Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ
Η “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

ΠΗΓΗ https://giadanou.blogspot.com/2023/02/blog-post_90.html?m=1&fbclid=IwAR3pdpOyvWVnoSCUOTXHEdC9_4I3O8tPMBIhan4WruEAGgfgaj8vwCbAO1o

Η “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να δράσουμε σύσσωμοι για να αποτρέψουμε τα απόκοσμα σχέδια, που έχουν σχεδιαστεί από τους επικυρίαρχους για το ανθρώπινο γένος !

Τα τελευταία χρόνια ακούμε ότι οι παγκόσμιοι θεσμοί και οι ηγέτες των αναπτυγμένων κρατών έχουν βαλθεί να υλοποιήσουν τους στόχους της Παγκόσμιας Ατζέντας που θα οδηγήσει στην λεγόμενη Παγκοσμιοποίηση.

Για τον σκοπό αυτό έχουν επιστρατευτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Ο.Η.Ε, συναφείς Μ.Κ.Ο. και φυσικά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβάμπ.

Είναι της μόδας και ακούγονται ευχάριστα στα αυτιά των πολιτών σε όλη τη γη εκφράσεις όπως :

η “ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ” …

η “ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” …

η “ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ” …

η “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ” …

κ.α.

Η πρώτη αντίδραση του μέσου πολίτη στο άκουσμα των παραπάνω θεμάτων είναι :

“Πολύ ωραία, είναι καιρός επιτέλους να ενδιαφερθούν για όλα αυτά τα προβλήματα που παραμελήθηκαν επί δεκαετίες  …”

Θα μπορούσε να είναι έτσι, αν η συνταγή των παγκόσμιων θεσμών για την επίλυση των παραπάνω θεμάτων, δεν περιελάμβανε την απαίτηση προς τους πολίτες για προσαρμογή σε νέες συνήθειες …

μάλιστα με τρόπο καθόλου δημοκρατικό, καταπατώντας την λογική και την ανθρώπινη φυσιολογία, όπως θα δούμε στην συνέχεια …

Διότι τα φαινομενικά ανυπέρβλητα προβλήματα, όπως είναι ο υπερπληθυσμός, η έλλειψη φυσικών πόρων και η πολυδιαφημισμένη “κλιματική αλλαγή”, λειτουργούν ως μοχλοί άσκησης πίεσης προς τον αναπτυγμένο κόσμο …

 Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που ανακοινώνουν, αναμένεται ότι ο πληθυσμός της γης θα ξεπεράσει το 2050 τα 9 δισεκατομμύρια.

Όσο για την καμπάνια για την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα είναι στην κορυφή της παγκόσμιας ατζέντας …

Μέσα στις αιτίες που διαμηνύει η παγκόσμια ελίτ ως γενεσιουργούς παράγοντες του φαινομένου του θερμοκηπίου είναι και η κτηνοτροφία !

Η λύση που προτείνεται στα κράτη είναι ο περιορισμός της κατανάλωσης κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων …

Το ερώτημα είναι : 

πόσο βιώσιμη μπορεί να είναι η “πράσινη ανάπτυξή τους, όταν καταστρέφει και εξαφανίζει έναν από τους βασικότερους κλάδους των οικονομιών του κόσμου και δη της πατρίδας μας ;

Ούτως ή άλλως οι κτηνοτρόφοι, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο κόστος παραγωγής, με την ραγδαία άνοδο των τιμών των ζωοτροφών που έχει προκληθεί μετά από το εμπάργκο και την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Ωστόσο το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής είναι δυνατόν να  λειτουργήσει ως “Προκρούστης” για τους κτηνοτρόφους …

Απόδειξη για το πού οδηγούνται τα πράγματα είναι η περίπτωση του Εδιμβούργου …

Το Εδιμβούργο γίνεται η πρώτη Ευρωπαϊκή πόλη που αποφάσισε να απαγορεύσει το κρέας από τα μενού των σχολείων, των νοσοκομείων και των γηροκομείων του !

Όσο δικτατορικό κι αν ακούγεται αυτό, το τοπικό Συμβούλιο της πόλης του Εδιμβούργου ανακοίνωσε ότι σκοπεύει μέσω αυτού του μέτρου, να μειώσει τις εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου !
Πρόκειται για μία από τις 20 πόλεις που συμφώνησε υπογράφοντας στο συνέδριο για το κλίμα, που έγινε τον Νοέμβριο του 2021 στη Γλασκώβη, να περιορίσει την κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών για να ανταποκριθεί στους στόχους της πράσινης ατζέντας για το κλίμα !
Ακούγεται αδιανόητο να παρεμβαίνουν και να ελέγχουν καθολικά την διατροφή μας και όμως είναι αληθινό !
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://youtu.be/pzlKl3zA3qw

Παράλληλα προωθούν την εντομοφαγία και το τεχνητό κρέας στον λεγόμενο αναπτυγμένο κόσμο ως την λύση, για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, που γι΄ αυτούς θα οδηγήσει σε μηδενικές εκπομπές αερίων και ρύπων στο περιβάλλον …

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ;

Όλα σχεδιασμένα στην ακρίβεια …


Βλέπουμε πως όλα τα κομμάτια του παζλ συνδέονται για να λειτουργήσουν στοχευμένα σε βάρος των διατροφικών συνηθειών των Έλλην ανθρώπων, αλλά και

σε βάρος της κτηνοτροφίας …

σε βάρος της οικονομίας …

σε βάρος της υγείας και της ίδιας της

ύπαρξής μας…

Ελληνίδες και Έλληνες

ας μην ανεχτούμε αυτήν την παράνοια που θέλουν να μας επιβάλλουν. Μονάχα με την ένωσή μας θα ανατρέψουμε τα σχέδιά τους.

Ακολουθούν οι προγραμματικές δηλώσεις, όπως έχουν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο, του Πολιτικού Φορέα

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

που αφορούν την διατροφή, η οποία συμφωνεί απόλυτα με την φυσιολογία μας, με τις πατροπαράδοτες συνήθειες του γένους μας, όπως πρέπει να είναι, προκειμένου να προάγει την υγεία και την ευημερία του Έλλην ανθρώπου.

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς . ΣΕΛΙΔΑ 16 από 40

5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

ΦΩΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

ΑΛΗΘΕΙΑ …

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ;

COP26 – Γλασκώβη: Οι ηγέτες σε δύσκολες συζητήσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 

ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

EMAIL: giadanou70@gmail.com

TΗΛ. 6932729297

giadanou.blogspot.com

 

youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCLXtKZObutWedRZOijfbToA

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “Ε.ΣΥ.”:

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/619904-09-2015.html

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ “E.ΣΥ” :

https://esy-xanthis.blogspot.com/2020/08/blog-post_38.html

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/

 fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100053843734529

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ