Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ντου από παντού – Οι νόμιμοι μπουκαδόροι και διαρρήκτες μιας «ανεξάρτητης» αρχής

Ντου από παντού - Οι νόμιμοι μπουκαδόροι και διαρρήκτες μιας «ανεξάρτητης» αρχής
Ντου από παντού – Οι νόμιμοι μπουκαδόροι και διαρρήκτες μιας «ανεξάρτητης» αρχής

Συνηθίζουμε να θεωρούμε την πορνεία ως το αρχαιότερο επάγγελμα. Αλλά σφάλλουμε.

Οι παλαιότεροι επαγγελματίες του ψεύτικου τούτου κόσμου είναι οι κλέφτες. Οι πόρνες έρχονται δεύτερες και καταϊδρωμένες.

Ο αείμνηστος Ηλίας Πετρόπουλος μάς κληροδότησε τον εξής ορισμό του αρχαιότερου επαγγελματία:

«Κλέφτης είναι πας όστις, διά προσωπικής εργασίας, αφαιρεί αλλότρια αντικείμενα προς βιοπορισμόν».

Οι κλέφτες χωρίζονται σε δύο μεγάλες ειδολογικές κατηγορίες:

α) Νομάδες/περιπλανώμενοι, και

β) Ακίνητοι/στάσιμοι.

Η πρώτη κατηγορία, η οποία περιλαμβάνει διάφορες ειδικότητες, αποτελεί μέρος του λεγόμενου Υποκόσμου και ζει σε καθεστώς μόνιμης και επικίνδυνης παρανομίας.

Η δεύτερη κατηγορία, την οποία συναποτελούν οι κάθε τύπου κάτοχοι κρατικής εξουσίας, ανήκει στον Υπέρκοσμο -δηλαδή, στις ελίτ που ρυθμίζουν την ζωή και τον θάνατο του απλού κοσμάκη, του λαουτζίκου- και ζει σε καθεστώς μόνιμης και ατιμώρητης ασυδοσίας.

Οι κλέφτες αυτής της κατηγορίας χαρακτηρίζονται ως «ακίνητοι/στάσιμοι» πρωτίστως γιατί, σε αντίθεση με τους «νομάδες/περιπλανώμενους», δεν χρειάζεται να μετακινούνται από περιοχή σε περιοχή και να διακινδυνεύουν για να εκτελέσουν το έργο τους. Στρογγυλοκάθονται στα πολυτελή δώματα των κέντρων εξουσίας και, με την βοήθεια μιας στρατιάς μισθωτών υπαλλήλων, κλέβουν ακίνδυνα τους υποτελείς τους σε όλην την επικράτεια, χρησιμοποιώντας τα μέγιστα όπλα κλοπής: τις (άμεσες και έμμεσες) υποχρεωτικές εισφορές, που εισπράττονται με την χρήση απειλών και την άσκηση εκλεπτυσμένης (και νόμιμης πάντα) βίας.

Καθώς, τώρα, στα ανώτερα επίπεδα τα όρια μεταξύ Υπερκόσμου και Υποκόσμου δεν είναι πλέον και τόσο ξεκάθαρα, οι δύο κατηγορίες κλεφτών συχνά αλληλεπιδρούν και ανταλλάσσουν τεχνογνωσία, εργαλεία, και μεθόδους. Ενίοτε δε, συνεργάζονται για την επίτευξη κοινών στόχων.

Ένα από τα «τέκνα» αυτής της αλλόκοτης συνεύρεσης είναι και η «Ανεξάρτητη» Αρχή Δημοσίων Εσόδων -στην προσφάτως αναβαθμισμένη έκδοσή της- που αποτελεί τον εν Ελλάδι εισπράκτορα του μεγάλου Συνδικάτου Κλεφτών των Βρυξελλών.

Στις 7 Οκτωβρίου 2022, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Νόμος υπ’ αριθμ. 4978 (Κύρωση Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων).

Το μείζον στοιχείο αυτού του κατάπτυστου νόμου είναι η επιστράτευση Μπουκαδόρων και Διαρρηκτών (που αποτελούν ειδικότητες των νομάδων/περιπλανώμενων κλεφτών) για την κατάσχεση -δηλαδή την αφαίρεση- κινητών περιουσιακών στοιχείων από τα σπίτια ή/και τους επαγγελματικούς χώρους υποτελών που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 500 ευρώ προς το Δημόσιο.

Καθώς μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο τον νόμο στο παραπάνω λινκ, εδώ θα περιγράψω με συντομία την διαδικασία αυτής της «νόμιμης» κλοπής.

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ αποφασίζει, με κριτήρια τα οποία ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσει (Άρθρο 9, Παράγραφος 5), ποιοι στόχοι θα «χτυπηθούν» από τους Μπουκαδόρους/Διαρρήκτες.

Φυσικά, όπως και οι κοινοί κλέφτες, καμιά διάθεση δεν έχει να ειδοποιήσει για το επικείμενο χτύπημα αυτούς που έχουν μπει στο στόχαστρό του (Άρθρο 7, Παράγραφος 2).

Αφού καθοριστεί η ημέρα και η ώρα του χτυπήματος (Άρθρο 11, Παράγραφος 3), ο εντεταλμένος Μπουκαδόρος/Διαρρήκτης, είτε με την συνοδεία ενός μάρτυρα -ο οποίος τιμωρείται ποινικά αν αρνηθεί να συνεργαστεί- είτε μόνος, επισκέπτεται τον χώρο-στόχο (Άρθρο 10, Παράγραφος 1).

Αν στον χώρο υπάρχουν άνθρωποι και του επιτρέψουν την είσοδο, έχει καλώς. Αν δεν υπάρχουν ή δεν τον υποδεχτούν με ανοιχτάς τας αγκάλας, τότε ανοίγει την τσάντα με τα εργαλεία του (κόφτη, μικρό λοστό, κατσαβίδι, κλεφτοφάναρο, κ.ά.) και εισβάλλει. Ας σημειωθεί ότι οι δειλοί ή αδέξιοι Μπουκαδόροι/Διαρρήκτες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την συνδρομή και την προστασία ένστολων μαντρόσκυλων. Αφού επιτευχθεί η εισβολή, αρχίζει η ενδελεχής έρευνα. Κλειστές πόρτες παραβιάζονται, έπιπλα, σεντούκια, σκεύη, δοχεία, και λοιποί πιθανοί κρυψώνες ψαχουλεύονται επιμελώς. Τα κατασχέσιμα αντικείμενα που μπορούν να μεταφερθούν άμεσα (μετρητά, χρεώγραφα, κοσμήματα, κ.λπ.) εκτιμώνται στο φτερό, καταγράφονται, και βρίσκουν αναπαυτική θέση στην τσάντα του νόμιμου κλέφτη. Όσα δεν μπορούν να μεταφερθούν, μαρκάρονται για μεταγενέστερη αφαίρεση από ειδικό συνεργείο (Άρθρο 11).

Ένεκα της μεγαλοψυχίας των ακίνητων/στάσιμων κλεφτών, εξαιρούνται από την κατάσχεση/αφαίρεση/κλοπή: «α) τα πράγματα που είναι απαραίτητα για τις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης του οφειλέτη και της οικογένειάς του, και β) προκειμένου για πρόσωπα που με την προσωπική τους εργασία αποκτούν όσα τους χρειάζονται για να ζήσουν, τα πράγματα που είναι απαραίτητα για την εργασία τους» (Άρθρο 17, Παράγραφος 1).

Αφού ολοκληρωθεί το θεάρεστο έργο, τα πράγματα παίρνουν δρόμο παρόμοιο με αυτόν που ακολουθείται από τους κοινούς κλέφτες.

Όπως μας πληροφορεί ο Ηλίας Πετρόπουλος, στην περίπτωση της παράνομης κλοπής από περιπλανώμενους/νομάδες κλέφτες, διαγράφεται η εξής τροχιά:

«Ξένο Πράγμα => Κλοπή (= Το Πράγμα στα χέρια του Κλέφτη) => Πώληση (= Το Πράγμα στα χέρια του Κλεπταποδόχου ή Αγοραστή) => Αντίτιμον (= Το παραδάκι στα χέρια του Κλέφτη)».

Στην περίπτωση της νόμιμης κλοπής από τους ακίνητους/στάσιμους κλέφτες, η τροχιά διαφοροποιείται μόνον κατά το όνομα και τους τύπους:

Ξένο Πράγμα => Κατάσχεση (= Το Πράγμα στα χέρια του νόμιμου Κλέφτη) => Ηλεκτρονικός Πλειστηριασμός (= Το Πράγμα στα χέρια του Πλειοδότη Αγοραστή) => Αντίτιμον (= Το παραδάκι στα χέρια της ΑΑΔΕ).

Είναι, λοιπόν, φανερό ότι η ΑΑΔΕ αποτελεί το νόμιμο και αναβαθμισμένο ομοίωμα του κοινού Κλέφτη.

Με μια σημαντική, σημαντικότατη, διαφορά.

Οι κοινοί Κλέφτες καμιά πρεμούρα δεν έχουν να εκλογικεύσουν την δραστηριότητά τους. Ασκούν επάγγελμα προς βιοπορισμόν.

Αντίθετα, η ΑΑΔΕ και τα μεγάλα αφεντικά της, που διαβιούν ως παράσιτα πολυτελείας, έχουν απόλυτη ανάγκη εκλογίκευσης -πρωτίστως για λόγους ευπρεπούς εικόνας.

Έτσι, επιστρατεύουν τα μαντρόσκυλα που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, προκειμένου να μαρκάρουν εντέχνως τους οφειλέτες-στόχους με ντροπιαστικές σφραγίδες όπως: φοροφυγάδες, απατεώνες, κακοπληρωτές, εχθροί του κοινωνικού συνόλου, κ.λπ.

Βέβαια, ως επί το πλείστον οι μειωτικοί αυτοί χαρακτηρισμοί αποδίδονται σε τίμιους φουκαράδες που πασχίζουν να επιβιώσουν μέσα σε ένα απολύτως εχθρικό περιβάλλον, το οποίο σκοπίμως ΔΕΝ τους επιτρέπει να αντεπεξέλθουν στις ληστρικές και παράλογες απαιτήσεις των ακίνητων/στάσιμων κλεφτών.

Τα λεγόμενα τρανά ψάρια, οι κατά συνείδηση και κατά συρροή εισφοροδιαφεύγοντες (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, μεγαλοεπιχειρηματίες, και λοιποί ημέτεροι), μένουν στο απυρόβλητο, καθώς είναι κατ’ ουσίαν συνεργάτες -και ενίοτε προϊστάμενοι- των ακίνητων/στάσιμων κλεφτών.

Αλλά το πράγμα πηγαίνει ακόμα βαθύτερα.

Το μεγάλο Συνδικάτο Κλεφτών των Βρυξελλών και το τοπικό εν Ελλάδι παράρτημά του είναι αριστοτέχνες στην μετατροπή των υποτελών νοικοκυραίων σε δακτυλοδεικτούμενους οφειλέτες. Διαθέτουν μιαν αστείρευτη μεταμορφωτική εργαλειοθήκη: Μείωση της αγοραστικής δύναμης του (κατασκευασμένου από αέρα κοπανιστό) νομίσματος, μείωση μισθών μέσω τεχνητής ανεργίας, αύξηση του αριθμού και του ύψους των υποχρεωτικών εισφορών, διόγκωση του δημόσιου χρέους, δυσβάσταχτοι τόκοι υπερημερίας, βολική ακρίβεια, και χίλια δυο άλλα ληστρικά τερτίπια που κάνουν τους κοινούς κλέφτες να φαντάζουν… τρόφιμοι νηπιαγωγείου.

Έτσι, οι εντέχνως κατασκευασμένοι οφειλέτες μεταπίπτουν εύκολα στην κατηγορία των αφερέγγυων και παραδίδονται, έτοιμοι προς βρώσιν, στα τρωκτικά της «ανεξάρτητης» αρχής.

Παίζοντας λίγο με τους ορισμούς των λέξεων, θα χαρακτηρίσω όλο αυτό το κλίμα ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δηλαδή, ως ΤΡΟΜΟ που εκπορεύεται από το ΚΡΑΤΟΣ.

Γιατί, αυτό ακριβώς είναι το σημερινό κράτος: ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΡΟΜΟΥ.

Συνεχίζοντας, θα χαρακτηρίσω την «ανεξάρτητη» αρχή ως Αδελφότητα Ακαταδίωκτων Διαρρηκτών Ελλάδος.

Γιατί, αυτό ακριβώς κάνει: Παραβιάζει αυθαίρετα και ατιμώρητα το Οικογενειακό Άσυλο, αφαιρεί αλλότρια αντικείμενα, και επαναπροωθεί στον κύκλο της αγοράς τα κλοπιμαία. Έχει, μάλιστα, το θράσος να χρεώνει όλα τα έξοδα αυτής της ληστρικής διαδικασίας στον ταλαίπωρο οφειλέτη!

Κλείνω το άρθρο με το μείζον ερώτημα:

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ, ΔΟΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΣΤΑΣΙΜΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ;

Να παλέψεις μόνος; Θα πέσεις νοκ-άουτ από τον πρώτο κιόλας γύρο.

Να ζητήσεις βοήθεια από τον θίασο των κομμάτων της Βουλής και των εξωκοινοβουλευτικών οργάνων τους; Είναι σαν να ζητάς από έναν σεσημασμένο κλέφτη να φυλάξει το σπίτι σου.

Να προσφύγεις σε κέντρα/οργανώσεις προστασίας πολιτών/καταναλωτών; Το πιθανότερο είναι πως θα χάσεις στα σημεία, στον δεύτερο ή στον τρίτο γύρο.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι μία:

Να έρθεις στην «Ελλήνων Συνέλευσις», να ενημερωθείς για τον αληθινό σου πλούτο που σου τον κρύβουν και για τα εργαλεία που έχει θέσει στην διάθεσή σου εδώ και χρόνια ο Αρτέμης Σώρρας, να συνενωθείς με τους πραγματικούς πολίτες/οπλίτες, και να διεκδικήσεις δυναμικά την ελευθερία, την αφθονία, και την ευδαιμονία για τις οποίες είσαι προορισμένος από την δημιουργία.

Άλλο τίποτα δεν έχεις, αγαπητέ Συνέλληνα.

Και πρέπει, επιτέλους, να το καταλάβεις.

ΠΗΓΗ

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ