Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Άνεργοι οι έλληνες,με δουλειά οι μετανάστες.
Άνεργοι οι έλληνες,με δουλειά οι μετανάστες.

Και ξαφνικά ξεπηδάνε ιδρύματα πρωτοκλασάτα για τα οποία τα εργαλεία που προσφέρουν διαφημίζονται ως φιλικά προς το χρήστη και αυτοί οι χρήστες δεν είναι άλλοι από τους μετανάστες και από τους επιχειρηματίες οι οποίοι μπορούν να μπαίνουν μέσα στην πλατφόρμα και να βρίσκουν υπαλλήλους.
Και όλα αυτά σε μία χώρα που η ανεργία αγγίζει το 11,4 και ειδικά η ανεργία στους νέους το 37,8.
Που ο πληθωρισμός έχει φτάσει στο ταβάνι που οι μισθοί είναι πενιχροί, που η ασφάλεια και το συνταξιοδοτικό μας στέλνει την άλλη ζωή μία ώρα αρχύτερα.
Παρόλα αυτά ο ΟΗΕ με το παρακλάδι του την ύπατη αρμοστεία που νοιάζεται και φροντίζει για τους μετανάστες και για την παγκόσμια Ειρήνη, έθεσε σε λειτουργία την πρώτη στο είδος της ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία συνδέει πρόσφυγες που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα με υποψηφίους εργοδότες σε όλη τη χώρα. Θα καλύπτει τις ανάγκες που έχουν εκφραστεί από τους ίδιους τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο και τις αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν σε ορισμένους τομείς της Ελληνικής αγοράς εργασίας.
Σκέτη ειρωνεία δηλαδή.
Όπως δήλωσε η αντιπρόσωπος της ύπατης αρμοστείας εκτός από το στόχο να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα των προσφύγων στην ελληνική αγορά εργασίας, θέλουμε και να διευκολύνουμε τους εργοδότες και να δημιουργήσουμε ένα νέο δυνητικό εργατικό δυναμικό μέσω του οποίου θα μπορούσαν να καλύψουν τις εργασιακές ανάγκες τους και να δημιουργήσουν συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον από αυτό βγαίνουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές.
Το δυνητικό εργατικό δυναμικό και το συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον το προσέξατε ; τους δώσατε σημασία ;
Αν όχι είναι ώρα να τους δώσουμε.
Είναι ώρα να απαντήσουμε με την ένωση μας και να δημιουργήσουμε εμείς ένα δυνητικό κοινωνικό περιβάλλον, πού συμπεριληπτικηκά να στείλει όσους μας κυβερνούν στο σπίτι τους ή στη φυλακή .
Οπως αρμόζει στον καθένα.




ARVE

ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΙΜΠΑ
6940394618
a.p.korimpa@gmail.com
e-sy.gr

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ