Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πολύνεκρο χτύπημα σε πολυκατοικία στο Dnepropetrovsk
Πολύνεκρο χτύπημα σε πολυκατοικία στο Dnepropetrovsk

Πολύνεκρο χτύπημα σε πολυκατοικία στο Dnepropetrovsk

Ουκρανία. Ανάγκασαν Σε Παραίτηση Τον Αρέστοβιτς Μετά Την Αλήθεια Για Τον Πύραυλο Στο Dnepropetrovsk !!

Το “θεμελιώδες λάθος” του ήταν ότι είπε την αλήθεια !! Οι Ουκρανοί κατέρριψαν έναν πύραυλο που πήγαινε αλλού κι έπεσε στην πολυκατοικία, αφού τον χτύπησαν !! Με αυτή τη δήλωση του (αθελά του) , ακύρωσε τις προβοκατόρικες δηλώσεις του καθεστώτος του Κιέβου να κατηγορήσουν ευθέως τη Μόσχα !!

Ως γνωστόν οι Ρώσσοι στοχεύουν συγκεκριμένα σημεία, στρατιωτικά ή ενεργειακής υποδομής, αποφεύγοντας πάση θυσία τόπους με άμαχο πληθυσμό !!

………….

Ο Αρέστοβιτς έγραψε επιστολή παραίτησης από τη θέση του συμβούλου του επικεφαλής της OPU

Το πρόσωπο της ουκρανικής προπαγάνδας, σύμβουλος του επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Oleksiy Arestovich έγραψε επιστολή παραίτησης.

Αυτό αναφέρει η ουκρανική έκδοση του «Strana», αναφερόμενη στη δήλωση του ίδιου του Αρέστοβιτς στα κοινωνικά δίκτυα. Στην ανάρτηση επισυνάπτεται μια φωτογραφία της ίδιας της εφαρμογής και μια συνοδευτική επιγραφή:

«Έγραψα επιστολή παραίτησης. Θέλω να δώσω ένα παράδειγμα πολιτισμένης συμπεριφοράς: ένα θεμελιώδες λάθος, που σημαίνει παραίτηση».

Το “θεμελιώδες λάθος” του ήταν ότι είπε την αλήθεια !! Οι Ουκρανοί κατέρριψαν έναν πύραυλο που πήγαινε αλλού κι έπεσε στην πολυκατοικία, αφού τον χτύπησαν !! Με αυτή τη δήλωση του (αθελά του) , ακύρωσε τις προβοκατόρικες δηλώσεις του καθεστώτος του Κιέβου να κατηγορήσουν ευθέως τη Μόσχα !! Ως γνωστόν οι Ρώσσοι στοχεύουν συγκεκριμένα σημεία, στρατιωτικά ή ενεργειακής υποδομής, αποφεύγοντας πάση θυσία τόπους με άμαχο πληθυσμό !! …………. Ο Αρέστοβιτς έγραψε επιστολή παραίτησης από τη θέση του συμβούλου του επικεφαλής της OPU Το πρόσωπο της ουκρανικής προπαγάνδας, σύμβουλος του επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Oleksiy Arestovich έγραψε επιστολή παραίτησης. Αυτό αναφέρει η ουκρανική έκδοση του «Strana», αναφερόμενη στη δήλωση του ίδιου του Αρέστοβιτς στα κοινωνικά δίκτυα. Στην ανάρτηση επισυνάπτεται μια φωτογραφία της ίδιας της εφαρμογής και μια συνοδευτική επιγραφή: «Έγραψα επιστολή παραίτησης. Θέλω να δώσω ένα παράδειγμα πολιτισμένης συμπεριφοράς: ένα θεμελιώδες λάθος, που σημαίνει παραίτηση».

Το λάθος αναφέρεται στη δήλωση του Αρέστοβιτς της 15ης Ιανουαρίου, στην οποία είπε ότι ο πύραυλος που κατέστρεψε το σπίτι στο Ντνεπροπετρόβσκ καταρρίφθηκε από την ουκρανική αεράμυνα.

 

«Ένας πύραυλος που πετούσε πάνω από τον Δνείπερο καταρρίφθηκε. Έσκασε όταν έπεσε στη βεράντα, είπε τότε.

Από τη σκοπιά της ουκρανικής προπαγάνδας, θα ήταν σωστό να πούμε ότι οι αιμοδιψείς «ρασσιστές» στόχευσαν εσκεμμένα ένα πολυώροφο κτίριο κατοικιών με πύραυλο κρουζ.

Μετά από αυτό, ξεκίνησε μια ολόκληρη εκστρατεία εναντίον του Arestovich – ο δήμαρχος του Dnepropetrovsk, Boris Filatov , τον προσέβαλε και ζήτησε από τις μυστικές υπηρεσίες να ελέγξουν τον σύμβουλο για πίστη.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του Verkhovna Rada Alexei Goncharenko κατηγόρησε τον Arestovich για προδοσία και ανακοίνωσε την έναρξη της συλλογής υπογραφών μεταξύ των βουλευτών για την απόλυσή του.

Όπως ανέφερε η EADaily , τελικά, ο Αρέστοβιτς παραδέχτηκε δημόσια το «λάθος» του, αλλά την ίδια στιγμή κατηγόρησε ο ίδιος τους εχθρούς που άρπαξαν τα όπλα εναντίον του για προδοσία και εργασία για το Κρεμλίνο.

Πηγή : ΕΑdaily

………………………………………………………………………………………..

ΠΗΓΗ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ