Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
 
 
QATARGATE ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΑΤΣΗΣ-ΚΑΪΛΗ-ΣΧΟΙΝΑΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Β΄
QATARGATE ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΑΤΣΗΣ-ΚΑΪΛΗ-ΣΧΟΙΝΑΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Β΄

QATARGATE ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΑΤΣΗΣ-ΚΑΪΛΗ-ΣΧΟΙΝΑΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Β΄

Qatargate η gasgate?

Τελικά όλα έχουν την εξήγηση τους.

Στο  πρώτο μέρος του άρθρου
σας είπα να παραμείνετε στην αγωνία του Μητσοτάκη για το πλαφόν στο φυσικό αέριο
και όλα έχουν την εξήγηση τους .

Η κυβέρνηση των αχ-ρίστων του Μητσοτάκη αμόλησε όλα τα μεγαλοστελέχη της ώστε να επέλθει συμφωνία με το Κατάρ .

Τον Αύγουστο του 2022 ο Υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος
Ν.Δενδιας  στο πλαίσιο της Συνόδου,
υπέγραψε τη Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας της Ελλάδας με τον ASEAN συναντήθηκε
με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ σεΐχη Μοχάμεντ
Αμπντουλραχμάν μπιν Τζασίμ Αλ-Θανί (M. Abdulrahman bin Jassim Al Thani)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις όπως λένε!!!!! 

Στις 22-8-2022 ο Μητσοτάκης πραγματοποιεί συνάντηση  με τον εμίρη του Κατάρ , σεΐχη Tamim bin Hamad Al-Thani, τον σεϊχη με τις παντόφλες,με έμφαση στη συνεργασία για την ενέργεια.
Η Ελλάδα, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της στρατηγικής θέσης της στην περιοχή και των υποδομών της, μπορεί να αποτελέσει γέφυρα του Κατάρ με την Ευρώπη, πύλη εισόδου ενέργειας για την ευρωπαϊκή αγορά, τόσο μέσω του σταθμού της Ρεβυθούσας όσο και μέσω της Αλεξανδρούπολης.
 
Το ίδιο ακριβώς διατυμπάνιζε και ο Άδωνις Γεωργιάδης οτι η Ελλλάδα θα γίνει πύλη εισόδου ενέργειας στην Ευρώπη απο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η κυβέρνηση των αχ-ρίστων έχει αποφασίσει να δημιουργήσει συμφωνίες
με σκοπό η Ελλάδα να γίνει ενεργειακός διαμεσολαβητής .

Γιατί άραγε ?

Νοιάζονται για το καλό μας ? Για να μας εξασφαλίσουν την ακριβοπληρωμένη
ενέργεια ?  Θα πετάξουν πάλι κάνα επίδομα της ντροπής όπως με το food pass το οποίο προέρχεται από την φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων της χώρας μας.

Μας το λένε κατάμουτρα ότι από την ενεργειακή κρίση που έχουν προκαλέσει, κάποιοι κερδίζουν πολύ χρήμα.

Ας έρθουμε στο δια ταύτα.

Έχουν τεράστιο καημό βρε παιδί μου τα παιδιά της κυβέρνησης
των αχ-ρίστων να φέρουν επενδύσεις από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από το Κατάρ
το γιατί όμως δεν τον λένε ,ξεχνούν βέβαια ότι όλες αυτές οι χώρες η τα κρατίδια
έχουν άριστες φιλίες με την Τουρκία η οποία Τουρκία έχει άριστες σχέσεις με την
Γερμανία.

Λίγες μέρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο του Qatargate η Γερμανία
υπογράφει  ιστορική συμφωνία με το Κατάρ.

Οι δύο χώρες και συγκεκριμένα οι υπ. Οικονονομίας τους, Ρόμπερτ Χάμπεκ και Σάαντ Σαριντά Αλ Κααμπί, προχώρησαν σε μια ιστορική συμφωνία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου από το Κατάρ στη Γερμανία, αρχής γενομένης από το 2026 και για 15 χρόνια.

Συγκεκριμένα η αμερικανικών συμφερόντων ενεργειακή εταιρεία ConocoPhilips και η QatarEnergy αναμένεται να προμηθεύουν μελλοντικά τη Γερμανία με 2 εκατομμύρια τόνους LNG ετησίως. Όπως έκανε γνωστό ο επικεφαλής της CononcoPhilips, Ράιαν Λανς, το φυσικό αέριο από το Κατάρ αναμένεται να πωληθεί σε περισσότερους αγοραστές από τη Γερμανία. «Έχουμε καλές σχέσεις με γερμανικές εταιρείες και με τη γερμανική κυβέρνηση» δήλωσε από την πλευρά του ο υπ. Ενέργειας του Κατάρ Αλ Κααμπί.

 
«Πρώτα η μάσα, μετά η ηθική» όλα και όλα μην τον ξεχνάμε αυτό ποτέ!!!!!
Οι δρόμοι του qatar gate οδηγούν μέσα απο διαδρομές και δηλώσεις στον Κούλη βρε παιδί μου  ,φροντίζει για εμάς να κερδίζουν οι πολυεθνικές να τισ φορολογεί για να μας δίνει και εμάς κάνα κουπονάκι,μόνο που τον πρόλαβε άλλος στην διαδρομή.
Οπως και να το κάνουμε το καμάρι της Μέρκελ ατύχησε.
Κούλη στην επόμενη κυβέρνηση η οποία θα είναι της Ελλήνων Συνέλευσις η Ελλάδα δεν θα παρακαλάει για συμφωνίες με τα Εμιράτα και τα Καταροπαίδια και ξέρεις γιατί?
Γιατί η Ελλήνων Συνέλευσις θα αξιοποιήσει όλους τούς ορυκτούς πόρους που έχει η Ελλάδα έτσι ώστε να είμαστε αυτάρκης ενεργειάκα κάτι που δεν έχει κάνει καμμία προδοτική κυβέρνηση μέχρι σήμερα!!!!
 
Και όπως μας λέει ο Ορθαγόρας   το εμιράτο είναι ισχυρός σύμμαχος και κατεξοχήν χρηματοδότης της Τουρκίας, η οποία επιτίθεται κάθε τόσο στην ΕΕ, τις ΗΠΑ, και το ΝΑΤΟ, δημιουργώντας μύρια όσα προβλήματα.
 
Για τους παραπάνω λόγους (και για άλλους τόσους που η παράθεσή τους δεν είναι του παρόντος άρθρου), φρονώ ότι η αποκάλυψη του Qatar Gate δεν αφορά την καταπολέμηση της διαφθοράς, αλλά αποτελεί , μεταξύ άλλων, ένα ηχηρό μήνυμα προς το εμιράτο, προκειμένου αυτό να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στην «σωστή πλευρά της Ιστορίας».
 
Έτσι, η θυσία της Εύας και των Ιταλών συντρόφων της στον Λαχανόκηπο των Βρυξελλών ήταν επιβεβλημένη -και γι’ αυτό αναπόφευκτη. Έπεσαν υπέρ σκοπών και στόχων ανώτερων και καθαγιασμένων.
 
Αχ αυτά τα ΚΑΤΑΡαμένα Γκαζοδόλλαρα τι άλλο θα βγάλουν στην επιφάνεια?
 
Το Qatar Gate είναι εφήμερο και γρήγορα θα ξεχαστεί, όπως τόσα άλλα σκάνδαλα -με ή χωρίς εισαγωγικά. Όσο για την Ευδοξία, που το όνομά της την προόριζε για δίκαιη φήμη αλλά αυτή επέλεξε να το αλλάξει σε Κακοδοξία, είτε φυλακιστεί είτε όχι, θα συνεχίσει να ζει μέσα στην χλιδή και -πού ξέρεις;- μπορεί κάποια στιγμή να επανακάμψει από άλλο πόστο για φιλάργυρους κι εύκαμπτους φελλούς.
 
Αυτό που τείνει να γίνει μόνιμο είναι το εθνικό μας… Αδράνεια-Gate.
 
Ως πότε, Συνέλληνες, θα ανεχόμαστε παθητικά τον παρά φύσιν και κατ’ εξακολούθησιν βιασμό μας από όλα αυτά τα παρτάλια τρίτης διαλογής, που στρογγυλοκαθίζουν τις τροφαντές τους έδρες στα έδρανα ενός δήθεν ελληνικού Κοινοβουλίου και γεμίζουν τις σαπιοκοιλιές τους εις θάνατον -και όχι εις υγείαν- των κορόϊδων;
 
Ως πότε θα χαρίζουμε την ψήφο μας σε καλλίμορφες πλην κακόψυχες μανδαμίτσες τύπου Ευδοξίας και σε ελληνόφωνους πλην αλλόδοξους χαραμοφάηδες κοινωνικής υποστάθμης;
 
Πότε, επιτέλους, θα ανασύρουμε από τα κιτάπια της ιστορικής μας μνήμης την ηρωική φιγούρα του Πολίτη/Οπλίτη και θα ενδυθούμε την αξιακή φορεσιά του;
 
Τι τάχα περιμένουμε; Μήτε ντόπιοι μήτε ξενόφερτοι «σωτήρες» σουλατσάρουν ετοιμοπόλεμοι στην αγορά.
 
Μόνη ελπίδα, η συνένωσή μας σε μιαν ανίκητη γροθιά. Και μοναδικός συνεκτικός ιστός, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
 
Εμείς, έτοιμοι από καιρό, μπαίνουμε μπροστάρηδες στον ιερό αγώνα για την αποτίναξη κάθε ζυγού και την εκ νέου ανέλιξη του έθνους στα υψίπεδα της Ιστορίας.
 
ΕΣΥ;
 
 
 

 

ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ? ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
 

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ “ΣΑΑΣ”

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ …ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΒΡΑΙΟ ΚΕΜΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

 
 
 
 
 
 
 
 
Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

   

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

  ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ