Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ




ARVE

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ TV ΣΤΙΣ 25/04/2023.

Καίγεται το σπίτι σου; Ηρέμησε. Να ηρεμήσω; Σου πήραν την χώρα; Δεν πειράζει. Σου πήραν το Αιγαίο; Έλα μωρέ εκεί θα μείνει το άλλο μισό. Καταλαβαίνετε τί κάνουμε; Σου πήραν τον πλούτο; Σου χρέωσαν την χώρα 600 δις; Σου βάλαν μνημόνια; Ήρεμα εσύ ήρεμα.

Σας λέω να αφήσετε όλη την γελοιότητα πίσω και να πάτε σε μία καθαρή φυσιολογία για να πάρετε τα δίκαια, τα δικά σας πίσω γιατί σας ανήκουν. Σε κανέναν να μην επιτρέψετε να τα πάρει , κανένας να μην διαχειριστεί. Γιατί τώρα τί κάνεις; Είναι σαν να δίνεις σε έναν δικηγόρο μία εξουσιοδότηση να σου κάνει την δίκη και αυτός να σε βάλει φυλακή. Σ’ αρέσει; Δίνεις στον εφοριακό μία εξουσιοδότηση και σε κλέβει; Άρα ουσιαστικά η ψήφος είναι μία εξουσιοδότηση.

Θα έδινες ποτέ μία εξουσιοδότηση σε έναν απατεώνα ολκής που σου ‘χει πει ψέματα; Εδώ η γυναίκα σου ή ο άντρας σου , σου λέει ότι είναι αλλού και βρίσκεται με κάποιον άλλον/άλλη και τον/την μισείς μία ζωή. ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ;

Υπάρχει μία αλήθεια, δεν τους δίνουν οι άνθρωποι εξουσιοδότηση. Την παίρνουν μόνοι τους. Μετράνε μόνοι τους. Οι άνθρωποι δεν τους θέλουν και το βλέπουμε. Άρα λες «καλά ότι και να ψηφίσω αυτοί βγαίνουν;» , ναι γιατί μετράνε μόνοι τους. Κάνουν ότι γουστάρουν. Την δικαιοσύνη την έχουν δεν θα πει τίποτα, μήνυση δεν θα γίνει δεν θα ανοίξει μύτη.

Έρχεται η SINGULAR να μετρήσει, γιατί έχει κουλαμάρα το υπουργείο εσωτερικών; Το πρωτοδικείο; Είναι ανάγκη να βγάλουμε νόμο την άλλη μέρα; Γιατί να βγάλεις νόμο; Στην βουλή δεν ήσουν; Παράδειγμα να βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ νόμο ή η ΝΔ; αφού πριν εκεί ήσουν. Και τί να βγάλεις; Μετρήστε πρώτα να δούμε τί έχουμε. Δεν θέλει να μετρήσει κανένας, δεν μετράει κανένας, κλέβουν όλοι ασύστολα. Έχουμε τις τηλεπερσόνες που είναι μία κάστα του ΑΝΤΙΝΟΟΥ όπου είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμωρία.

Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. Θα μου πεις και τί να κάνω; Είναι έτσι σφιγμένες οι εποχές αλλά και όλοι κρατώντας ένα πιστόλι στο κεφάλι του άλλου που πραγματικά και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Δεν μπορεί κανένας να κουνηθεί. Θα πρέπει να γίνει μία πραγματική επανάσταση γιατί ήρθε η ανάγκη, η ώρα να γίνει μία επανάσταση μέσα σε κάθε άνθρωπο.

Να πει μία μέρα «φτάνει ρε δεν μπορώ άλλο δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό συνέχεια, το ‘κανα τόσο δεν μπορεί». Είναι τόσο αγκυλωμένοι αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω. Μην φανταστείτε πως στον πλανήτη υπάρχει ένας πρωθυπουργός ή πρόεδρος χώρας που τον ψήφισε ο κόσμος. Είναι βαλμένος εκεί, νομίζετε πως ψηφίστηκε.

Πήρε κάποιες ψήφους γιατί τον πήγαν βόλτα και τον πρότειναν. Αυτόν θέλαν αυτόν βάλανε. Εσύ δεν κατάλαβες τίποτα, δεν είναι ψηφισμένος, γι’ αυτό και θα κάνει πάντα ότι του λένε. Δεν υπάρχει πρόεδρος χώρας να κάνει ότι θέλει και να βγάλει νόμους για τους πολίτες του. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Βλέπεις πως είναι ανοησία αυτό που κάνει και απολογείται μετά «το έκανα γιατί αυτό» και σου λέει μία αρλούμπα. Δεν έχει τί να σου πει, δεν σέβεται τον εαυτό του από την μία , από την άλλη δεν έχει τί άλλο να πει. Το πρόβλημα είναι να νοήσουν οι άνθρωποι να καταλάβουν πόσο μπλεγμένοι είναι αυτοί που δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν πίσω. Τους κρατάνε με πολλά όχι μόνο με όσα νομίζετε. Είναι τελετές, διαδικασίες, συμφωνίες, συμβόλαια, σέχτες.

Ο κόσμος θα πρέπει να ορθώσει την συνειδητότητά του στα πόδια του και να έρθει και να θέλει να τελεύσει αυτή η αηδία. Να ψηφίσει πραγματικά, γιατί αν σηκωθεί η μισή Ελλάδα επάνω και έρθει δίπλα στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει κυβέρνηση να στεριώσει γιατί το 50-60% του Ελληνικού λαού ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ!

Γιατί το 60% είναι τα πάντα μέσα. Αυτό είναι ένα μεγαλείο που θα πρέπει να συμβεί, αλλιώς δεν θα αλλάξει κάτι. Θα πηγαίνουμε στις κάλπες, θα ψηφίζουμε και θα περιμένουν όλοι να συμφωνήσω. Εγώ δεν θα συμφωνήσω με κανέναν ποτέ. Ούτε είμαι εδώ να συμφωνήσω με κανέναν , ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ.

Απομαγνητοφώνηση: Δήμος Δημαρέσης

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ