη μεγάλη εταιρεία έχει στήσει και αρπάζει τα σπίτια των Ελλήνων?
 
Η QQuant Master Servicer Μονοπρόσωπη Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π. (‘Quant’) δραστηριοποιείται στη διαχείριση απαιτήσεων οι οποίες προκύπτουν από δάνεια και πιστώσεις που έχουν χορηγηθεί από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προς φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Για το σκοπό αυτό, το 2017 η Quant έλαβε άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με τον νόμο 4354/2015. 
 
Στον συνδεσμό εδώ που ακολουθεί βλέπουμε οτι η QQuant Master Servicer Μονοπρόσωπη Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π. (‘Quant’) είναι μέλος του ομίλου  QUALCO.
 
 
Η ίδια εταιρεία η  QUALCO εξαγοράζει με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η τράπεζα Αττικής μας ανακοίνωσε πως δάνεια ύψους 700 εκατομμυρίων πουληθήκανε στο εταιρικό σχήμα pimco/qualco έναντι του ποσού των 47 εκατομμυρίων ευρώ..
 
 
H Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα: 
 
-την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την πώληση του ομολόγου μειωμένης εξασφάλισης που προέκυψε από την τιτλοποίηση χαρτοφυλακίου των NPE’s ύψους 700εκ. ευρώ περίπου, καθώς και του σχεδίου διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων  στον Επενδυτή PIΜCO/QUALCO που προέκυψε ύστερα από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό και ο οποίος έχει δεσμευθεί για τα εξής: α) να αποκτήσει το Junior Note ονομαστικής αξίας 357,25 εκατ. ευρώ που εκδόθηκε από την τιτλοποίηση του μεταβιβασθέντος χαρτοφυλακίου, έναντι ποσού 47 εκατ. ευρώ  με τρόπο αποδεκτό από τις εποπτικές αρχές αναγνωρίζοντας η Τράπεζα ισόποσο κέρδος στα βιβλία της και β) να αναλάβει τη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων συνολικού ποσού 700,5 εκατ. ευρώ περίπου, σύμφωνα με τα σχετικά σχέδια διαχείρισης.
 
-την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, με την μέθοδο της αληθούς μεταβιβάσεως του τιτλοποιημένου χαρτοφυλακίου (true sale) και της αποαναγνώρισης (derecognition) των σχετικών απαιτήσεων. Κατά το ως άνω αντίτιμο η Τράπεζα θα αναγνωρίζει ισόποσο κέρδος στα βιβλία της
 
Σημείωση: Σε όλες τις ανωτέρω αποφάσεις συναίνεσε και η Εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου, η οποία παρίστατο σύμφωνα με τον Ν. 3723/2008. 
 

Και πείτε μου τώρα πως μια εταιρεία η οποία εχει αναλάβει δημόσια έργα και δεν μπορεί να τα ολοκληρώσει αιτείται αίτηση θεραπείας η οποία έγινε δεκτή απο το υπουργείο Πολιτισμού? 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως μία εταιρεία η οποία έχει μετοχικό κεφάλαιο 176.000 ευρώ εξαγοράζει δάνεια ύψους 700 εκατομμυρίων  έναντι του ποσού των 47 εκατομμυρίων ευρώ?

 

Με δάνειο όπως δανείστηκε η εταιρεία του βουλευτή της Ν.Δ του Πάτση?

Κόμματα και συμφέροντα
 
Και μας κάνουν πλάκα να μας “δανείζουν” χώρες με μεγαλύτερο χρέος από την Ελλάδα, εγκληματικά δεν χρησιμοποιούν τα δικά μας χρήματα από τα καταπιστεύματα αλλά για να συνεχίσουν να μας έχουν υπόδουλους του χρέους παίρνουν δανεικά από την δευτερογενή αγορά, ώστε να μας πάνε σε πλιάτσικο.
 
Φροντίζουν όμως να τακτοποιήσουν τα δικά τους παιδιά (βλέπε τους υιούς Σιούφα οι οποίοι έχουν ως δραστηριότητα δικηγορική εισπρακτική εταιρεία ,βλέπε Πάτση με το δεν ηξέρε δεν γνώριζε,βλέπε QUALCO) κ.λ.π.

Όλα τα κόμματα είναι συνυπεύθυνα για την ηθική βλάβη για τον εξευτελισμό και για την φτωχοποίηση των Ελλήνων ,ότι κάνουν το ψηφίζουν ομόφωνα.

Ετσι ψήφισαν και έδωσαν την διαχείριση και απαίτηση των ληξιπροθέσμων οφειλών των καταναλωτών στην ΔΕΗ.

Και γιά μαντέψτε σε ποιά εταιρεία έδωσαν την ανάθεση?

Μα στην Qualco φυσικά!!!!!

 

Ερώτηση στους Υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος κατέθεσε ο Βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Κατσαφάδος, σχετικά με την ανάθεση για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών στην εταιρεία Qualco από το ΔΣ της ΔΕΗ.

Αναφέρει ότι προκύπτουν διάφορα ερωτήματα σχετικά με την ανάθεση του έργου από τη ΔΕΗ στην εν λόγω εταιρεία, αντί να αναλάβει η ίδια τις διαδικασίες είσπραξης, είτε με τις δυνάμεις που διαθέτει, είτε προσλαμβάνοντας εισπρακτικές εταιρείες ή δικηγορικά γραφεία. Μάλιστα, όπως επισημαίνει, «ο προϋπολογισμός της προκήρυξης είναι 12 εκατ. ευρώ και προβλέπεται ότι μόνο ένα μέρος της αμοιβής του αναδόχου θα καθορίζεται ως ποσοστό επί των οφειλών που θα εισπραχθούν.»

 

Και αυτό επί Σύριζα ψηφίστηκε όπως ψηφίστηκε και  ο Ν. 4512/2018 (ΦΕΚ Α’ 5/17.01.2018) και ιδρύθηκε το Χρηματιστήριο Ενέργειας.

 

Μια χαρά μας έδεσαν τα Συριζαία παιδία !!!!!!

 
Έχουμε την είσπραξη των ληξιπρόσθεσμων οφειλών των καταναλωτών της ΔΕΗ ,ψηφίζουμε το χρηματιστήριο ενέργειας και με αυτόν τον τρόπο επι της Κυβερνήσης των αχ-ρίστων του Μητσοτάκη  εκτελείται το χρηματιστήριο ενέργειας με τις υπέρογκες τιμές της ενέργειας να επιβαρύνονται όλοι οι πολίτες το δισβασταχτό κόστος.

Ετσι στήθηκε το κόλπο ,ο ένας Τσακαλώτος επί Σύριζα φτιάχνει εταιρεία εισπρακτική της ΔΕΗ και την βάζει χρηματιστήριο να ανεβαίνουν οι τιμές και ο άλλος Κούλης ΝΔ νομοθετούν ρήτρα αναπροσαρμογής και υπερχρέωση των νοικοκυριών με το αζημίωτο???

 

Το τελειωτικό χτύπημα όμως ήρθε με τον πτωχευτικό νόμο της κυβέρνησης  Μητσοτάκη όπου εκεί μπήκε η ταφόπλακα των Ελλήνων.Δεν μας είπε όμως η Ν.Δ η οποία χρωστά 350 εκ. ευρώ θα πτωχεύσει ?
 

 

 
 
Αρτέμης Σώρρας και η πρόταση 600 δις ευρώ
 


ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή είναι συνεργοί των οικονομικών εγκλημάτων κατά των Ελλήνων διότι δεν είπαν στον Ελληνικό λαό τα βρώμικα παιχνίδια που του παίζουν οι κομματικές κυβερνήσεις.

Δεν ανέβηκαν στα κάγκελα.

Δεν είπαν ότι μπορούσε να ξεχρεώσει η χώρα με λεφτά δικά μας από την συνθήκη Bretton Woods – καταπιστεύματα.

Δεν είπαν ότι μπορούσε να ξεχρεωθούν όλα τα ΑΦΜ από τα 600δις που κάρφωσε ο Αρτέμης Σώρρας από το 2012 και εμφανίζονται στους Κρατικούς προϋπολογισμούς από το 2016 μέχρι σήμερα ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ 2016.

Αν το είχαν κάνει δεν θα μπορούσαν να αισχροκερδούν τα κοράκια σήμερα στο αίμα και ιδρώτα 800.000 νοικοκυριών.

 ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ 

Πρόσφατα δε ο Άρειος Πάγος έκδωσε απόφαση υπερ των φαντασμάτων και  χρεώνουν  με 58ΔΙΣ τους Έλληνες.

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ.

Από ότι φαίνεται με ενδεχόμενο δόλο έβαλαν τους Έλληνες στα μνημόνια
και με ενδεχόμενο δόλο δεν ξεχρέωσαν όλα τα ΑΦΜ τους το 2016 όταν ο πρόεδρος
του πολιτικού φορέα Ελλήνων ΣυνέλευσΙς κύριος
Αρτέμης Σώρρας στις 9 Μαΐου του
2016
αποστέλλει εξώδικη διαταγή προς τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το οριστικό
ξεχρέωμα των ΑΦΜ όλων των Ελλήνων από τα περιουσιακά στοιχεία των 600 δις που συμπεριλαμβάνονται
από το 2016 σε κάθε κρατικό προϋπολογισμό ως πιστωτικά έσοδα και ως δάνεια έπειτα.

Γιατί τότε δεν θα μπορούσαν να αισχροκερδούν με το πλιάτσικο
εις βάρος των σπιτιών των Ελλήνων και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν δεν γίνουν έλεγχοι
στις διεθνείς offshore-υπεράκτιες εταιρείες πόσους άλλους βουλευτές και μη εμπλέκονται  για να πέτυχουν όλα αυτά.

 

 

 

Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας απαντά (Αρ. Πρωτ. Δ2863 / 10.05.2016) στην εξώδικη δήλωση-εντολή-διαταγή του Αρτέμη Σώρρα δηλώνοντας αναρμόδιος και την διαβιβάζει στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΑΝ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΜ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ,

 όπως έχουν αδειοδοτηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος

Με την υπ’ αριθμ. 118/19.05.2017 Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής (ΠΕΕ) της Τράπεζας της
Ελλάδος (ΦΕΚ Β’ 1764/22.5.2017) «Πλαίσιο για την ίδρυση και λειτουργία εταιρειών
διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις του Ν. 4354/2015 – Αντικατάσταση της
ΠΕΕ 95/27.5.2016» εξειδικεύεται το πλαίσιο για την ίδρυση και λειτουργία των εταιριών
διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις
, με βάση τις διατάξεις του Ν. 4354/2015,
όπως ισχύει. Η ΠΕΕ 118/19.05.2017 περιλαμβάνει τη διαδικασία και τα απαιτούμενα
στοιχεία και δικαιολογητικά για την παροχή άδειας λειτουργίας, καθώς και το πλαίσιο
εποπτείας που ισχύει για τις ανωτέρω εταιρείες κατά περίπτωση.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ οι αδειοδοτηθείσες εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων είναι
οι κάτωθι: 

 
1. Cepal Hellas Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης
Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (πρώην “Aktua Ελλάς Χρηματοοικονομικές
Λύσεις Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις”):
ΕΠΑΘ 207/29.11.2016 (ΦΕΚ Β’ 3717/30.11.2016) 
 
2. Eurobank FPS Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις:
ΕΠΑΘ 220/1/13.3.2017 (ΦΕΚ Β’ 880/16.3.2017) 
 
3. ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις:
ΕΠΑΘ 276/25.6.2018 (ΦΕΚ Β’ 2979/24.7.2018) 
 
4. PILLARSTONE ΕΛΛΑΣ Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και
Πιστώσεις: ΕΠΑΘ 228/1/02.05.2017 (ΦΕΚ Β’ 1590/9.05.2017) 
 
5. RESOLUTE ASSET MANAGEMENT Ανώνυμος Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από
Δάνεια και Πιστώσεις: ΕΠΑΘ 236/1/10.07.2017 (ΦΕΚ Β’ 2491/19.7.2017) 
 
6. Independent Portfolio Management Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης
Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (M.A.Ε.Δ.Α.Δ.Π.) [IPM]: ΕΠΑΘ
236/3/10.07.2017 (ΦΕΚ Β’ 2491/19.7.2017)
 
 7. UCI ΕΛΛΑΣ Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις:
ΕΠΑΘ 236/2/10.07.2017 (ΦΕΚ Β’ 2491/19.7.2017) 
 
8. B2KAPITAL Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις:
ΕΠΑΘ 241/10/31.07.2017 (ΦΕΚ Β’ 2861/21.08.2017) 
 
9. DV01 Asset Management-Δανειακή Βελτίωση Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης
Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις: ΕΠΑΘ 247/2/14.11.2017 (ΦΕΚ Β’
4171/30.11.2017)
 
 10. QQUANT MASTER SERVICER Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια
και Πιστώσεις: ΕΠΑΘ 247/1/14.11.2017 (ΦΕΚ B’ 4171/30.11.2017) 
 
11. SPECIAL FINANCIAL SOLUTIONS Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από
Δάνεια και Πιστώσεις: ΕΠΑΘ 257/1/31.01.2018 (ΦΕΚ Β’ 544/20.2.2018) 
 
12. HOIST HELLAS Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από
Δάνεια και Πιστώσεις: ΕΠΑΘ 257/2/31.01.2018 (ΦΕΚ Β’ 544/20.2.2018) 
13. DOVALUE HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΕΠΑΘ 281/27.7.2018 (ΦΕΚ Β’ 3602/24.8.2018)
 
 Οι εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων που έχουν αδειοδοτηθεί μέχρι το Μάιο 2020, παρατίθενται στον Πίνακα της ΤτΕ 
 
14. MELFIN ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:
ΕΠΑΘ 281/4/27.7.2018 (ΦΕΚ Β’ 3602/24.8.2018)
 15. APS RECOVERY GREECE Ανώνυμη Εταιρία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και
Πιστώσεις: ΕΠΑΘ 286/2/28.9.2018 (ΦΕΚ Β’ 4508/15.10.2018)
 
 16. ΤΣΕΡΒΕΝΤ ΚΡΕΝΤΙΤ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΓΚΡΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ (Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π.): ΕΠΑΘ
292/1/18.12.2018 (ΦΕΚ Β’ 6030/31.12.2018) 
 
17. EOS MATRIX GREECE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΕΠΑΘ 304/2/15.03.2019 (ΦΕΚ Β’ 1040/28.3.2019) 
 
18. ΕΥΠΡΑΞΙΣ FSI ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΕΠΑΘ 308/7/19.04.2019 (ΦΕΚ Β’ 1689/15.5.2019) 
 
19. ΜΑΟΥΝΤ ΣΤΡΙΤ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΕΠΑΘ 326/17.09.2019 (ΦΕΚ Β’
3611/27.9.2019)
 
 20. EN ΠI EΪ ΣΕΡΒΙΣΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΕΠΑΘ 323/26.08.2019 (ΦΕΚ Β’ 3437/11.9.2019) 
 
21. INTRUM HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΕΠΑΘ 326/17.09.2019 (ΦΕΚ Β’ 3533/20.09.2019) 
 
22. ΠΕΠΕΡ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ: ΕΠΑΘ 328/14.10.2019 (ΦΕΚ Β’ 3960/29.10.2019)
 
 23. ΛΥΣΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ
ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ (Μ.Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π.): ΕΠΑΘ 334/29.11.2019 (ΦΕΚ Β’ 4653/17.12.2019) 
 
24. HIPOGES ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ
ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ (Μ.Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π.): ΕΠΑΘ 349/13.3.2020 (ΦΕΚ Β’
1359/14.04.2020)
 
 25. FIRSTCAPITAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ
ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ (Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π.): ΕΠΑΘ 349/13.3.2020 (ΦΕΚ Β’ 1359/14.04.2020)
 
 

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? 

Γιατί δεν μας έδωσαν οι κυβερνήσεις λίστες για ποιά κόκκινα δάνεια έδωσαν ανακεφαλαιοποιήσεις πάνω από 233 δις στις τράπεζες ?? 
 
Γιατί δεν μας έδωσαν οι τράπεζες λίστες των κόκκινων δανείων που έκαναν εκκαθάριση και έδωσαν στο κράτος για να πάρουν τα 233δις των ανακεφαλαιοποιήσεων??? 
 


Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να βγουν στην δημοσιότητα τα ονόματα
των ιδιοκτήτων, των μετόχων αν υπάρχουν καθώς και συγγένειες η σχέσεις με πολιτικά
και τραπεζικά πρόσωπα των ανωτέρω 25 εταιριών να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Να δείς Έλληνα ότι Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.

ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ  ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Επιμέλεια : Αντώνης Χαραλάμπους

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520
 
 

Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ