Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ




ARVE

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Όταν τροφοδοτήσουμε με όλες τις κατάλληλες πληροφορίες τα υπολογιστικά αυτά συστήματα, τότε αυτά συλλέγονται στην βάση δεδομένων ενός κεντρικού Λογικού Προγραμματισμού, ο οποίος τα επεξεργάζεται και εκτελεί τις ενέργειες που του έχουν προγραμματίσει. Οι εφαρμογές της Τεχνητής νοημοσύνης στην Ιατρική Επιστήμη είναι πάρα πολλές, εξαιτίας της ιδιαίτερης πολυπλοκότητας του ανθρώπινου οργανισμού, (σωματικά και ψυχικά νοσήματα και συμπεριφορές). Οι εφαρμογές της Τεχνητής νοημοσύνης στην Ιατρική Επιστήμη είναι πάρα πολλές, εξαιτίας της ιδιαίτερης πολυπλοκότητας του ανθρώπινου οργανισμού, (σωματικά και ψυχικά νοσήματα και συμπεριφορές).

Θα πρέπει η ίδια η Πολιτεία να διαμορφώσει όλες εκείνες τις κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας, (αξιακές, νομικές και διοικητικές), οι οποίες θα μπορούν να προστατεύσουν τον ασθενή, και πρωτίστως τον άνθρωπο. Κάτι που στα σημερινά καθεστώτα δεν υφίσταται, καθώς η εμφατική ιδιωτικοποίηση της υγείας, δημιουργεί προβλήματα στους ανθρώπους και τους ασθενείς, καθώς πίσω από αυτήν υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα που όλοι γνωρίζουμε, (πανάκριβες εγχειρήσεις και νοσηλείες, ακριβά φάρμακα, φακελάκια, ρουσφέτια, κ.α.). Η λύση στην ουσία της είναι πολύ απλή, θα πρέπει να εκλείψουν όλοι εκείνοι οι παράγοντες που συνδέονται με την ανεξέλεγκτη και χαοτική κομματοκρατία, η οποία έχει φέρει την χώρα μας, και όχι μόνο αυτή, σε κατάπτωση και δυσλειτουργία του συστήματος υγείας, οικονομίας, κοινωνικής ευαισθησίας και έλλειψης σεβασμού στον άνθρωπο και το περιβάλλον του. Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε εγκαθιδρύοντας όλοι μαζί μία ιδανική Ελλάνια Πολιτεία η οποία θα λειτουργεί αποκλειστικά με τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, δηλαδή με Αξίες, Αρχές και Πολιτειακούς νόμους.

Μια Πολιτεία στην οποία θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες και τα καινοτομικά πειράματα τους με άμεση αξιοποίηση των αποτελεσμάτων τους, η οποία θα ωφελεί άμεσα όλη την κοινωνία. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες,τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα.

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ