Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
Αντί να συλληφθεί ο τέως αρχηγός της Πυροβεστικής συνέλαβαν τον πραγματογνώμονα! Αυτά μόνο σε μια χώρα που είναι υπό το καθεστώς συμμορίας!
Αντί να συλληφθεί ο τέως αρχηγός της Πυροβεστικής συνέλαβαν τον πραγματογνώμονα! Αυτά μόνο σε μια χώρα που είναι υπό το καθεστώς συμμορίας!

Δ.Χ.: ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΑ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΕΥΣΤΟΧΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ TIMELINE ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ.

(ΑΠΟ Gloria Aligianni
Αντί να συλληφθεί ο τέως αρχηγός της Πυροβεστικής συνέλαβαν τον πραγματογνώμονα! Αυτά μόνο σε μια χώρα που είναι υπό το καθεστώς συμμορίας! Η Ζανζιβάρη μου ακούγεται μια χαρά!

Συνελήφθη ο πραγματογνώμονας της Πυροσβεστικής μετά από μήνυση του τέως Αρχηγού που επιχείρησε συγκάλυψη

Δ.Χ.: Meanwhile, o “θα σου σκισω τον κ..λο” ζαιος αρχι(δο)γαλονας της ΠΥ εκανε μηνυση στον πραγματογνωμονα. Κι ο δευτερος συνεληφθη και κρατειται με τη διαδικασια του αυτοφωρου. Η κατηγορια ειναι “παρανομη υποκλοπη συνομιλιας”. Μονο που τελικα, θα “κλάσουν μια μαντρα μυδια” του υποκλοπεα καθως, με νομο του Συριζα (εκαναν και κατι σωστο, τα ρεμαλία….), η κοινοποιηση υποκλαπεισας συζητησης παυει να ειναι παρανομη, απο τη στιγμη που αφορα καταγγελια για άλλη εγκληματικη ενεργεια.

Πειτε με Κατινα, αλλα ψυλλιαζομαι οτι ο υποκλοπεας ειχε παραδωσει την κασετα εδω και πολυ καιρο σε αυτους που τωρα την εκαναν φειγβολαν. Επρεπε ομως πρωτα να βγει η δικαστικη αποφαση στις ΗΠΑ για τη Νοβαρτις ώστε η συνομιλια να βγει στο φως για αντιπερισπασμο…

—————————————–

Spiros Kokkalhs
13 ώρες ·

ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Ε;
Ε;
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ

================

Andreas Kapsambelis
3 ώρ. ·
ΒΟΜΒΑ από τον (πρώην υπαρχηγό) Α. Γκουρμπάτση! «ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ και μένα όπως τον πραγματογνώμονα Λιότσιο για το Μάτι…»

========================

Νικόλας Αρβανίτης
11 ώρ. ·
Τέλειωσαν με τη Novartis, και μας έβγαλαν το… Μάτι!!!!!
Έφυγαν οι καθαροί κι ανέλαβαν οι πεντακάθαροι βρομιάρηδες!!!!

=======================

Demetrios Alvanos
30 λ. ·
Ο διάλογος που εβγαλε η Καθημερινή μεταξύ του αξ/κου της Πυροσβεστικής και του πραγματογνωμονα είναι ενδεικτική του μοντέρνου νεοελληνικού ήθους .
Φρασεολόγια χυδαία , μανία με τον πρωκτό του συνομιλητή του και κυνική ομολογία ότι άφηναν ανθρώπους να καίγονται για τα παιχνίδια εξουσίας της κλίκας τους .
Καμία ελπίδα
Η ανθρωπινη φυση ειναι ιδια, τα στεγανα εξουσιας γεννανε τερατα .
Πχ στο Τσερνομπυλ βαζανε τον κοσμο να παιζει μπαλα διπλα στον αντιδραστηρα και δεν παραδεχονταν ότι εγινε ατυχημα ,
Λεγανε για ψεματα των καπιταλιστων .
Δεν ειναι θεμα αριστερας

=====================

Pantelis Savvidis
22 ώρ.
“Θάψτα, αλλοιώς θα σε σκίσουμε”.
Ο εικονιζόμενος είναι ο Βασίλης Ματθαιόπουλος, πρώην αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας ο οποίος απείλησε τον Δημήτρη Λιότσο, αξιωματικό της Πυροσβεστικής που ανέλαβε τη σύνταξη πορίσματος για το Μάτι. Να θάψει όσα εντόπισε ως ευθύνες γιατί θα τον σκίσουν.
Τα φέρνει στο φώς η έγκυρη “Καθημερινή”. Μάλιστα με ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας τους.

Κατ αρχάς, αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το αθηναϊκό κρατίδιο απο της συστάσεώς του.Επικεφαλής υπηρεσιών άνθρωποι που, συνήθως, δεν αξίζουν για τη θέση για να υπακούουν χωρίς αντιστάσεις στους ανωτέρους τους ακόμη και όταν τους ζητούν να παρανομήσουν.

Δυστυχώς, αυτή η αντίληψη έχει εισχωρήσει και στη δικαιοσύνη. Το δημοσίευμα αφήνει αιχμές για το ρόλο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Η τοποθέτησή της επικεφαλής του Ανωτάτου Δικαστηρίου εξέπληξε τους συναδέλφους της. Φάνηκε, όμως, χρήσιμη στην εξουσία του Συριζα.

Ο Ματθαιόπουλος ζητά απο τον υφισταμενό του να απαλλάξει και τον ίδιο. Που σημαίνει ότι είχε ευθύνες.

Κάτι που δείχνει και τις επαγγελματικές του ικανότητες. Ως αρχηγός, όμως, που θα καλύψει τις ευθύνες των πολιτικών προϊσταμένων του είναι άψογος.
Έχοντας υπόψη του πως λειτουργεί, το “Σύστημα” έχει ποινικοποιήσει την καταγραφή μιας συνομιλίας. Το βρώμικο παρασκήνιο, όμως, ήρθε στο φως απο μια τέτοια καταγραφή.

Αυτός είναι ο πολιτικός μας κόσμος, αυτό και το σύστημα που μας διοικεί. Η υπόθεση αυτή είναι μια απο τις πολλές που συμβαίνουν και δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Το συμπέρασμα είναι πως η υπόθεση πρέπει να φθάσει ως το τέλος. Να αποκαλυφθούν οι πολιτικές και άλλες ευθύνες και οι υπεύθυνοι να βρεθούν πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής. Και να εξαφανιστούν απο το πολιτικό προσκήνιο.

Αλλά πέραν των ποινικών πρέπει να αποδοθούν και πολιτικές ευθύνες. Κάποιοι λειτουργούν έτσι πολιτικά και αναπαράγουν ένα σάπιο σύστημα.
ΥΓ. Το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις παρανομιών δημοσίων προσώπων. Αν δεν κινηθούν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές θα κινητοποιηθεί η Κοινωνία των Πολιτών. Τίποτε δεν θα καλυφθεί, τίποτε δεν θα παραμείνει ατιμώρητο.

====================

Κατερίνα Πάντα
8 ώρ. ·
Απορία που νομίζω ότι είναι εύλογη: Γιατί η Γεροβασίλη να προβεί σε μήνυση κατά της εφημερίδας Καθημερινή που είναι το μέσον & όχι ευθέως κατά του τότε αρχηγού Ματθαιόπουλου αφού υπάρχει συγκεκριμένο ηχητικό?
Παίζει κάτι που δεν καταλάβαμε?
ΥΓ. Τώρα βλέπω ότι εκ των υστέρων κατέθεσε έτερη μήνυση κατά κατά Ματθαιόπουλου και Λιότσιου. Δεν θα μπορούσε να ήταν μια κοινή εξ αρχής αφού αφορά το ίδιο θέμα?

==================

Renos Docos
2 ημ. ·
Για να δουμε αν θα πανε φυλακη καμποσοι αξιωματικοι της Πυροσβεστικης και οι πολιτικοι τους προισταμενοι.

Διαβαστε και φριξτε

……Εάν τα όσα γράφονται ισχύουν, τότε έχουμε “στεγνή” εγκατάλειψη περιοχών από το αρχηγείο της Πυροσβεστικής, επειδή σκοπός είναι να αφήσουν αβοήθητο τον επικεφαλής κάποιας περιοχής που μπορεί να έχει εκδηλωθεί φωτιά, με ότι συνέπειες έχει αυτό για τα σπίτια του κόσμου αλλά και τις ίδιες τις ζωές των ανθρώπων.

“Έχεις 15 χρόνια, 20 για να πάρεις σύνταξη. Θα έρθει το χαρτάκι από πάνω χωρίς να το θέλω εγώ για τη Σάμο, και στην πρώτη φωτιά μην του σηκώνεις τίποτα” λέει ο κ. Ματθαιόπουλος στον Δημήτρη Λιότσο.
Μάλιστα, φέρεται να αναφέρει και παραδείγματα για το τι πρακτικές έχουν ακολουθηθεί στο παρελθόν!

“Έτσι γίνονται τα παιχνίδια. Έτσι έγιναν πέρυσι τα παιχνίδια με τον Καπελιό (πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής) και τον Βασιλειάδη (πρώην υπαρχηγό Επιχειρήσεων). Για να καθαρίσει ο Καπελιός τον Βασιλειάδη τον άφησε και στα Κύθηρα χωρίς εναέρια και στη Μάνη χωρίς εναέρια. Τόσοι είναι οι φάκελοι στους εισαγγελείς του Γυθείου και του Πειραιά. Έτσι παίζεται το παιχνίδι”.

Να σημειωθεί ότι στα Κύθηρα το 2017 που η φωτιά έκαψε πάνω από 20.000 στρέμματα αλλά και στη Μάνη το ίδιο καλοκαίρι όπου η φωτιά είχε μπει σε οικισμούς καταστρέφοντας σπίτια.
Και στις δυο πυρκαγιές υπήρχαν καταγγελίες για λανθασμένη διαχείριση των εναερίων μέσων…..”

====================

Stathis Predaris Σε ολα τα σωματα ασφαλειας γινονται τα ιδια.

Η πολιτικη για ψηφοθηρια, επιρροη στα γεγονοτα κατα πως την βολευει
και συμμετοχη στις μιζες εχει τρυπωσει για τα καλα μεσα στα σωματα και ταχει διαβρωσει.

Συνταξιοδοτει άξιους και βαζει δικους της γλύφτες κάθε φορά .

Με καθε νεα κυβερνηση αλλαζουν και αρχηγοι.
Ποιος ο λογος?
Δεν σας εκανε ποτέ εντυπωση αυτο?

Διαφθορά μεχρι εκει που δεν φανταζομαστε..

=====================

Thomas Kakadiaris
34 λεπ. ·
Οταν πιθανολογούνται ευθύνες της φυσικής ηγεσίας ορίζεις πραγματογνώμονα υφιστάμενο αξιωματικό;;;

Η ΑΦΕΛΕΙΑ (ή η “αφέλεια”) όσων συζητάνε ό,τι …ακολούθησε. Ακόμη κι αν ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ κανένας, κανένα τηλέφωνο, ο εμπειρογνώμονας “θα έβγαζε τα μάτια” του Σώματος που υπηρετούσε/υπηρετεί; (Αυτή είναι η πιο,πιο,πιο,πιο, ελαφριά εκδοχή!) Αμ, και το άλλο; Τον όρισε η “ελληνική δικαιοσύνη” που τώρα θα δικάσει αγωγο-μηνύσεις κλπ.κλπ.κλπ.;
Φεύγω να μην χάσω το μπάνιο μου και σήμερα…

=====================

Failos Kranidiotis
Μόλις διάβασα όλη την απομαγνητοφώνηση του τρισάθλιου διαλόγου.
Σε μια κανονική χώρα, μετά το Στρατοδικείο, αρχηγό, υπουργίδια, όλους όσους συνήργησαν, θα έπρεπε να τους φορτώσουν σε ένα Steyr, να τους πάνε στο Μάτι και να τους ντουφεκίσουν πάνω στα αποκαΐδια.
Καθάρματα.

======================

Teofanis Panagi
7 ώρ. ·
Ποια είναι η Δούρου που πρέπει να τη φοβάται κάποιος; Τελικά οι αριστερές πατσαβούρες που παίρνουν εξουσία και την βλέπουν περίεργα θέλουν παραδειγματική τιμωρία.

====================

John Valavanis Τα ποντίκια πηδάνε πρώτα όταν δουν το καράβι να βουλιάζει …… ο λαδοποντικας αυτός την έκανε νωρίς, έκανε τις δουλειές του, εξετέλεσε τα “συμβόλαια” του και περιμένει σε απόσταση μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ξεπλυθεί και να βρεθεί να κουνάει πάλι το δάκτυλο

===============================…

Mersina Papadopoulou
8 ώρ. ·
Ναι Πολάκη. Εδώ σ’έχω. Μπορεί ο εισαγγελέας να ψάξει τις δηλώσεις που έκαναν οι μαζεμένοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ αργά το βράδυ, όταν το τοπίο μύριζε ψημένη σάρκα; Μου φαίνεται αδιανόητο που ένας απο αυτή την συνεδρίαση είναι μέλος της σημερινής κυβέρνησης, αντί να βρίσκεται στον ανακριτή για όσα έκανε, για όσα δεν έκανε ή για όσα δεν κατέθεσε.

Spiros Kokkalhs: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε

Γιώργος Δρίτσας: Οπως κάθε μαφιόζικη φατριά που σέβεται τον εαυτό της, έχει πλοκάμια απλωμένα παντού, έτσι κι εδώ βλέπουμε τη διασύνδεση που υπάρχει μεταξύ όλων των εμπλεκομένων. Απλά πράγματα δηλαδή. Απατεώνες του κοινού ποινικού κώδικα, κυβερνάνε μια χώρα και τους πολίτες της, υπό την ανοχή τους, γιατί έτσι βολεύει τους πάντες. Ολα τα υπόλοιπα γίνονται για το ποιός θα πάρει καλύτερο φύλλο στην παρτίδα. Αυτά που εσύ θεωρείς σπουδαία (ζωές, φύση κλπ) γι αυτούς είναι απλώς αναλώσιμα και ανανεώσιμα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Dennis Hoidas ΣΩΣΤΕΣ, ΖΑΙΪΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,,,,Η ΓΙΔΟΒΑΣΙΛΗ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ,,,, απο Kitsos Lagios
18 ώρες ·
Ο τέως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Ματθαιόπουλος.
ανέλαβε αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι και, παρά το ότι ήταν μεταξύ των 20 κατηγορουμένων, παρέμεινε κανονικά στη θέση του.

Ο κ. Ματθαιόπουλος στην ηχογραφημένη συνομιλία του με τον εμπειρογνώμονα αξιωματικό της Πυροσβεστικής, κ. Λιότσιο, που έδωσε στη συνομιλία η Καθημερινή:
✔️Καλεί τον κ. Λιότσιο «να θάψει» τυχόν ευθύνες της κας Δούρου ή οποιουδήποτε άλλου, κατόπιν σχετικής εντολής που ισχυρίζεται ότι του μετέφερε προσωπικά η Υπουργός, κα Γεροβασίλη.
✔️Απειλεί τον κ. Λιότσιο ότι, αν δεν τα θάψει, «θα μαζευτούν και θα τον σκίσουν» και ότι θα τον μεταθέσει στη Σάμο, στερώντας του πυροσβεστικά μέσα, ώστε να καεί το νησί και αυτός να καταστραφεί υπηρεσιακά.
✔️Ισχυρίζεται ότι αυτό είχε κάνει ο προκάτοχός του Καπέλιος, που άφησε τα Κύθηρα να καούν, για να καταστρέψει τον τότε υπαρχηγό Βασιλειάδη.
Στον κ. Ματθαιόπουλο δεν έχουν ακόμη ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

Στην φωτο ο Ματθαιόπουλος χορεύει τσάμικα με την Γιδοβασιλη…. αλλά η Γιδοβασιλη δεν ξέρει τίποτα…. 😂🤣😂🤣🇻🇳✌️ Μεγάλο «ΣΚΟΛΕΙΟ» ο ΣΥΡΙΖΑ…!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ Dennis Hoidas

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ