Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
Ρώσος Ναύαρχος επικαλείται οτι η Ελλάδα απέστειλε στην Ουκρανία S-300 με απώλειες 36 νεκρούς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού
Ρώσος Ναύαρχος επικαλείται οτι η Ελλάδα απέστειλε στην Ουκρανία S-300 με απώλειες 36 νεκρούς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού
 

 

Ρώσος Ναύαρχος επικαλείται οτι η Ελλάδα απέστειλε στην Ουκρανία S-300 με απώλειες 36 νεκρούς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού

 

Ρώσος Ναύαρχος  Василий Андреев επικαλείται ότι η Ελλάδα απέστειλε στην Ουκρανία την πρώτη παρτίδα των αμυντικών πυραυλικών συστημάτων S-300 με απώλειες 36 νεκρών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει ότι η πρώτη παρτίδα των S-300  καταστράφηκε ολοσχερώς καί μαζί της βρήκαν τραγικό θάνατο 36 Ελληνές του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού όπου συνόδευσαν τό φορτίο αυτό στήν Ουκρανία.

 

 Λοιπόν, Λοιπόν….
 
Γιά νά βάλουμε τά πράγματα σέ μία σειρά. Επειδή, εκεί στήν Ελλάδα έχετε εξαντλήσει κάθε όριο.
Θά αναφερθώ σέ δύο #Θέματα.
Α.)θέμα #S300 .
(ένα θέμα,πού είχα πεί ότι θά σάς πώ μετά τίς Χριστουγεννιάτικες εορτές).
Η Ελληνική Πολιτική σάς Ηγεσία,είχε αποφανθεί νά σταλούν σέ τρείς δώσεις αμυντικά πυραυλικά συστήματα S-300, πρός βοήθεια στήν Ουκρανία. Παραβιάζοντας, σοβαρά θέματα #Ασφαλείας, #Διεθνή_Νομοθεσίες #Πρωτόκολλα καί γνώμη τού Ελληνικού λαού.
Έχωντας λοιπόν σώας τάς φρένας μού,ταυτόχρονα γνωρίζοντας τούς σχετικούς νόμους κλπ. Εδώ πρέπει νά σάς πώ, ότι ΔΕΝ σάς είπαν στήν Ελλάδα.
Η #ΠΡΏΤΗ Παρτίδα λοιπόν, καταστράφηκε ολοσχερώς. καί μαζί τής βρήκαν τραγικό θάνατο 36 #ΕΛΛΗΝΑΙ τόυ #ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ_ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ_ΝΑΥΤΙΚΟΥ όπου συνόδευσαν τό φορτίο αυτό στήν Ουκρανία.
…Νά σημειωθεί εδώ !!!
(όσο φιλέλληνες είμαστε οί Ρώσοι, όσο καί άν σάς αγάπαμε… Όταν μέ απειλλέις έξω από τήν πόρτα τού σπιτιού μού, εγώ τί περιμένεις νά κάνω?). Τραγικός θάνατος λοιπόν,στούς 36 Έλληνες, δίχως οίκτο καί έλεος. Επί τού συμβάντος, φυσικά τοποθετηθήκε η #Μαρία_Ζαχάροβα, απευθύνοντας καί εκκλήσεις στήν Ελληνική Πολιτική Ηγεσία.
ΚΑΊ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ/ΚΥΡΙΕΣ. αφού σκεπάζουν τό γεγονός… Καί ταυτόχρονα, εν όψη προεκλογικής σάς περιόδου… θύμηθηκάν νά επικαλλεστουν άρθρα καί πρωτόκολλα. Ένω θά έπρεπε νά βγούν στόν Ελληνικό Λαό καί να παραδεχτούν #ΔΗΜΌΣΙΑ το τραγικό αυτό λάθος, νά στέλνουν διαρκώς οπλισμό στήν Ουκρανία.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ #ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ #ΕΛΛΗΝΑΣ ??? ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. (εδω γελαμε δυνατα ομως εμεις οι κακοι-κακοι,μα πολλυυυυ κακοι Ρωσοι).
ΗΡΘΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ #ΑΝΑΚΩΧΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ. (εμενα προσωπικα, δεν με καλυπτει αυτη η ανακωχη-γελοιοτητα, σαν να μου λενε… να τελειωσουμε με τις εκλογες.και τα ξανα λεμε. ωστοσο, διχως οικτο και ελεος και εγω. θα επιστρεφω στην Ελλαδα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ επειδη το εγγλημα λεγεται ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).
 
Αν και εφόσον είναι αληθές η παραπάνω πληροφορία που μας δίνει ο Ρώσος ανώτατος αξιωματούχος φιλέλληνας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από το προσωπικό του προφίλ στο facebook υπηρέτησε 30 χρόνια σε διπλωματικό σώμα επίσημα και ανεπίσημα,γιατί αποκρύφτηκε απο την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος?
 


Δηλώνει επίσης οτι μέχρι τις 14 Νοεμβριου 2022 συνολικά 287 Ελληνές είναι νεκροί οι 6 δε εκτελέστηκαν απο τον ίδιο.
Για πιό λόγο απέστειλε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας τα αμυντικά πυραυλικά συστήματα S-300 στην Ουκρανία?
Ειναι η μαριονέτα των Αμερικάνων?
Παρακάμπτει και ξεχνάει οτι το στρατιωτικό αμυντικό υλικό είναι περιουσία του Ελληνικού λαού?
Αδιαφορεί για την ασφάλεια των Ελλήνων και αφήνει αμυντικά απροστάτευτη την Ελλάδα?
Αφοπλίζουν προδοτικά την χώρα και ζητάνε Γαλλική βοήθεια για την Τουρκία.
Προαναγγέλουν ότι δεν θεωρούν ταμπού την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
Αν και εφόσον ο Ρώσος Ναύαρχος λέει την αλήθεια τότε η Ελλάδα έστειλε σε βέβαιο θάνατο τους 36 Ελληνες .
Σύμφωνα με ελληνικά και ρώσικα δημοσιευματα αναφέρουν ότι το Ρώσικο Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως κατέστρεψε το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα που είχε προμηθεύσει στο Κίεβο ευρωπαϊκή χώρα, χωρίς να την κατονομάζει.
 

 
«Την Κυριακή, 10 Απριλίου, οι θαλάσσιοι πύραυλοι υψηλής ακρίβειας Kalibr στα νότια προάστια της πόλης Dnepropetrovsk κατέστρεψαν εξοπλισμό του τμήματος αντιαεροπορικών πυραύλων S-300, το οποίο παραδόθηκε στο καθεστώς του Κιέβου μιας από τις ευρωπαϊκές χώρες , κρυμμένο στο υπόστεγο Τέσσερις εκτοξευτές S-300 και έως 25 άτομα προσωπικό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων», είπε ο υποστράτηγος.
 
Επιπλέον, στην περιοχή Uspenovka απενεργοποιήθηκε το ραντάρ φωτισμού και καθοδήγησης του συστήματος αεράμυνας S-300.

 
 

Η Σερβία δεν έχει καμία εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός ‘Αμυνας Μίλος Βούτσεβιτς, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που φέρουν το Βελιγράδι να προμηθεύει με πολεμικό υλικό τον ουκρανικό στρατό. Η δήλωση αυτή έγινε με αφορμή τη δημοσίευση απόρρητου εγγράφου που διέρρευσε από το αμερικανικό Πεντάγωνο και το οποίο κατατάσσει την Σερβία στις «χώρες που έδωσαν την συγκατάθεση τους για την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία».

Ζαχάροβα: Εχθρική ενέργεια προς τη Ρωσία η παράδοση ελληνικών S-300 στην Ουκρανία

 

Η Μόσχα θεωρεί «εχθρική» ενέργεια προς τη Ρωσία την πρόθεση της Ελλάδας να προμηθεύσει το καθεστώς του Κιέβου με αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-300, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σύμφωνα με το kathimerini.gr.

«Θεωρούμε προκλητικά τα σχέδια για προμήθεια του καθεστώτος του Κιέβου με S-300 και άλλα ρωσικά/σοβιετικά συστήματα αεράμυνας που θα είναι εχθρικά προς τη Ρωσία», σημείωσε η Μαρία Ζαχάροβα.

Ανέφερε επίσης πως «οι ελληνικές αρχές πρόσφατα υπογράμμισαν την ετοιμότητά τους να προμηθεύσουν την Ουκρανία με συστήματα αεράμυνας S-300 PMU1, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβουν επιπλέον αριθμό αμερικανικών πυραυλικών συστημάτων αεράμυνας Patriot για να τα αντικαταστήσουν».

«Υπάρχει πλήρης αδιαφορία από την ελληνική πλευρά για τους διεθνείς περιορισμούς στο εμπόριο όπλων», τόνισε και πρόσθεσε ότι όλος ο στρατιωτικός εξοπλισμός που αποστέλλεται στην Ουκρανία θα εντοπίζεται και θα καταστρέφεται από τον ρωσικό στρατό.

Υπόλογη η κυβέρνηση για την αποστολή S300 και TOR – M1 στην Ουκρανία – Προκαλούνται κενά στην ελληνική αεράμυνα;
 

Yπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Lloyd Austin, είχε προβεί στην αποκάλυψη ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται μεταξύ των χωρών που θα προχωρήσουν σε νέα αποστολή στρατιωτικού υλικού προς την Ουκρανία

Ανάλογη αποκάλυψη είχε κάνει ο επικεφαλής του Πενταγώνου και ο γερμανός καγκελάριος Sholz τον Μάιο του 2022, προκαλώντας έντονες πολιτικές αντιδράσεις, καθώς αυτό είχε συμβεί πάλι χωρίς επίσημη ενημέρωση από την ελληνική κυβέρνηση.
Tότε η συμφωνία έλεγε για αποστολή τεθωρακισμένων ΒΜP 1 στην Ουκρανία και η Γερμανία θα έδινε στην Ελλάδα άλλα τα πιο σύγχρονα Marder.
Τα οποία κατευθύνθηκαν στον Έβρο και όχι στα νησιά.
Όταν, μάλιστα, είναι ξεκάθαρες οι δηλώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης ότι τέτοιες αποφάσεις χρήζουν διακομματικής απόφασης και όταν επίσης η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι ενημερώνει πάντα τα κόμματα για τις εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο και κυρίως τις ενέργειες της Αθήνας, η ελληνική διπλωματία κινείται με μυστικό τρόπο.
Σε σημείο που υπάρχει σκέψη για να γίνει και πάλι επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή.

H εκπαίδευση Ουκρανών στην Ελλάδα μέσω των ΗΠΑ

Ο επικεφαλής του Πενταγώνου αναγνώρισε επίσης τη συμβολή των χωρών της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου στη σημαντική εκπαίδευση του ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού, στην οποία η Ελλάδα φέρεται επίσης συμμετέχει, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη».

Τα 3 Κέντρα εκπαίδευσης

Θυμίζουμε ότι ο «Ριζοσπάστης» πριν μία μέρα έγραφε συγκεκριμένα ότι στο ΓΕΕΘΑ υπάρχει έτοιμο σχέδιο να παρασχεθεί εκπαίδευση σε Ουκρανούς κομάντο σε τρεις τοποθεσίες εντός ελληνικής επικράτειας»:

  1. Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στη Νέα Πέραμο Αττικής. Κλειδί είναι το Πεδίο Βολής «Κανδηλίου» που περιλαμβάνει χώρους αστικού-ημιαστικού τοπίου και «εστιάζει στην εφαρμογή τεχνικών και τακτικών μάχης μικρών κλιμακίων»
  2. Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης. Οι πηγές της εφημερίδας προσθέτουν ότι «υπάρχει υπο-σενάριο για “επισκέψεις” των Ουκρανών για εκπαίδευση και στη Νέα Σάντα Κιλκίς, όπου εδρεύει η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία».
  3. Θεσσαλία, όπου υπάρχουν μεταξύ άλλων η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ) στον Όλυμπο και η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο.
Καταλαβαίνετε πόσο σοβαρή είναι αυτή η πληροφορία ?
Εκπαιδεύσατε η θα εκπαιδεύσετε τους Ουκρανούς κομάντο γιατί ετσι θέλει το ΝΑΤΟ και στείλατε τους S-300 στην Ουκρανία γιά να βρούν το θάνατο 36 Ελλήνες?
Βγέιτε και πείτε στον Ελληνικό λαό οτι αυτά που λέει ο Ρώσος Ναυάρχος είναι αναληθής.
Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει μια ανακοίνωση τύπου για μία τέτοια σοβαρή πληροφορία?
Μήπως γιατί είναι αληθής και απαξιώνετε για μία ακόμα φορά τον Ελληνικό Λαό?
Έχετε κάνει τις ένοπλες δυνάμεις μας ξέφραγο αμπέλι,αποφασίζετε και δίνετε, αρκεί να εκπληρώσετε τις εντολές των Αμερικάνων.
Ήξερα οτι ο Μητσοτάκης προσκύνησε στα τέσσερα τους Άμερικάνους αλλά τώρα με την δημοσίευση του Ρώσου Ναύαρχου είναι και Εθνικός Προδότης της Ελλάδας.

Υπόλογοι να απαντήσουν σε αυτή την σοβαρότατη δήλωση του Ρώσου Ναύαρχου είναι ο Υπουργός Εξωτερικών,ο Υπουργος Εθνικής Άμυνας, η στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑκαι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.



Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει προγραμματισμένα αποδείξει πως θα εξοπλίσει και πως θα προστατεύσει την Ελλάδα και τους Έλληνες Πολίτες.


Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.
 
Δείτε επίσης:
 
 
 
 
 
 


Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ