Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Διαιρούμαι κι αργοσβήνω κι απογόνους δεν αφήνω

Διαιρούμαι κι αργοσβήνω κι απογόνους δεν αφήνω
Διαιρούμαι κι αργοσβήνω κι απογόνους δεν αφήνω

Του Ορθαγόρα

Κρατάει χρόνια αυτή η εγγλέζικη κολόνια

Η ανακοπή της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού -ή η μείωσή του- εκλαμβάνεται από πολλούς, ακόμη και σήμερα, ως αστήρικτη «θεωρία συνωμοσίας». Ωστόσο, πρόκειται για μιαν πολύ παλιά ιστορία, η οποία όχι μόνον άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, αλλά επιπλέον επανακάμπτει δυναμικά στις μέρες μας, ενσωματωμένη εντέχνως στο αφήγημα του υπερπληθυσμού και των δήθεν συνεπειών του.

Όλα άρχισαν το 1798, όταν ο παρανοϊκός Άγγλος κληρικός, λόγιος, και δημογράφος, Τόμας Ρόμπερτ Μάλθους (1766-1834), ισχυρίστηκε ότι η (οφειλόμενη στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου) αύξηση του πληθυσμού θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην εξάντληση των φυσικών πόρων. Και δεν έμεινε στις «διαπιστώσεις». Πρότεινε «λύση». Την… εξόντωση. Ας δούμε τι έλεγε:

«Ο πρόωρος θάνατος πρέπει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να επισκεφτεί την ανθρώπινη φυλή […] Θα πρέπει να διευκολύνουμε, αντί να προσπαθούμε ανόητα και μάταια να εμποδίσουμε, τις προσπάθειες της φύσης να προκαλέσει μια τέτοια θνησιμότητα· και αν μας τρομάζει η φρικτή πείνα, θα πρέπει να ενθαρρύνουμε επιμελώς τις άλλες μορφές καταστροφής, τις οποίες εξωθούμε την φύση να χρησιμοποιήσει. Στις πόλεις μας θα πρέπει να κάνουμε τους δρόμους πιο στενούς, να στριμώχνουμε περισσότερους ανθρώπους στα σπίτια, και να φροντίζουμε για την επιστροφή της πανούκλας».

Σας θυμίζουν κάτι ο «πρόωρος θάνατος», η «φρικτή πείνα», οι «στενοί δρόμοι», το «στρίμωγμα των ανθρώπων», και η «επιστροφή της πανούκλας»; Σαφώς και σας θυμίζουν! Επερχόμενη επισιτιστική κρίση, άθλια δόμηση των πόλεων, διαμερίσματα-κλουβιά, λοκντάουν, πανδημίες…

Ο Μάλθους απέθανε, ζήτω ο Μάλθους!

Καθώς οι παρανοϊκοί περισσεύουν σε τούτον τον πλανήτη, λογικό ήταν να μην χαθεί η βαριά κληρονομιά του Μάλθους, όταν αυτός εγκατέλειψε τα εγκόσμια για να αναλάβει εργολαβικά την μείωση του πληθυσμού των… ουρανών. Έτσι, την σκυτάλη πήραν έτεροι παράφρονες (Βαρώνος Κέυνς, Αδόλφος Χίτλερ, Γκάρετ Χάρντιν, κ.ά.) και την μετέφεραν από γενιά σε γενιά, μέχρι να βρει την θέση που της αξίζει στα χέρια του Κλάους Σβαμπ, του Γιουβάλ Νώε Χαράρι, του Μπιλ Γκέιτς, του Καρόλου του Τρίτου, και των ποικιλόμορφων αυλικών τους.

Από τις τάξεις των νεομαλθουσιανών κούληδων (δηλαδή, αχθοφόρων, μεταφορέων) της σκυτάλης, δεν θα μπορούσε να λείπει ο δικός μας. Όχι πως στο εν Ελλάδι πολιτικό παλκοσένικο δεν υπάρχουν κι άλλοι πρόθυμοι σκυταλοκουβαλητές, αλλά, όπως και να το κάνουμε, ΕΝΑΣ είναι ο τρισμέγιστος, ο α(θ)ληταράς, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΛΗΣ.

Με την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» υπό μάλης, με τους οφθαλμούς διογκωμένους από την αδιάκοπη ανάγνωση των βιβλίων του Χαράρι, και με την τρυφερή-σαν-γρανίτη καρδούλα του γιομάτη από τα φιλάνθρωπα αισθήματα του Γκέιτς, ο σύγχρονος ελληνόφωνος Μάλθους πρωτοστατεί στην μείωση των ιθαγενών πλεμπαίων, προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για την επαρκή σίτιση και την αξιοπρεπή διαβίωση των Αρίστων που εργάζονται νυχθημερόν για την σωτηρία του πλανήτη και την ενθρόνιση του μετανθρώπου.

Όλα βαίνουν καλώς 

Για την επιβράδυνση της αύξησης του πληθυσμού λήφθηκαν και λαμβάνονται ποικίλα μέτρα, όπως η αντισύλληψη, η εντατική εργασιακή απασχόληση των γυναικών, η υποβάθμιση του θεσμού της οικογένειας, και πλείστα όσα -κρυφά και φανερά.

Ανά διαστήματα, γίνονται αξιολογήσεις της αποτελεσματικότητας των ληφθέντων μέτρων. Όσες από αυτές είναι κοινοποιήσιμες, παραδίδονται στο κοινό με την μορφή περισπούδαστων μελετών/ερευνών και με εντέχνως κεκαλυμμένο τον σκοπό και τον στόχο τους.

Μια τέτοια αξιολόγηση δημοσιεύτηκε, το 2020, στο γνωστό επιστημονικό περιοδικό «The Lancet». Ο τίτλος της μελέτης είναι: «Σενάρια γονιμότητας, θνησιμότητας, μετανάστευσης, και πληθυσμού για 195 χώρες και περιοχές από το 2017 έως το 2100». Χρηματοδότης -ποιος άλλος;- το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Με βάση την αποτελεσματικότητα των ληφθέντων μέτρων, οι εκπονήσαντες την μελέτη προβαίνουν σε εκτιμήσεις για το μέλλον. Η βασική τους πρόβλεψη είναι ότι, σε μερικές δεκαετίες, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αρχίσει να μειώνεται δραματικά, λόγω των εξαιρετικά χαμηλών ποσοστών γονιμότητας. Από 9,73 δισεκατομμύρια το 2064, θα πέσει στο μισό μέχρι το 2100.

Κι επειδή όσα λέμε πρέπει και να τα στηρίζουμε, ας δούμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εν λόγω μελέτη.

Στην πρώτη κιόλας σελίδα, στην «Σύνοψη», διαβάζουμε:

«Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι οι τρέχουσες τάσεις, σχετικά με το μορφωτικό επίπεδο των γυναικών και την πρόσβασή τους στις μεθόδους αντισύλληψης, θα επιταχύνουν την μείωση της γονιμότητας και θα επιβραδύνουν την αύξηση του πληθυσμού. Ένα διαρκές Συνολικό Ποσοστό Γονιμότητας [=μέσος αριθμός παιδιών ανά γυναίκα] χαμηλότερο από το επίπεδο αντικατάστασης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ινδίας, θα είχε οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, και γεωπολιτικές συνέπειες».

Και στην τελευταία σελίδα, στο «Συμπέρασμα»:

«Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι πιθανό να φτάσει στον μέγιστό του αριθμό πολύ πριν από το τέλος του αιώνα. Δεδομένης της πρόβλεψής μας ότι οι κοινωνίες τείνουν προς ένα Συνολικό Ποσοστό Γονιμότητας χαμηλότερο από 1,5, μόλις αρχίσει η παγκόσμια μείωση του πληθυσμού, πιθανότατα θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα. Ωστόσο, ορισμένες χώρες θα διατηρήσουν τον πληθυσμό τους, μέσω φιλελεύθερων πολιτικών μετανάστευσης και κοινωνικών πολιτικών που θα υποστηρίζουν περισσότερο τις εργαζόμενες γυναίκες […] Για καμία χώρα ή ευρύτερη περιοχή το δημογραφικό μέλλον δεν είναι παγιωμένο. Οι πολιτικές που ακολουθούν σήμερα οι χώρες μπορούν να αλλάξουν την τροχιά για την γονιμότητα, την θνησιμότητα, και την μετανάστευση».

Όλα, λοιπόν, βαίνουν καλώς για τους επικυρίαρχους και τα μακάβρια σχέδιά τους.

Η Εξόντωση και η Μεγάλη Αντικατάσταση

Όσον αφορά την χώρα μας, η μελέτη προβλέπει ότι ο πληθυσμός της, το 2100, θα κυμαίνεται μεταξύ 4,73 και 5,48 εκατομυρίων κατοίκων. Και μάλλον προβλέπει σωστά, αν κρίνουμε από την τρέχουσα υπογεννητικότητα, η οποία υποβοηθείται εντέχνως μέσω της αντισύλληψης, των αμβλώσεων, και της αναβαθμισμένης εργασιακής απασχόλησης των Ελληνίδων. Δηλαδή, μέσω μιας ολομέτωπης επίθεσης στον θεσμό της ελληνικής οικογένειας.

Ο αριθμός του εν γένει πληθυσμού που θα κατοικεί στον Ελλαδικό χώρο μπορεί να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, αλλά αυτό θα οφείλεται στην αντικατάσταση των ιθαγενών μέσω των «φιλελεύθερων πολιτικών μετανάστευσης», τις οποίες προωθεί με πάθος το υπάρχον πολιτικό προσωπικό. Ας μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του ελληνόφωνου Μάλθους ότι θα αγωνιστεί εναντίον του νατιβισμού και θα επιλύσει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας με την βοήθεια των… μεταναστών.

Όσο θα παραμένουμε παγιδευμένοι στα αντεθνικά δίχτυα της κομματοκρατίας και του δογματισμού, τίποτε δεν πρόκειται να ανακόψει την προδιαγεγραμμένη πορεία μας προς την εξαφάνιση.

Θα γεννιούνται ολοένα και λιγότερα Ελληνόπουλα, πολλά εκ των οποίων θα μεταναστεύουν αργότερα στην αλλοδαπή. Θα αυξάνονται εκθετικά οι ελληνοποιημένοι αλλογενείς και τα προνόμιά τους. Η ιστορία της χώρας θα συνεχίσει να παραχαράσσεται και ο ελληνικός τρόπος ζωής θα βυθίζεται βαθύτερα στην λήθη.

Η μόνη Διέξοδος

Αν αυτό είναι το μέλλον που θέλετε για εσάς τους ίδιους, για τα παιδιά σας, και για τα εγγόνια σας, τότε παραμείνετε αδρανείς και διαιρεμένοι σε κόμματα/δόγματα, και συνεχίστε να εκτελείτε τις εντολές των μισελλήνων ελληνοφώνων και των αφεντικών τους.

Αν, όμως, οραματίζεστε ένα μέλλον πιο φωτεινό, πιο ελληνικό, πιο ελεύθερο, τότε ένα και μόνο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε.

Αυτό που οδηγεί στην συνένωσή μας και στον συλλογικό αγώνα για την οριστική μας απελευθέρωση από τα κάθε λογής δεινά και δεσμά. Αυτό που θα μας βγάλει από το υπαρξιακό σκότος και θα μας φέρει ξανά στο ξέφωτο της Ιστορίας και του Πολιτισμού. Αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε και πάλι ότι είμαστε Άνθρωποι και όχι αναλώσιμα σκουπίδια.

Αυτό το μονοπάτι έχει οδοδείκτη καμωμένο από καθάριο φως: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

«Θα υπήρχε περισσότερη ευτυχία στον κόσμο, εάν ο πληθυσμός της Γης μειωνόταν». – Βαρώνος John Maynard Keynes (1883-1946), Άγγλος οικονομολόγος, μαθηματικός, καθηγητής πανεπιστημίου, συγγραφέας και ανώτατος κρατικός υπάλληλος.

«Σίγουρα θα έρθει η μέρα που η ανθρωπότητα θα αναγκαστεί να ελέγξει την αύξηση του ανθρώπινου είδους, γιατί δεν θα υπάρχει άλλη δυνατότητα προσαρμογής της παραγωγικότητας του εδάφους στην αέναη αύξηση του πληθυσμού». – Adolph Hitler (1889-1945).

«Ο μόνος τρόπος, με τον οποίο μπορούμε να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε άλλες πιο πολύτιμες ελευθερίες, είναι να εγκαταλείψουμε την ελευθερία αναπαραγωγής όσο το δυνατόν συντομότερα». – Garrett Hardin (1915-2003), Αμερικανός οικολόγος.

«Όλα αυτά τα [περιβαλλοντικά] ζητήματα για τα οποία μιλάμε δεν θα ήταν πρόβλημα, αν ο πληθυσμός μας είχε το μέγεθος που είχε πριν από 500 χρόνια [540 εκατομμύρια]». – Jane Goodall (το 2020, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), Αγγλίδα πρωτευοντολόγος και ανθρωπολόγος.

«Η επιστήμη αποδεικνύει ότι τα παιδιά είναι κακά για την Γη. Η ηθική προτείνει να σταματήσουμε να τα έχουμε». – NBC News.

«Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι χρειάζεται τόσος χρόνος για να ανοίξουν τα μάτια τους οι άνθρωποι και να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει μια άλλη ατζέντα πίσω από αυτήν την εξαιρετικά εγκληματική απάτη, μια ατζέντα που δεν έχει καμία σχέση με την υγεία, αλλά που χρησιμοποιεί έναν αόρατο εχθρό ως εργαλείο για να κρατήσει ολόκληρο τον κόσμο σε καθεστώς τρόμου και ομηρίας. Και οι 193 χώρες-μέλη του ΟΗΕ ακολουθούν την ίδια εντολή: πρόκληση ΦΟΒΟΥ. Η εντολή προέρχεται από ψηλά, από μια χρηματόδουλη σκοτεινή κλίκα, που έχει ως στόχο την μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την μεταφορά χρημάτων και άλλων πόρων από τα χαμηλά και μεσαία στρώματα στην κορυφή, και τον έλεγχο του εναπομείναντος [μετά την μείωση] πληθυσμού, μέσω κυρίως τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτοποίησης». – Peter Koenig, Γεωπολιτικός αναλυτής, πρώην Senior Economist στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), και διδάσκων σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής.

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ