Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ παράδειγμα
ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ παράδειγμα

ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ παράδειγμα

απο χρονολογιο Φίλιππου Αναστασίου

΄Ενα απλό παράδειγμα μέρους του πτωχευτικού κώδικα (γιατί υπάρχουν πολλά): ΄Εστω ότι έχει πληρώσει κάποιος τα δύο τρίτα του στεγαστικού του δανείου και για λόγους αυτονόητους (ανεργία, μείωση εισοδήματος κλπ) δεν μπορεί να συνεχίσει, η ζητά μικρότερες δόσεις με αναδιάρθρωση του δανείου του που οι τράπεζες στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ παραχωρούν.

Τον πτωχεύουν, του παίρνουν το σπίτι, κάθε είδους εισόδημα πάνω από 1200 ευρώ (αυτό το επανέφεραν από τα 600 ευρώ που σκόπευαν να περάσουν αρχικά) και οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο βρουν εάν το σπίτι που “σκοτώνεται” αξιακά σε πλειστηριασμούς που πολλές φορές χτυπάνε οι ίδιες οι τράπεζες, δεν καλύπτει την αξία του υπολοίπου.


Σε περίπτωση που ο οφειλέτης θέλει να πάρει πίσω το σπίτι του πρέπει να πληρώσει αγοράζοντας το στην εμπορική του αξία εξ ολοκλήρου (όχι “σκοτωμένο”) και οχι μόνο πληρώνοντας το υπόλοιπο της οφειλής του.


Αυτά για τον πρωτοφειλέτη. Σαφώς και ο εγγυητής θα θεωρηθεί επίσης συνοφειλέτης και δεν θα εξαιρεθεί από την ίδια τύχη.


Ουτε έντιμη, ούτε ηθική αυτή η αθλιότητα & πολύ περισσότερο δεν τελειώνεις ποτέ από το περιουσιακό ξήλωμα.


Στις ΗΠΑ, στη Μέκκα του καπιταλισμού, σου παίρνουν το σπίτι κι απλά οι οφειλές σου όσες κι αν είναι, ακόμη κι αν ξεπερνούν την αξία του ακινήτου τελειώνουν εκεί, διότι έμμεσα αναγνωρίζεται η ευθύνη της τράπεζας.


΄Οσοι πιστεύουν ότι το θέμα δεν τους αφορά, ας αλλάξουν πλευρό. Επίσης όσοι στραβοί ακόμη βλέπουν τα πράγματα μέσα από άκρως μυωπικά κομματικά γυαλιά, δίνοντας άφεση αμαρτιών. Γιατί μας αφορά ΟΛΟΥΣ!


Ο πτωχευτικός νόμος θα επικρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας αμείλικτος υποκαθιστώντας κάθε δικαστήριο.

Στο πρώτο επαγγελματικό στραβοπάτημα η στην πρώτη αδυναμία πληρωμής των υπέρογκων φόρων των ακινήτων, τα χάνει. Κι όσο περισσότερα έχει, τόσο πιο ευάλωτος.


Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά τώρα που θα έπρεπε να σείεται το σύμπαν από αντιδράσεις, είμαστε ανέμελα ήρεμοι κι από αύριο θα είμαστε όλοι οιονεί πτωχευμένοι.”


σχλ. απο N. T. Αυτό που δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει όλοι όσοι φωνάζουμε για το Πτωχευτικό Νομοσχέδιο, είναι ότι οι Τράπεζες ΔΕΝ έχουν πολύ μέλλον με τέτοιες πρακτικές….
Να θυμόμαστε: Η βασική δουλειά τους είναι ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ και ο Νόμος αυτός δίνει σύνθημα στους υποψήφιους δανειολήπτες ΝΑ ΜΗΝ Δανείζονται!!
Άσε που οι περισσότεροι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, λόγω Τειρεσία, να δανειστούν….

σ.σ. ΑΧ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΠΛΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΩΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΘΝΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΠΡΟΣΩΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. 

ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.

ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ




ARVE

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 




ARVE

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

 Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΤΡΙΠΤΥΧΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ- ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ




ARVE

ΤΡΙΠΤΥΧΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ- ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ