Reading Time: 3 minutes

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Ο Άνθρωπος τοποθετήθηκε στο περιβάλλον για να τον τρέφει και να τον προστατεύει. Παρέχει με αφθονία το νερό, το οξυγόνο, τους καρπούς της γης, τα πολύτιμα στοιχεία που υπάρχουν μέσα στην γη μας καλύπτει τις ανάγκες σε ενέργεια και μας προσφέρει αφειδώς κάλυψη της αισθητικής στο περιβάλλον. Όπου ακόμη δεν έχει επέμβει ο άνθρωπος, το περιβάλλον είναι υγιές και μας προσφέρει ζωή. Η ασυδοσία των ανθρώπων δημιουργεί τεράστια προβλήματα στα νερά (υδροφόρο ορίζοντα , λίμνες, ποτάμια , ρυάκια , θάλασσες) και στον αέρα.Αυτή η μόλυνση επιστρέφει στον άνθρωπο και έτσι έχουμε το παράλογο , να πληρώνουμε με χρήματα για να μολύνουμε το περιβάλλον και να υποφέρουμε με αρρώστιες και τελικά με πρόωρο θάνατο, που οφείλονται στην μόλυνση που εμείς άμεσα ή έμμεσα κάναμε στο περιβάλλον. Υγιές περιβάλλον σημαίνει υγεία για τον άνθρωπο και λόγω του ότι για την Ελλήνων Συνέλευσις ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο θα φροντίσει να πραγματοποιηθούν όλα όσα απαιτούνται ώστε να υπάρχει η απόλυτη αρμονία μεταξύ ανθρώπου και περιβάλλοντος. Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας του έθνους των Ελλήνων και καταθέτοντας στον Άρειο Πάγο Ιδρυτική διακήρυξη καταστατικό και τις προγραμματικές δηλώσεις και αφού πρώτα εξασφάλισε τα κεφάλαια ώστε να υλοποιηθούν όλα τα έργα. Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν τα πολιτικά κόμματα διότι δεν διαθέτουν τις εγγυήσεις για τα κεφάλαια , άλλωστε τα κόμματα εξουσίας χρωστάνε πολλά εκατομμύρια οπότε και δεν μπορούν να καταθέσουν τις προγραμματικές τους δηλώσεις δεσμευτικά στον Άρειο Πάγο διότι δεν θα γίνουν αποδεκτές. Αυτό είναι ακόμη μία απόδειξη ότι μόνο η Ελλήνων Συνέλευσις μπορεί να πραγματοποιήσει όλα όσα είναι καταγεγραμμένα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ