Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ



ARVE

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Το αλουμίνιο ένας ύπουλος εχθρός του ανθρώπου που υπάρχει παντού! Στον αέρα, στα νερά, στην τροφική αλυσίδα, στην κουζίνα μας, και σε χιλιάδες ακόμη προϊόντα πολλά από αυτά καθημερινής χρήσης. Το αλουμίνιο υπάρχει στην Γη από την δημιουργία της και αποτελεί περίπου το 8% του φλοιού της που όμως στην αρχική του δομή είναι τελείως ακίνδυνο. Όλοι οι προγενέστεροι πολιτισμοί γνώριζαν προφανώς την επικινδυνότητα του και δεν το χρησιμοποιούσαν . Αυτό άλλαξε όταν το 1900 άρχισε η εξόρυξη του σε μορφή βωξίτη και η επεξεργασία αυτού έχει ως αποτέλεσμα να γίνει πολύ τοξικό. Έτσι έχουμε σήμερα την χρήση του τοξικού αλουμινίου για παράδειγμα στην κατασκευή αεροσκαφών , αυτοκινήτων , στην φαρμακοβιομηχανία πολλά φάρμακα περιέχουν αλουμίνιο όπως και σχεδόν όλα τα εμβόλια. Το συναντάμε στα καλλυντικά σε οδοντόκρεμες και σε τροφές όπου χρησιμοποιείται και για να ασπρίσουν περισσότερο π.χ. το αλεύρι τη ζάχαρη το αλάτι την μαγειρική σόδα και επίσης θα το συναντήσουμε ακόμη και σε φίλτρανση του νερού. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να εισέρχεται το τοξικό αλουμίνιο στον άνθρωπο και να δημιουργεί πολλές και επικίνδυνες παθήσεις όπως: Νεφρική ανεπάρκεια , Αλτσχαϊμερ , σκλήρυνση κατά πλάκας , διαταραχές ομιλίας , ισορροπίας , εγκεφαλοπάθεια , πόνος στις αρθρώσεις, απασβέστωση των οστών , αναιμία , καρδιακές παθήσεις απώλεια μνήμης και πολλές άλλες παθήσεις που αναφέρονται σε διάφορες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν. Και ενώ είναι γνωστά τα δεινά που προκαλεί το αλουμίνιο για το οικονομικό κέρδος κυρίως εξακολουθούν και μας δηλητηριάζουν καθημερινά με αυτό το μέταλλο που είναι ούτως ή άλλως άχρηστο για τον οργανισμό μας αλλά ταυτόχρονα δυνητικά επικίνδυνο για την υγεία μας. Απαιτείται μεγάλη προσοχή και να λάβουμε απαραίτητες προφυλάξεις διότι ο πόλεμος που μας κάνουν είναι μέσω του Νερού , τα πρόσθετα τροφίμων, μαγειρικά σκεύη συσκευασίες , φάρμακα, εμβόλια ,καλλυντικά , αεροψεκασμοί κοκ.

Χαριτόπουλος Χαράλαμπος Υπ. Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Κιν.: 6944444036 e-mail: c.charitopoulos@gmail.com

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ