Reading Time: 2 minutes

ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ
ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣΤο στρες είναι η ολική αντίδραση συναγερμού μας σε μια περιβαλλοντική απαίτηση που μας βρίσκει απροετοίμαστους. Η ταχεία κατάλληλη και ανάλογη αντίδραση και η επαναφορά σε κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας μέσα μας και σε σχέση με το περιβάλλον μας αναφέρεται ως καλό στρες και είναι φυσιολογική αντίδραση. Όταν δεν επιλύεται η κρίση ικανοποιητικά, ο συναγερμός συνεχίζεται και αναλίσκει πολύτιμους ενεργειακούς πόρους. Τότε σταδιακά ο οργανισμός μας προσαρμόζεται και συμβιβάζεται. Σταδιακά εξαντλούνται οι ενέργειες μας και η περαιτέρω προσαρμογή οδηγεί σε μεταβολές στους ιστούς και τα όργανα μας (κακό στρες). Στην παρούσα εκπομπή με τον Στάθη Κλάγκα, ο υποψήφιος βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις στην Α΄ Θεσσαλονίκης Παρασκευάς Αρσενίου συζητά την προέλευση και τις επιπτώσεις του χρόνιου στρες τόσο στην υγεία του σώματος μας όσο και στην πνευματική μας ανέλιξη και προτείνει την λύση ως την ικανότητα του ανθρώπου να δρα και όχι απλά να αντιδρά συνεχώς προσπαθώντας να επιβιώνει και να βιώνει βίο ακατάλληλο για άνθρωπο.

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.