Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Οι ελεγκτές της εφορίας (ΑΑΔΕ) θα μπορούν να εισβάλλουν σε κατοικίες για κατάσχεση κινητών

Οι ελεγκτές της εφορίας (ΑΑΔΕ) θα μπορούν να εισβάλλουν σε κατοικίες για κατάσχεση κινητών
Οι ελεγκτές της εφορίας (ΑΑΔΕ) θα μπορούν να εισβάλλουν σε κατοικίες για κατάσχεση κινητών
Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου όλη η χώρα παρακολουθεί από τα Μέσα Ενημέρωσης το φρικτό έγκλημα του παιδοβιασμού στα Σεπόλια. Όμως από την προηγούμενη ημέρα κυρώθηκε μία νέα ταφόπλακα ενάντια στον Έλληνα από τους “εκλεγμένους” θεσμούς αυτής της χώρας, απόδειξη πως ενδιαφέρονται για εμάς και μας νοιάζονται – δήθεν.



ARVE

Μία ημέρα πριν συζητήθηκε στην βουλή η κύρωση του νέου Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ) σύμφωνα με τον οποίο στο άρθρο 11 προβλέπει πως ο κατασχέτης, δηλαδή ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ , που αποτελεί τον εισπράκτορα των Βρυξελλών εντός της Ελλάδας δίχως να είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος και δίχως να φέρει νομική προσωπικότητα, μπορεί άκουσον άκουσον να εισβάλλει σε κατοικίες οφειλετών ανοίγοντας σκεύη, δοχεία, έπιπλα ώστε να προβεί σε κατάσχεση κινητών προς εξόφληση οφειλών.
Για την ιστορία, η ΑΑΔΕ συστάθηκε με τον νόμο 4389/2016 , με ΦΕΚ που κυρώθηκε από την βουλή που συμμετείχαν τότε κόμματα! Και αυτό έγινε περίπου 3 βδομάδες μετά την εξώδικη εντολή του Αρτέμη Σώρρα προς τον Αλέξη Τσίπρα , με τον πρώτο να φέρει την ιδιότητα του φορέα κυρίαρχης κρατικής εξουσίας με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, να ξεχρεώσει όλα τα ΑΦΜ των Ελλήνων από κάθε οφειλή κάνοντας χρήση των περιουσιών που διαχειρίζεται , αλλά και μέσω των ποσών που προκύπτουν από την παγκόσμια συνθήκη του bretton woods.
Ουσιαστικά αντί να μας ξεχρεώσει ο τότε πρωθυπουργός, προέβη στην ίδρυση μίας φοροεισπρακτικής αρχής δίχως νομική προσωπικότητα που λίγους μήνες μετά ανέλαβε την διαχείριση των δημοσίων εσόδων. Ο νέος ΚΕΔΕ δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 190 της 7ης Οκτωβρίου 2022, είναι ο νόμος 4978/2022 και τα κανάλια δεν είπαν τίποτα από τότε!
Ο κλοιός στενεύει καθημερινά καθώς ο Έλληνας βάλλεται μέσω νόμων από ανθελληνικές κομματικές κυβερνήσεις που είναι υπαίτιες για την οικονομική στενότητα στην οποία περιήλθε η κοινωνία μας από την ημέρα όπου κυρώθηκε το μνημόνιο από το οποίο ουδέποτε βγήκαμε (που είναι το ΦΕΚ;;;)
Επί σειρά δεκαετιών με πρόστυχους νόμους κόβουν και ράβουν τις ζωές μας ενώ χρησιμοποιούν ύπουλες μεθόδους δήθεν αντίδρασης μέσω δικών τους πάλι συλλόγων όπως τα συνδικαλιστικά σωματεία όπου καλούν σε πορείες και διαδηλώσεις εργαζομένους και λοιπούς να φωνάζουν σε δρόμους και πλατείες ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Αλήθεια υπάρχει κάποια νομοθεσία που να ορίζει πως αν γίνει πορεία , τότε ακυρώνεται αυτόματα ο νόμος;
Θα βρεθείς αντιμέτωπος σύντομα με αυτόν τον νόμο και θα μείνεις κυριολεκτικά με τα ρούχα που φοράς δίχως να βλέπεις την ουσιαστική και μοναδική λύση απέναντι στα δυναστευτικά κόμματα που αποδεικνύεται πως μέσω νομοθεσίας δεν επιθυμούν την ευημερία σου. Εσύ όμως επειδή τους βλέπεις με γραβάτα να σου χαιδεύουν τα αυτιά και σου δίνουν fuel pass και παγώνουν τις αυξημένες τιμές βασικών προϊόντων στα μάρκετ που επέτρεψαν να ανεβούν, θα σε ανακουφίσουν!
Και τί ακριβώς σκέφτεσαι να κάνεις που από το 2012 υπάρχει η λύση, υπάρχει και η οικονομική πρόταση και όλα είναι έτοιμα και στημένα ώστε να πάρεις την χώρα σου και να στείλεις στον Καιάδα τους μηχανισμούς που σε διαλύουν;
Σχόλια στο facebook; αποχή από εκλογές; να λες πως “εμένα δεν με ενδιαφέρει η πολιτική” , ενώ ζεις με ένα ξεροκόμματο που μετά βίας μέχρι πέρσι σου κάλυπτε τις βιοτικές σου ανάγκες. Μην ξεχνάς πως οι λογαριασμοί ηλεκτρικού σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν τις μηνιαίες αποδοχές σου εργαζόμενε και συνταξιούχε.
Δεν σε νοιάζει η πολιτική όμως επιτρέπεις να την ασκούν άλλοι που ορίζουν την ζωή σου δίχως να σε ρωτάνε. Και δεν πρόκειται ποτέ να σταθούν δίπλα σου ούτε να υπερασπιστούν τα δικά σου συμφέροντα.
Εάν από το 2014-2015 δήλωνες αποδοχή σε αυτά που σου ανήκουν και σου έδειξε ο Αρτέμης Σώρρας τώρα δεν θα υπήρχαν κόμματα να λένε πως θα έχουμε ανάπτυξη ενώ τα καύσιμα κοστίζουν 2 ευρώ το λίτρο, ούτε θα τολμούσε οποιοσδήποτε “ηγέτης” ψευδοκράτους με έδρα κατεχόμενα εδάφη Ελλήνων εδώ και 100 έτη να σου κάνει τον καμπόσο.
Ε.ΣΥ. θα είχες τα πάντα στα χέρια σου και όλα θα κυλούσαν ρολόι στον πλανήτη. Αν δεν αποφασίσεις να ενωθείς και να συμμετέχεις στα κοινά δηλώνοντας αποδοχή του πλούτου σου δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο. Μόνο προς το χειρότερο.
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ