Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ



ARVE

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – Απόσπασμα εκπομπής 3/7/2019

Η μόνη αλήθεια μετά την συνεχή διακυβέρνηση κομμάτων και τεχνητών ιδεολογιών τους τόσα χρόνια μετά είναι πως δεν υπήρχε καμία εξωτερική πολιτική για τον Έλληνα πολίτη και την τεράστια ιστορία της Ελλάδας ανά τον πλανήτη.

Η Ελλάδα είναι η αρχαιότερη γεωγραφική τοποθεσία στον πλανήτη, δεν ήταν μόνο αυτή που βλέπουμε σήμερα. Ίχνη της Ελλάδας βρίσκονται σε όλο τον πλανήτη. Κάθε άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη γνωρίζει τί σημαίνει «Ελλάς». Όμως την διάβρωσαν τόσο που την αποκαλούν «Grecia», «Hel» που σημαίνει κόλαση, «Hellas». Οι μηχανισμοί που διοικούν την Ελλάδα λαμβάνοντας εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας παραχαράζουν και αλλοιώνουν οτιδήποτε Ελληνικό. Συνεχώς προσπαθούν να παραφράσουν την ιστορία και εδώ δεν υπάρχει καμία εξωτερική στρατηγική.

Σχεδόν όλες οι πρεσβείες στελεχώνονται από ανθέλληνες και τηρούν μία γραμμή , της αδράνειας, ώστε να μην ασκούν καμία εξωτερική πολιτική. Όσοι Έλληνες χρειάστηκαν στο εξωτερικό βοήθεια της πρεσβείας διαπίστωσαν πως ήταν ανύπαρκτη. Οι πρεσβείες αποτελούν εισπρακτικά μαγαζιά, χαρτόσημα, διαβατήρια , δεν προβάλλουν καμία Ελληνικότητα και εμπορικότητα παρότι είναι γεμάτες από εμπορικούς ακολούθους με υψηλούς μισθούς δίχως να παράγουν οποιοδήποτε έργο υπέρ της Ελλάδας.

Η πρεσβεία στην Αμερική δεν προβάλλει τα Ελληνικά προϊόντα , απλά υπάρχει για έναν μισθό και να κάνει μία προπαγανδιστική πολιτική σύμφωνα με τις εντολές του παρακράτους. Αμερικανός γερουσιαστής δήλωσε πως η Μακεδονία είναι Ελληνική και δέχθηκε παρατήρηση από την πρεσβεία να μην το αναφέρει ξανά.

Με διακυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις αυτό σταματά άμεσα. Άτομο που δεν προάγει τα Ελληνικά συμφέροντα δεν μπορεί να βρίσκεται μέσα σε πρεσβεία ενώ θα επιληφθεί η δικαιοσύνη για ότι έχει ειπωθεί και εκτελεστεί , ακόμα και για όσα θα μπορούσαν να είχαν γίνει προς όφελος των Ελλήνων και δεν συνέβη τίποτα.

Μας παίρνουν όλα τα προϊόντα στην πρωτογενή τους μορφή ονομάζοντάς τα «Γερμανικά», «Ιταλικά» , σαμποτάρουν Έλληνες επιχειρηματίες, η πρεσβεία βάζει εμπόδια στις εισαγωγές. Αστυνομικός που πάει σε πρεσβεία παίρνει 4 φορές τον μισθό του συν αυτόν της Ελλάδας για 4 έτη. Εκμεταλλευόμενοι την διπλωματική ασυλία κάνουν μπίζνες. Το υπουργείο εξωτερικών θα έπρεπε να είναι το στερέωμα της εξωτερικής πολιτικής, αντί αυτού επικρατεί χάος.

Εδώ πρέπει να καταλάβουμε πως άλλες χώρες, ουσιαστικά είναι σημαίες και ιδιωτικές εταιρίες, προσπαθούν να κάνουν δημόσιες σχέσεις για τουρισμό. Φτιάχνουν μερικά κτίρια, βάζουν αγάλματα, στήνουν ναούς, κάνουν πλατείες και προσπαθούν να στήσουν χώρες. Αυτές οι χώρες κάνουν απόπειρες να προσελκύσουν επενδύσεις. Δηλαδή να έρθουν κάποιοι με χρήματα, να κινηθεί η οικονομία, να ανεβεί η χώρα να νοικοκυρευτεί και να αποκτήσει κύρος.

Εμείς δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη. Είμαστε διαφημισμένοι παγκοσμίως, όλοι ξέρουν τον Έλληνα και την Ελλάδα. Το 2ο brand name στον πλανήτη είναι οι Ολύμπιοι αγώνες (Ολυμπιακοί) που όλοι γνωρίζουν πως ξεκίνησαν από την Ελλάδα.

Είναι τελείως διαφορετική η εξωτερική πολιτική που θα ασκήσει η Ελλήνων Συνέλευσις για την Ελλάδα. Αν πάμε στο Περού , υπάρχουν χιλιάδες κτίσματα του Ελληνικού πολιτισμού, στην Βολιβία και Κολομβία επίσης. Όλη η Β. και Ν. Αμερική όπως και οι Ινδιάνοι, η ιδεολογία τους είναι Ελληνική. Είμαστε το ίδιο γένος. Στην Ιαπωνία είναι η Άπω Ιωνία , στην Κίνα έχουμε πάνω από 6 εκατομμύρια Έλληνες , στην Αφρική, Λιβύη υπάρχουν πάρα πολλά δικά μας. Αυτός ο πολιτισμός όχι μόνο δεν προβάλλεται αλλά δεν προστατεύεται. Για παράδειγμα υπάρχουν ταινίες του Hollywood όπου παρουσίαζαν τον Μέγα Αλέξανδρο ως ομοφυλόφιλο που είχε σχέση με τον Ηφαιστίωνα και άλλες ακόμα όπως με τον Τρωικό πόλεμο. Δεν υπήρξε ποτέ καμία παρέμβαση του υπουργείου εξωτερικών για αυτές τις παραγωγές που προσβάλλουν την ιστορία μας.

Οι κινήσεις που μπορούν να γίνουν είναι να ζητήσουμε αποζημίωση και να γυριστούν ξανά οι ταινίες στα πραγματικά δεδομένα. Δεν γίνεται να παρουσιάζεται ο Αχιλλέας ως μισθοφόρος και αλήτης του δρόμου ή ο Αγαμέμνων ως άπληστος βασιλιάς. Οι σκηνοθέτες και παραγωγοί του Hollywood λαμβάνουν οδηγίες και εντολές ενώ αρκετοί έχουν «επαναστατήσει» καθώς αγανάκτησαν βλέποντας γελοίες εικόνες. Όμως μόνο οι Έλληνες μπορούν να αντισταθούν και να διορθώσουν την κατάσταση καθώς μόνο τα δικά του συμφέροντα και ιστορία θίγονται και παραχαράσσονται. Δεν μπορεί ένας Γερμανός να προσβάλλει νομικά μία παραγωγή επειδή δεν παρουσιάζεται σωστή με βάση αληθινά δεδομένα.

Επίσης θα μπορούσε να γίνει μία νομική κίνηση (μήνυση) κατά του Hollywood καθώς σε ταινίες με πλοκή στο διάστημα , πέρα από τον πλανήτη όλοι οι εξωγήινοι είναι ασταθείς κατασκευές δίχως καμία φυσιολογία αλλά όλοι ομιλούν την Αγγλική γλώσσα ενώ ανακατεύουν Ελλάνια σύμβολα με δικά τους.

Η εργασία του υπουργείου εξωτερικών είναι να μην επιτρέπει να προσβάλλονται και θίγονται τα πνευματικά, πολιτιστικά δικαιώματα καθώς και η ιστορία της Ελλάδας. Οι πρεσβείες όπου βρίσκονται ανά τον πλανήτη αποτελούν εκπρόσωπο της χώρας. Με Ελλήνων Συνέλευσις θα τριπλασιαστεί το προσωπικό που εργάζεται σε αυτές ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση όλων στον τουρισμό, στα Ελληνικά προϊόντα και στην διαφύλαξη κάθε κληρονομικού δικαίου.

Η Ελλήνων Συνέλευσις θα διεκδικήσει αναδρομικά κάθε κληρονομικό δικαίωμα από οποιαδήποτε σημαία (χώρα) στον κόσμο που καπηλεύονται και προσβάλλονται.

Παρά την αλλοίωση του πολιτισμού μας, τον εκμεταλλεύονται σε οικονομικό επίπεδο όπως γίνεται με τα αγάλματα σε πολλά μουσεία του εξωτερικού που όχι μόνο δεν διαφυλάσσονται αλλά πωλούνται. Είναι εσφαλμένη η αντίληψη πως όσα μουσεία έχουν δικά μας έργα, είναι όλα κλεμμένα. Υπάρχει ένας προδότης από την Ελληνική μεριά που έδωσε άδεια , το δικαίωμα και την υπογραφή για τα κτερίσματα. Ενώ στην Αμερική διώκεται η αρχαιοκαπηλία, υπάρχουν gallery που πουλάνε και αρχαία Ελληνικά. Εάν έχει έγγραφο από την 6η εφορία δεν είναι παράνομο. Η αρχαιολογία ανήκει στο εβραϊκό lobby οπότε ξεπουλάνε την Ελλάδα όπου θέλουν. Επομένως με δόλιο και σκοτεινό τρόπο δίνουν το δικαίωμα να πουλάνε όλοι την δική μας ιστορία.

Δεν σημαίνει πως κλάπηκε και πωλείται οπουδήποτε. Χωρίς πολιτική και αστυνομική συνδρομή δεν φτάνει τίποτα να πουληθεί. Ακόμα και να πουλήσει και να αγοράσει κάποιος φθηνά, έμπορος, θα φροντίσει να έχει και το έγγραφο της 6ης εφορίας διαφορετικά θα βρεθεί στην φυλακή.

Με έναν παγκόσμιο νόμο όλα αυτά μπορούν να σταματήσουν. Δεν απαιτείται να έρθουν στην χώρα, μπορούν να εκτίθενται οπουδήποτε , υπάρχουν αρκετά που πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Ορισμένα όμως μπορούν να ανήκουν σε Ελληνικά μουσεία του εξωτερικού. Εξάλλου όλος ο πλανήτης είναι Ελλάδα άσχετα τις ονομασίες των οικοπέδων που δόθηκαν, ακόμα και η Γαλλία είναι Ελληνική. Κάτω από την παναγία των παρισίων με τα αγάλματα τεράτων είναι Ναός του Διός. Άρα το υπουργείο εξωτερικών πρέπει να εισέλθει σε βαθιές τομές κάτι που μπορεί να εφαρμόσει η Ελλήνων Συνέλευσις που στερεώνεται με τέτοια αληθινή και αυστηρή δομή.

Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν έρχεται να αναλάβουν οι βουλευτές και να κερδίζουν τον μισθό. Ο Έλληνας που συστρατεύεται σε αυτή θέλει και θα πάρει πίσω όλα τα δίκαια και δικά του. Θα ωριμάσει ο χρόνος και για αυτόν που δεν αντιλαμβάνεται και για τον αποστάτη.

Πηγή

Επιμέλεια: Δήμος Δημαρέσης

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ