Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πυρετωδώς το Εθνικό Τυπογραφείο δημοσιεύει νόμους, νόμοι πρωτότυποι σε κείμενο στην Αγγλική γλώσσα και κατόπιν έρχεται η μετάφραση στα Ελληνικά! ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ! Στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΙ) και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ (ΒΟΥΛΗ).

Οι Εξωτερικοί νόμοι ενσωματώνονται και υπερισχύουν στη εσωτερική ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ! σύμφωνα με το άρθρο 28 του Συντάγματος. ΝΟΜΟΣ 5032/2023 (ΦΕΚ Α 67/18.03.2023) Οι παγκοσμοποιητές με τις συνεχείς τεχνητές κρίσεις, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΠΟΛΕΜΟΙ κ.α. δημιουργούν την αιτία εργαλειοποίησης των ανθρώπων και ύστερα μας έρχονται ως υστερικοί ,ειδικοί και σοφοί για την εξεύρεση λύσης του προβλήματος που οι ίδιοι επέφεραν, αυτά μας λέει σήμερα άλλη μια νέα συμφωνία άλλος νέος νόμος μνημονίου που δημιουργεί τις αποτελεσματικές συνθήκες ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για την ένταξη και επανένταξη των μεταναστών και για την αντιμετώπιση του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ προβλήματος με την εξεύρεση λύσης της υπογεννητικότητας της χώρας μας!

Και όλο αυτό το εγχείρημα λαμβάνει χώρα κατόπιν ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ της Ελληνικής Δημοκρατίας ΚΑΙ του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.) για να δημιουργηθεί ένα Κέντρο του ΟΟΣΑ στην Κρήτη! για να μας συμβουλεύει σε θέματα για την μετανάστευση και για τον Πληθυσμό! Πληρωμένα τα πάντα από τον Ελληνικό λαό Οι συμβουλάτορες υπάλληλοι και οι εμπειρογνώμονες του ΟΟΣΑ θα λαμβάνουν αποφάσεις θα διαχειρίζονται τα κονδύλια του προυπολογισμού και περαιτέρω χρηματοδοτήσεις και με δαπάνες που δεν έχουν προβλεφθεί από τον προυπολογισμό!

Το προσωπικό του ΟΟΣΑ ή το συνδεδεμένο προσωπικό μπορεί να διοριστεί μόνο από τον ΟΟΣΑ . Σε καμία περίπτωση τα μέλη του προσωπικού της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν θα θεωρούνται στελέχη ή υπάλληλοι του ΟΟΣΑ. Κατά συνέπεια, τα μέλη του προσωπικού της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν απολαμβάνουν κανένα από τα προνόμια και τις ασυλίες που ισχύουν για το προσωπικό του ΟΟΣΑ.

Όλες οι δαπάνες και οι οικονομικές υποχρεώσεις σε σχέση με το Κέντρο χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από συνεισφορές της Ελληνικής Δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των δαπανών που σχετίζονται με τη σύστασή του, τις εγκαταστάσεις του, τις λειτουργικές (π.χ. υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, συντήρηση και υπηρεσίες πληροφορικής) και διοικητικές δαπάνες και άλλα κόστη που σχετίζονται με την υλοποίηση του προγράμματος εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του Κέντρου (συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του ΟΟΣΑ που εδρεύει στην Ελλάδα και το Παρίσι).

Η Ελληνική Δημοκρατία θα διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση του προϋπολογισμού του Κέντρου και θα διαθέτει στον ΟΟΣΑ ετήσιες Εθελοντικές! Συνεισφορές! Οι Εθελοντικές Συνεισφορές!!! θα καταβάλλονται στον ΟΟΣΑ από το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο δεν θα έχει καμία ευθύνη!!! για τη διαχείριση των κεφαλαίων. ΚΑΙ αν κλείσει αυτό το ΚΕΝΤΡΟ θα τους αποζημιώσουμε και από πάνω επειδή τους απασχολήσαμε και απώλεσαν εισόδημα τους!

ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ για όλη αυτή την συνεισφορά τους στην οικονομική ανάπτυξη, στην διαχείριση του προβλήματος του Δημογραφικού δια μέσω του μεταναστευτικού, για να μας βοηθήσουν να μας δώσουν τα φώτα την εμπειρία τους, μας κάνουν ιδιαίτερη και επανελλειμένη μνεία στον όρο της ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Μα για το καλό μας δεν σας φέρνουμε εδώ; Για το καλό μας δεν έρχεστε εδώ ; ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ; Η για να μας προσφέρετε ακόμα μια φορά την επιστημονική σας κατάρτιση με την εμπειρία σας, με το πως θα μας πηδήξουν οι επιβήτορες, για να αυξηθεί ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ πληθυσμός!

ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΣΑΘΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΒΗΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ;

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΞΩ ,ΟΝΤΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ Ο ΓΗΓΕΝΝΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ; Ο ΛΟΓΟΣ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.Α

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΖΥΓΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ .

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ ☎️ΤΗΛ.:,690 761 1942 📧e-mail: tagoulis.esy@gmail.com




ARVE

 

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ