Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ…ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ...ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ…ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

Στις 15 Μαρτίου 2023 δημοσιεύθηκε μια πανεπιστημιακή έρευνα με τίτλο “ΜΙΑ ΕΔΩΔΙΜΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ”. Την έρευνα αυτή εκπόνησαν οι Ivan K. IlicValerio GalliLeonardo LamannaPietro CataldiLea PasqualeValerio F. AnneseAthanassia Athanassiou και Mario Caironi από το Ιταλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας. Οι επιστήμονες συνεχίζουν να σημειώνουν πρόοδο στα ηλεκτρονικά συστήματα που μπορούν να παρακολουθούν και να θεραπεύουν με ασφάλεια την υγεία μας μέσα από το σώμα. Δυστυχώς, η τροφοδοσία αυτών των μικροσκοπικών ιατρικών συσκευών δεν είναι πάντα απλή. Η βρώσιμη μπαταρία δημιουργήθηκε για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

 “Οι μελλοντικές πιθανές χρήσεις κυμαίνονται από βρώσιμα κυκλώματα και αισθητήρες που μπορούν να παρακολουθούν τις συνθήκες υγείας έως την τροφοδοσία αισθητήρων για την παρακολούθηση των συνθηκών αποθήκευσης τροφίμων“, αναφέρει ο επικεφαλής συγγραφέας Mario Caironi, ερευνητής μοριακών ηλεκτρονικών. “Επιπλέον, δεδομένου του επιπέδου ασφάλειας αυτών των μπαταριών, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε παιδικά παιχνίδια, όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κατάποσης“.

Στην πραγματικότητα, αναπτύσσουμε ήδη συσκευές με μεγαλύτερη χωρητικότητα και μειώνουμε το συνολικό μέγεθος“, λέει πάλι ο Caironi. “Αυτές οι εξελίξεις θα δοκιμαστούν στο μέλλον και για την τροφοδοσία βρώσιμων μαλακών ρομπότ“.

Αν και οι βρώσιμες μπαταρίες μας δεν θα τροφοδοτήσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αποτελούν απόδειξη ότι οι μπαταρίες μπορούν να κατασκευαστούν από ασφαλέστερα υλικά από τις σημερινές μπαταρίες ιόντων λιθίου“, λέει ένας από τους συγγραφείς της μελέτης, ο Ivan Ilic, επιστήμονας για την αποθήκευση βιώσιμης ενέργειας. “Πιστεύουμε ότι θα εμπνεύσουν άλλους επιστήμονες να κατασκευάσουν ασφαλέστερες μπαταρίες για ένα πραγματικά βιώσιμο μέλλον“.

Εδώδιμος=φαγώσιμος

Μόνο που οι φίλτατοι επιστήμονες δεν μας έχουν εξηγήσει ακόμα τι παρενέργειες θα έχουν αυτές οι “μπαταρίες”. Δεν μπορεί να είναι τελείως ακίνδυνες. Τουλάχιστον παραδέχονται ότι αυτή η έρευνα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Επίσης, να πούμε ότι θα μπορούσε η επιστήμη να επικεντρωθεί στην ανακάλυψη εξοπλισμού για ιατρικές εξετάσεις χωρίς να χρειάζεται να μετατρέπεται ο άνθρωπος σε κάτι σαν ηλεκτρονική κονσόλα που χρειάζεται “μπαταρίες” για να λειτουργήσει. Σε μια Ελλήνων Πολιτεία, πάντως, αυτό θα συμβαίνει.

Στην Ελλήνων Πολιτεία η Τεχνοτροπία (τεχνολογία) θα είναι μόνο για τον άνθρωπο και όχι εναντίον του όπως συμβαίνει σήμερα. Τι περιμένουμε μέσα από μια άρρωστη κοινωνία έναν άρρωστο περιβάλλον έναν άρρωστο παγωμένο πλανήτη . ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. Κανείς δεν δείχνει να θυμάται πως, οι άνθρωποι δεκάδες χιλιάδες χρόνια ζούσαν χωρίς εμβόλια και χωρίς τρόφιμα ονομασίας προέλευσης τυποποιημένα. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ χωρίς ψυχή, χωρίς Νου, χωρίς συναισθήματα, ειδικά τα Ενεργειακά συναισθήματα, χαράς, γέλιου, ενθουσιασμού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Αφανίζεται ο άνθρωπος  ΕΣΥ θα το επιτρέψεις; Μ.Κ

Θέλουμε μία πολιτεία ανθρώπων με Νόμους βάσει Αξιών και Αρχών που όλοι μαζί θα συμφωνήσουμε και θα θεσμοθετήσουμε στην Εθνοσυνέλευση μας.

πανεπιστημιακή έρευνα

ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΓΚΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ…




ARVE

 

ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ




ARVE

ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ




ARVE

 

ΔΕΣ ΕΔΩ:

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΠΗΓΗ: ΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ