Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη με ψέματα στην κεντρική πλατεία Κατερίνης

Του Πέτρου Ιακώβου

Προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη με ψέματα στην κεντρική πλατεία Κατερίνης
Προεκλογική ομιλία Μητσοτάκη με ψέματα στην κεντρική πλατεία Κατερίνης

Στις 10 – 11 – 2022 ο Κ. Μητσοτάκης στα πλαίσια του προεκλογικού του αγώνα έκανε περίπατο μαζί με κομματικά του στελέχη στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κατερίνης στο νομό Πιερίας και βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία σύντομή ομιλία προεκλογικού χαρακτήρα, η οποία δεν ήταν τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από  ένα σωρός ψέματων.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Κ. Μητσοτάκης εμμέσως αλλά απροκάλυπτα ομολόγησε ότι συμμετείχε μαζί με άλλα κόμματα στο παρελθόν, στην κύλιση της πολιτικής ζωής της χώρας στο βούρκο, αλλά ομολόγησε ότι δεν είναι ακόμη η ώρα τώρα να το ξανακάνουν.

Είπε ότι στο κόμμα του θα πούνε “ναι” σε κάθε δημιουργική πρόταση, η οποία ενώνει την ελληνική κοινωνία. Ξέχασε όμως το γεγονός ότι προΐσταστε ενός κόμματος του οποίου η ίδια η ερμηνεία της λέξης επιβεβαιώνει τον ρόλο του, που δεν είναι άλλος από το να κομμα-τιάζει, να διαιρεί και να παίρνει θέση ανάμεσα στα άλλα κόμματα, κρατώντας χωρισμένα τα τμήματα της Ελληνικής Κοινωνίας.

Μόνο ο Πολιτικός Φορέας της «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι το σύνολο των ανθρώπων που έμπρακτα έχει αποδείξει ότι ενώνει την Ελληνική κοινωνία, διότι ιδρύθηκε μετά από έγγραφη εντολή των πολιτών οι οποίοι ίδρυσαν ανά την Ελλάδα τους Τοπικούς Οργανισμούς «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.», προς τον Αρτέμη Σώρρα να προχωρήσει στην ίδρυση του Φορέα του Έθνους.

Σκοπός της ίδρυσης του Πολιτικού Φορέα  είναι η συνένωση όλων των Ελλήνων χωρίς κόμμα χωρίς δόγμα χωρίς χρώμα, σε δράσεις που στοχεύουν στην απελευθέρωση της χώρας, στην απόδοση προς τους Έλληνες ότι  κληρονομικά τους ανήκει και στην καθιέρωση του Ελλάνιου Αξιακού συστήματος στην Ελλήνων Πολιτεία.

Ο Κ. Μητσοτάκης υπέρβαλε εαυτόν σε ψέματα όταν ανέφερε ότι η κυβέρνηση του έκανε την Ελλάδα πιο ισχυρή, ευημερούσα, με οικονομία που πάει καλύτερα και χώρα με αυτοπεποίθηση.

Φαίνεται όμως ότι εκείνη την στιγμή είχε ξεχάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του, με τις οποίες είχε αναφέρει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία και άρα είναι χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση. Πώς γίνεται λοιπόν μία χώρα να είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και να ευημερεί όταν, όπου και εάν κοιτάξουμε γύρω μας, μόνο σκυθρωπούς, απαισιόδοξους και απελπισμένους Έλληνες αντικρίζουμε;

Ανέφερε ότι ξεκινάει την εξόρυξη υδρογονανθράκων νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική της πράσινης μετάβασης με την οποία γέμισε ολόκληρη την χώρα με ανεμογεννήτριες. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι η θαλάσσια περιοχή της χώρας τώρα θα γεμίσει και με εξέδρες εξόρυξης υδρογονανθράκων.

Ο Κ. Μητσοτάκης υπονόησε ότι ο κάθε Έλληνας πληρώνει μικρούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, όμως την άλλη μέρα τον διέψευσε επίσημο έγγραφο με τα δεδομένα για την αγορά ενέργειας την επόμενη μέρα της ομιλίας σας (11 – 11 – 2022).

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitAREoKZ77LjPOTRvGFZ8fPapITJO14icsBIROgfOlK75QM4ui8nmjnzxPK08jdKhaNGzW8piqd2R28pDBUNyHqXOnUxRcsLKsVqLw95RdSq1V2i3gVVZ8htLPlj6dRuiwiitSWLUY6uVaIfXWI_wN2nqb86icTTyGNn-p_FtUesOrDK5tL2NJ6sbx/s1122/2%20ΜΕΣΕΣ%20ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ%20ΤΙΜΕΣ%20ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.JPG

Διαπιστώνουμε ότι ο πίνακας περιλαμβάνει την Ελλάδα στην τελευταία και πιο ακριβή θέση της αγοράς ενέργειας.

Ο Κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση του δημιουργεί θέσεις εργασίας για τους άνεργους ξεχνώντας ότι τον Ιούνιο του 2019 παρότρυνε τους άνεργους νέους να φύγουν στο εξωτερικό. Οι τότε παροτρύνσεις του φαίνονται στο παρακάτω βίντεο.




ARVE

Ο Κ. Μητσοτάκης επίσης ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνησή του ενισχύει τα Πανεπιστήμια χωρίς όμως να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε. Μήπως η ενίσχυση αυτή αφορούσε το γεγονός ότι θα σταλθούν πιο ενισχυμένα ΕΚΑΜ να φυλάνε τα Πανεπιστημιακά κτίρια που έχουν γεμίσει από γιάφκες παρανόμων, όπως έγινε στην φοιτητική εστία της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου της Αττικής;

Ή εννοούσε ότι θα ενισχυθούν οι τοίχοι των Πανεπιστημιακών κτιρίων, ώστε να μην γκρεμίζονται τόσο εύκολα και να αντέχουν στις βαριοπούλες των αναρχοαυτόνομων όπως γκρεμίστηκαν οι τοίχοι στο ισόγειο του κτιρίου του Βιολογικού τμήματος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης;

ς μην κουράσουμε άλλο τους αναγνώστες κάνοντας αναφορά στις κομματικές αν-αλήθειες.

Είναι η ώρα της Αλήθειας και αυτή μόνο χρειάζονται οι Έλληνες πολίτες. Η έξοδος από την οντολογική λήθη και η ταύτιση της νοητικής λειτουργίας με το υπαρκτό είναι η τεράστια Ελληνική αξία την οποία έχει ήδη εγκαθιδρύσει ο Πολιτικός Φορέας της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ