Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Τα "καμένα" πολιτικά τζάκια....
Τα “καμένα” πολιτικά τζάκια….

Το καθεστώς των πολιτικών τζακιών στο οποίο ζούμε εδώ και χρόνια έχει πιά καεί . Ολοι είναι θεατρίνοι . Ο καθένας διορίζεται ή επιλέγεται να παίξει το ρόλο του . Όπως π.χ. ο κύριος Ανδρουλάκης ,δεν τον ήξερε κανένας εκτός μέσα από το Πασοκ .Επρεπε με κάποιο τρόπο να γίνει γνωστό το όνομά του .

Μετα το σκανδαλο των υποκλοπων μόνο με αυτόν ασχολήθηκαν .Δηλαδή τον θεωρούσαν τόσο επικίνδυνο, που έπρεπε να έχει την προσωπική του ζωή σε εικόνα .

Μην ξεχνάμε τα παλιά τζάκια έχουν κληθεί να υπογράψουν πολύ άσχημα πράγματα για τη χώρα μας . Τώρα οι τεχνηέντως προβεβλημένοι αρχηγοί κομμάτων ενώ δεν έχουν νοικοκυρέψει το σπίτι τους θέλουν να νοικοκυρέψουν την χώρα με προτάσεις που δεν μας λεν με τι τρόπο θα πραγματοποιηθούν .

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ δεν χρωστάει πουθενά , οι πολιτικοί δεν θα έχουν ασυλία ,και προπαντός έχει τον τρόπο να πραγματοποιήσει ό,τι έχει καταγραφεί στις προγραμματικές της δηλώσεις .

Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ υποψήφιος βουλευτής της Α Πειραιά με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΟΡΦΕΑΣ WEB TV ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ Παρουσιαστής : Χάρης Δαμίγος




ARVE

Translator

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ