Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Εθνικές εκλογές:Δεν ξεχνώ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ-Δεν ξεχνώ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Εθνικές εκλογές:Δεν ξεχνώ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ-Δεν ξεχνώ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ
 

Εθνικές εκλογές:Δεν ξεχνώ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ-Δεν ξεχνώ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Κάποιοι νομίζουν ότι όλα μπορούν να ξεχαστούν.

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η Συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ η οποία διετελέστηκε επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχώς ο λαός έφερε στην εξουσία δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η παράδοση της Εθνικής σου Κληρονομιάς.Είχα την τιμή να παραλάβω, μαζί με τον Πρ/ργο της Βόρειας Μακεδονίας @Zoran_Zaev, το Βραβείο Ειρήνης Βεστφαλίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αποδείξαμε ότι η ειρηνική επίλυση διαφορών με προάσπιση των εθνικών συμφερόντων είναι το μέλλον. Καμιά επιστροφή σε μοντέλα του παρελθόντος.


Όταν λοιπόν παραδίδεις την Ιστορία σου ,την Κληρονομιά σου την Κυριαρχία σου ανεπυφύλακτα και άνευ όρων τότε δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Την προδοσία όμως την εκτέλεσαν και όλα τα κόμματα της  αντιπολίτευσης!!!!

Πρώτοι από όλους η ΝΔ όπου από την θέση του Προέδρου της ΝΔ έταζε στον Ελληνικό λαό για να μαζέψει ψηφαλάκια οτι θα ασκήσει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ !!!!

 

 

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη μέχρι σήμερα τα μνημόνια συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής  Δημοκρατίας και Βόρειας Μακεδονίας δεν τα έχει επικυρώσει όπως παραδέχθηκε ο υπουργός εξωτερικών Ν.Δένδιας στην ολομέλεια της βουλής.

Στις 27-5-2022 στην ολομέλεια της βουλής  ο βουλευτής επικράτειας του ΠΑΣΟΚ  κινήματος αλλαγής Γεώργιος Καμίνης έθεσε ερώτημα
προς τον υπουργό εξωτερικών κύριο Δένδια γιατί καθυστερούν να έρθουν προς συζήτηση
τα μνημόνια συνεργασίας με την Βόρεια Μακεδονία 
από την συμφωνία των Πρεσπών ενώ έχουν κατατεθεί τα πρωτοκόλλα προς συζήτηση
εδώ και δυο χρόνια;

Αυτά που θα διαβάσετε και θα ακούσετε από το βίντεο δείχνουν
πως το ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής προτίθεται σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Καμίνη
να στηρίξει την κύρωση των μνημονίων συνεργασίας της Βόρειας Μακεδονίας.

Αν αυτό δεν ήταν  προάγγελος πολιτικής συνεργασίας του  ΠΑΣΟΚ κινημα αλλαγής και ΝΔ τι άλλο θα μπορούσε
να είναι;

Ο κύριος δενδιας παραδέχθηκε ότι η Ελληνική πολεμική αεροπορία
παρόλο που δεν έχουν κυρωθεί τα μνημόνια είναι αυτή που ασκεί την εναέρια αστυνόμευση
του fir των Σκοπίων.

Παρανόμως παράσχουμε βοήθεια σε κάτι που δεν εχει κυρωθεί κύριε Δένδια;

Επίσης ο κυριος Δένδιας αναφέρθηκε οτι υπάρχουν ζητήματα όσο
αφόρα τα σχολικά βιβλία ,όσο αφορά τα εμπορικά σήματα ,τις επωνυμίες.

Αλλά το σημαντικότερο από όλα τα παραπάνω είναι ότι οι Σκοπιανοί
δεν υποχωρούν στο θέμα της διαδοχής του σχήματος της αυτοκρατορίας του μεγάλου Αλεξάνδρου
αυτό που ονομάζεται εξαρχαϊσμός.

 

Αυτό βγήκε δια στόματος του κυρίου Δενδια μέσα στην βουλή
των Ελλήνων.

Κύριε δενδια τα κληρονομικά δικαιώματα που προέρχονται από την
αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλέξανδρου ανήκουν μόνο στους Έλληνες και μόνο σε αυτούς
!!!

Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν παραδίδει ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ,δεν παραδίδει την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,δεν παραδίδει ότι είναι ΕΛΛΑΔΑ.

Αντιθέτως καταγγέλλουμε την απόκρυψη των κληρονομικών δικαιωμάτων και ειδικότερα του δικαιώματος της Βασιλείας τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο κυρίαρχο Έθνος μας στους πραγματικά Έλληνες Ιθαγενείς τον σφετερισμό τους την καταδολίευση τους την πλαστογραφία τους, την παράνομη και καταχρηστική τους χρήση από τους πλαστογράφους αλλοεθνείς ανθέλληνες η οποία ξεκίνησε από την εποχή των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία συνεχίσθηκε με την αυτοκρατορία της Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) και σε όλη την μετέπειτα ιστορία μέχρι σήμερα.

 Οι Κύριοι (Κουρήτες) , όπως προσφωνούσαν τους Συγκλητικούς στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία έπρεπε να είναι ελληνικής ιθαγένειας, ώστε «οι προστασίες να λαμβάνονται σωστά και να δίδονται σωστές απαντήσεις από τους θεούς όταν αποφασίζουν επάνω σε νομικά, κοινωνικά και ειδικώς σε στρατιωτικά θέματα». Επί Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) επίσης ο νόμος όριζε την αμιγώς Ελληνική φυλετική καθαρότητα των Συγκλητικών – από τις τάξεις των οποίων εξελέγετο ο εκάστοτε Βυζαντινός Αυτοκράτωρ – και μάλιστα επί ποινή εκπτώσεως των κληρονομικών Συγκλητικών προνομίων των απορρεόντων εκ της καταγωγής τους. Για δε τον βασιλέα της Ρωμανίας ( αυτοκράτωρ ήταν υποδεέστερος του τίτλου του βασιλέως ) ίσχυε : «…τα μεν εώα έθνη διδόασι τιμήν τω Βασιλεί ως διαδόχω του πατρικού οίκου του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Αυτός ο όρος της εθνολογικής κληρονομικής διαδοχής αποδυναμώθηκε με την επικράτηση της δογματικής νομοθεσίας για τον Αυτοκράτορα ο οποίος έπρεπε να είναι : «Πιστός εν Χριστώι τωι Θεώι Βασιλεύς και Αυτοκράτωρ Ρωμαίων».

Έτσι την Εθνολογική καταγωγή την είχε κάποιος που έχει προσχωρήσει διά του Χριστιανικού Βαπτίσματος και Χρίσματός του στη Ρωμαϊκή Πίστη, δηλ. στη Ρωμαϊκή Θρησκεία, η οποία από τον 4ο μ.Χ. αι. (οπότε και ιδρύθηκε η Αυτοκρατορία της Ρωμανίας) ήταν ο Χριστιανισμός. 

Το Ελληνικό κληρονομικό δικαίωμα αντικατεστάθη από την δογματική πίστη του ΑυτοκράτοραΜε αυτόν ακριβώς τον τρόπο έγινε ο εξελληνισμός των Αυτοκρατόρων της Ρωμανίας οι οποίοι ήταν όλοι αλλοεθνείς . Με αυτό ακριβώς τον τρόπο απέκτησαν παράνομα και καταχρηστικά πλαστά Βασιλικά δικαιώματα οι μέχρι σήμερα Βασιλικές οικογένειες .

 Στην ιστορία του νεοτέρου ελληνικού κράτους μετά την επανάσταση του 1821 υπήρξε συνέχεια του δογματικού κυριαρχικού καθεστώτος. Το σύνταγμα του 1844 ορίζει τον δεκαεξάχρονο ‘Oθωνα βασιλέα ιερό ελέω θεού. Στο πρώτο άρθρο ορίζεται ως : « επικρατούσα θρησκεία εις την Ελλάδα ή της Ανατολικής Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας…..» και στο δεύτερο άρθρο : «η Ορθόδοξος Εκκλησία της Ελλάδος, κεφαλήν γνωρίζουσα τον Κύριον Ημών Ιησού Χριστόν …… ενεργούσα ανεξαρτήτως πάσης άλλης εκκλησίας τα κυριαρχικά ταύτης δικαιώματα…..» από την αρχή αναγνωρίζονται κυριαρχικά δικαιώματα δόγματος επί του έθνους και μάλιστα με κυρίαρχο ( κύριο ) πνευματική οντότητα η οποία κυριαρχεί μέσω της εκπροσώπησης του από την ιερά σύνοδο.

 Με ποιά απόδειξη και ποιά εξουσιοδότηση γίνεται αυτή η αντιπροσώπευση. Με τί τρόπο γίνεται η επιλογή και με ποιά αποδεικτικά στοιχεία της διαδικασίας. Είναι ακριβώς η συνέχεια του θεοκρατικού καθεστώτος της Ρωμανίας. Είναι αντιγραφή ακριβής η επιλογή αντιβασιλέα του νέου Ελληνικού Κράτους με την επιλογή αυτοκράτορα της Ρωμανίας. Το άρθρο 45 του συντάγματος του 1844 αναφέρει: «…..εκλέγουσι προσωρινώς αντιβασιλέα πολίτην έλληνα του ανατολικού δόγματος…..». αντικατασταθεί η ιθαγένεια άλλη μια φορά η οποία αποδεικνύει την εθνολογική προέλευση με την υπηκοότητα σε δογματική εξουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ  ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ

Και σε καλούμε στις 21 Μαίου να ψηφίσεις Ελλήνων Συνέλευσις γιατί είσαι Ε.ΣΥ και Ε.ΣΥ είμαστε όλοι εμείς.

Οι προδότες και η προδοσία δεν εχούν θέση στην Ελλάδα μας!!!!!

 
ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
 
 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

   

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ