Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Παραιτήθηκε ο Δ. Αβραμόπουλος από την αμαρτωλή ΜΚΟ των Βρυξελλών
Παραιτήθηκε ο Δ. Αβραμόπουλος από την αμαρτωλή ΜΚΟ των Βρυξελλών ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο “ΦΟΥΚΑΡΑΣ” ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ …

Παραιτήθηκε ο Δ. Αβραμόπουλος από την αμαρτωλή ΜΚΟ των Βρυξελλών

Άμεση παραίτηση του πρώην επιτρόπου από τη θέση του επίτιμου μέλους δ.σ., όπως και άλλων προσωπικοτήτων της ευρωπαϊκής πολιτικής, μόλις έγινε γνωστός ο ρόλος της οργάνωσης στο σκάνδαλο διαφθοράς, στο οποίο εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εμπλοκή του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή και ιδρυτή της ΜΚΟ «Fight Impunity» Πιερ Αντόνιο Παντσέρι στο σκάνδαλο δωροληψίας από το Κατάρ, στο οποίο εμπλέκεται και η διαγραφείσα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και εκ των αντιπροέδρων του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή, η οποία κρατείται στις Βρυξέλλες, παραιτήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης προσωπικότητες της ευρωπαϊκής πολιτικής που μετείχαν τιμητικά, όπως ο Γάλλος πρώην πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ και οι πρώην επίτροποι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Φεντερίκα Μογκερίνι. Όπως επισημαίνει η ΕΡΤ, οι παραιτηθέντες μετείχαν στο τιμητικό και όχι στο εκτελεστικό διοικητικό συμβούλιο της ΜΚΟ, όπου εμφανίζονται και άλλες προσωπικότητες.

(ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΧΤΗ, ΓΙΑ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ  2009 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Η1Ν1 , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16.000.000 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΣΙΟΡΔΑ… ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ… ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ 300.000 ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ)

Εν τω μεταξύ, σε αναμονή τόσο της απόφασης του δικαστή των Βρυξελλών για το αν οι πέντε προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις όσο και τυχόν εξελίξεων αναφορικά με την τύχη της θέσης αντιπροέδρου που κατέχει η κ. Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο, οι βελγικές αρχές προσπαθούν να δέσουν την υπόθεση, η οποία ερευνάται εδώ και πολλούς μήνες και όπου φέρεται να εμπλέκονται περισσότερα άτομα.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει τεθεί η δράση συνεργατών δύο Βέλγων ευρωβουλευτών της ομάδας των Σοσιαλιστών, της Μαρία Αρένα, μέλους της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και του Μάρκο Ταραμπέλα, αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με την Αραβική Χερσόνησο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλειδωθεί τα γραφεία των βοηθών τους, όπως έχει κλειδωθεί και το γραφείο της κ. Καϊλή.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ...;;;;; ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ (212 ΑΤΟΜΑ??) ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ... 🙁 ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ!! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ…
ΘΑ ΔΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ…;;;;;
ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΣΗ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ (212 ΑΤΟΜΑ??)
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ… 🙁
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ!!
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

https://www.e-synews.gr/wp/2022/12/12/to-ladoma-tis-kaili-koryfi-pagovonoy/

 

Ανακοίνωση ΣΕΗ για Λιγνάδη Είμαστε ζώντες και παρόντες σε ένα έγκλημα

Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2

ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ