Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

???????Το μέλλον κάθε κοινωνίας είναι τα μικρά παιδιά της.

Αλίμονο στην κοινωνία που ο κρατικός μηχανισμός της δεν λαμβάνει μέτρα ευνοϊκά ώστε να ενισχύσει την τεκνοποίηση, την ασφάλεια των παιδιών, την παιδεία αλλά βάζει… « τριπλό προφυλακτικό » στα  νέα ζευγάρια προκαλώντας έτσι  υπογεννητικότητα και δημιουργώντας συνθήκες  μόνο φύλαξης και εκπαίδευσης των παιδιών της…

Μια τέτοια κοινωνία είναι καταδικασμένη να βιώσει ένα τραγικό, εξευτελιστικό, ολέθριο τέλος.

Και η κοινωνία της Ελλάδος τείνει να γίνει μια κανιβαλιστική κοινωνία που τρώει τον εαυτό της κι αυτοκαταστρέφεται.

Ας δούμε πιο αναλυτικά όσα προαναφέρθηκαν.

ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η υπογεννητικότητα από τη μια καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο έδαφος και από την άλλη οι εκτρώσεις εκτινάζονται στα ύψη…

Τί συμβαίνει;;;

Δεν θέλουν να τεκνοποιήσουν οι νέοι Έλληνες;;;

Δεν θέλουν να γίνουν γονείς;;;

Όχι, δεν είναι πως δεν θέλουν. Άλλου είδους ερωτήσεις τους βασανίζουν, όπως:

  • Πώς θα μεγαλώσω ένα παιδί;;;
  • Ξέρεις πόσα έξοδα κι ανάγκες έχει;;;
  • Δουλειά δεν έχω και με τις περιστασιακές ευκαιρίες εργασίας του τύπου δίμηνα – τετράμηνα- εξάμηνα ή με τον μισθό των 400 ευρώ, οικογένεια δεν κάνω…
  • Σε τί κόσμο θα το φέρω;;; Να Φοβάται να κυκλοφορήσει;;; Δες τι γίνεται, ζούγκλα καταντήσαμε κι εγώ σε ζούγκλα δεν πρόκειται να γεννήσω παιδί…

Κι όταν μετά από χρόνια τακτοποιήσουν το οικονομικό τους θέμα αφού έχουν βρει μια δουλειά κι αποφασίζουν να γίνουν γονείς, τότε διαπιστώνουν πως πολλά προβλήματα γονιμότητας τους φέρνουν εμπόδια.

ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

Η όλο και μεγαλύτερη ηλικία των γυναικών που αποφασίζουν κάπου στα 35 με 40 να γίνουν μητέρες, νιώθοντας πως ο χρόνος τρέχει και ίσως δεν προλάβουν, γιατί τότε συνειδητοποιούν πως η φύση, τους θέτει περιορισμούς.

Είναι πολλές οι γυναίκες που σε μια τέτοια κατάσταση θα αναιρέσουν και θα αναθεματίσουν εκείνο το περίφημο κίνημα του φεμινισμού που οδήγησε τις γυναίκες να θέλουν να είναι πρώτα επαγγελματίες, καριερίστες, μοντέλα  κι έπειτα μητέρες.

Γιατί, αν ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στην κοινωνία, θα μας δείξει γυναίκες που ανέβαλαν ή σταμάτησαν μια εγκυμοσύνη γιατί έπρεπε να δώσουν βαρύτητα στην καριέρα τους, όταν ήταν σε γόνιμη ηλικία, ή γυναίκες που δεν τεκνοποίησαν για να μη χαλάσει το στητό στήθος και να μην αποκτήσουν κοιλιά με ραγάδες…

Αδύναμο σπέρμα, πολυκυστικές ωοθήκες, εκτρώσεις που οδηγούν σε παλινδρόμηση της μήτρας κι ένα σωρό προβλήματα, προκαλούν άγχος στα ζευγάρια που τώρα θέλουν αλλά δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν.

Μα… γιατί πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχαν αυτές οι δυσκολίες;;;

Πολλές απαντήσεις δίνονται.

 

Το χλώριο, που δε φταίει η φύση αν εμείς το βάζουμε στο πόσιμο νερό και στις πισίνες, λένε πως αδυνατίζει το σπέρμα και οδηγεί σε θηλυπρέπεια..

Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, που πάλι δεν τα μετάλλαξε η φύση αλλά ο άνθρωπος, τα υβρίδια τα οποία είναι στείρα φυτά, λένε πως ευθύνονται για τις κύστες και την υπογονιμότητα.

Τα εμβόλια, που κι αυτά είναι κατασκεύασμα ανθρώπινο, κατηγορούνται επίσης για πολλά προβλήματα στην ανθρώπινη υγεία.

Η μόλυνση που προκαλέσαμε σε ολόκληρο τον πλανήτη επηρεάζει άμεσα την υγεία μας.

Έχουμε κάνει αδύναμο τον κόσμο μας…

Ενισχύουμε τις εταιρείες που παρασκευάζουν υβρίδια, φυτοφάρμακα, φάρμακα…

Επιμένουμε στην επανεκλογή κυβερνήσεων που ευνοούν αυτές τις εταιρείες και μόνοι μας οδηγούμαστε στην ταλαιπωρία και στον αφανισμό μας.

Κι έρχεται ως σωτήρια λύση η επιστήμη με τις εξωσωματικές που και γι αυτές…

Χρειάζονται λεφτά για να πετύχει και κόπο πολύ…

Το σώμα της γυναίκας και η υγεία της θα επιβαρυνθεί…

Πολλοί κατατάσσουν τις εξωσωματικές ως μια από τις αιτίες γέννησης παιδιών με ειδικές ανάγκες, μιας και η πολύδυμη κύηση, εγκυμονεί πολλές φορές κινδύνους όπως πρόωρο τοκετό.

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;;;

Σίγουρα δε φταίει η φύση, όπως πολλοί θέλουν ή τους συμφέρει να λένε πως η φύση τα προκαλεί.

Η Δημιουργία μας χάρισε απλόχερα ένα υγιέστατο περιβάλλον για να ζήσουμε, πεντακάθαρο, ενεργοποιημένο ύδωρ για να πίνουμε, γνήσιες τροφές να τρώμε, καθαρό οξυγόνο να αναπνέουμε.

Μας δημιούργησε τέλειους στη φυσιολογία μας ώστε να αναπαραγόμαστε χωρίς δυσκολίες και προβλήματα.

Μας έδωσε νόηση ώστε να δημιουργούμε τέτοιου είδους κοινωνίες που να στηρίζουν την ανέλιξη μας και  όχι την αυτοκαταστροφή μας.

Η φύση λοιπόν δε φταίει…

Εμείς οι άνθρωποι φταίμε που δεν τη σεβαστήκαμε καθόλου…

Μολύναμε όλα όσα μας προσφέρουν υγεία και  ζωή.

Κι αν δεν το κάναμε εμείς, ανεχτήκαμε κι επιτρέψαμε, δώσαμε πρόσβαση σε κάποιους να το κάνουν.

Γίναμε φιλάσθενοι με τη δική μας συμμετοχή κι έγκριση.

  Ανεχόμαστε κυβερνήσεις που προωθούν, διαφημίζουν και συμμετέχουν στην εγκαθίδρυση της ομοφυλοφιλίας ως φυσιολογική εξέλιξη του είδους μας, ως περηφάνεια, ενώ όλοι γνωρίζουμε πως η ομοφυλοφιλία δεν αναπαράγει, δεν τεκνοποιεί, αλλά τεκνοποιεί η σύζευξη αρσενικού και θηλυκού.

Ανεχόμαστε κυβερνήσεις που δεν χρησιμοποιούν τον αποδεδειγμένο πλούτο μας για να εξαλείψουν την ανεργία, ώστε να μην στέκεται εμπόδιο στα νέα ζευγάρια το οικονομικό θέμα, κυβερνήσεις που δεν στηρίζουν τη νέα μητέρα στον επαγγελματικό τομέα ώστε να μη χάσει τη δουλειά της.
Ανεχόμαστε κυβερνήσεις που δεν στηρίζουν τις νέες μητέρες στον επαγγελματικό τομέα, ώστε μια εγκυμοσύνη να είναι χαρά και δημιουργία και όχι η αιτία να χάσει τη δουλειά της.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ;;;

Βεβαίως και υπάρχει λύση η οποία ακούει στο όνομα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Στις προγραμματικές δηλώσεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο και υπάρχει δέσμευση υλοποίησης, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015, διαβάζουμε στο ΣΤ κεφάλαιο σχετικό με τη φορολογική πολιτική και στην παράγραφο 1.9.- 1.10 – 1.11.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

 Κι έχοντας αποδείξει τον πλούτο και τα χρηματοοικονομικά εργαλεία, η Ελλήνων Συνέλευσις είναι η μόνη που αναφέρεται στους Ελλάνιους γόνους  και στις μητέρες αυτών με το σεβασμό που τους πρέπει.

(ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ