Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Του Πέτρου Ιακώβου

Τα γεγονότα στη Φοιτητική Εστία της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου της Αθήνας αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι οι χώροι των Πολυτεχνείων, των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της χώρας μας έχουν μετατραπεί σε άντρα καταληψιών και οπλισμένων παρανόμων καθώς χρησιμοποιούνται ως γιάφκες, ορμητήρια και καταφύγια από εξαιρετικά επικίνδυνους κακοποιούς, εντόπιους και αλλοδαπούς, που εκμεταλλευόμενοι επι πολλές δεκαετίες το λεγόμενο «πανεπιστημιακό άσυλο», οργιάζουν ανενόχλητοι.

Κακοποιούς συμμοριών και εγκληματικών οργανώσεων που η έντονη δράση τους περιλαμβάνει διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές αυτοκινήτων, ένοπλες ληστείες, απαγωγές, βιασμούς και ένα σωρό ακόμη κακουργηματικές πράξεις και δράσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας και πολλών ακόμη επαρχιακών πόλεων που περιέχουν κτίρια και χώρους τριτοβάθμιων ιδρυμάτων.

Πρόεδροι Δημοκρατίας, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές, ποικίλοι άλλοι αλλογενείς πολιτικάντηδες που λειτουργούν ως συμμορία υπογείων, στοών και λεσχών, πραγματικά έχουν θεμελιώσει το θεωρητικό υπόβαθρο για να μετατραπούν οι χώροι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε χώρους που επικρατεί το κομματικοποιημένο χάος, η βρωμιά, η παρανομία και η καταστροφή.

Περιοχές στις οποίες οι πρόγονοι των Ελλήνων λειτουργούσαν ακαδημαϊκές σχολές του Σωκράτη και του Αριστοτέλη, στις οποίες διδάσκονταν οι επιστήμες, οι αξίες, οι αρχές και οι νόμοι της πολιτείας, σήμερα έχουν μετατραπεί ακαλαίσθητα, βρωμερά, ρημαγμένα μέρη με γκρεμισμένα ερείπια.

Δογματισμένοι ακαδημαϊκοί καθηγητές πανεπιστημίων που προβάλλουν ανερυθρίαστοι σε τηλεοπτικές εκπομπές ατεκμηρίωτες θεωρίες.

Θεωρίες όπως, για ανύπαρκτα διαστημικά ταξίδια, για την «θεωρία του χάους», για την ανύπαρκτη ινδοευρωπαϊκή φυλή και γλώσσα, για το ανύπαρκτο φαινόμενο του θερμοκηπίου, το οποίο θα λιώσει του πάγους στους πόλους του πλανήτη, θα ανεβάσει την στάθμη της θάλασσας και καταποντίσει στον πυθμένα της τις παράκτιες πόλεις του πλανήτη!

Η σημερινή κομματική κυβέρνηση όχι μόνο είναι ανήμπορη να συμμαζέψει

όλο αυτό το χάος, αλλά ρίχνει λάδι στην φωτιά ενισχύοντας το, αφού σε αυτήν την έκρυθμη κατάσταση, ως μοναδική δήθεν λύση που βρήκε, είναι να ιδρύσει την πανεπιστημιακή Αστυνομία, η οποία ήδη αντιπαρατίθεται με ένα «φοιτητικό κίνημα», που ήδη ελέγχει και καθοδηγεί με τους γνωστούς ινστρούχτορές της η ίδια η κομματοκρατία.

Η συνταγή της αύξησης του χάους και της αταξίας έχει δοκιμαστεί πολλές δεκαετίες τώρα, από τους ίδιους κομματικούς μηχανισμούς…

Μέσα σε αυτό το χάος οι άνθρωποι έχουν απαυδήσει. Ξεχάσαν τις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες και αρχές. Ξέχασαν ότι η παιδεία είναι ο κρισιμότερος και ο πιο νευραλγικός τομέας μίας πολιτείας. Τομέας μιας πολιτείας που από αυτόν εξαρτώνται οι πιο σημαντικές λειτουργίες της.

Το κτίσιμο του πνεύματος και του σώματος των παιδιών είναι υποχρέωση της Πολιτείας η οποία πρέπει να αναλαμβάνει πλήρως ως καθήκον της ενώπιον του Γένους μας.

Η Παιδεία είναι αυτή που ολοκληρώνει τα παιδιά παραδίδοντας τα στην πολιτεία ως ολοκληρωμένους πολίτες. Πολίτες που σφύζουν από υγεία σώματος και πνεύματος και οι οποίοι είναι έτοιμοι να παράξουν όλοι μαζί ενωμένοι πολιτισμό.

Τα σχολεία, τα Τεχνολογικά ιδρύματα, τα Πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία της χώρας μας πρέπει να γίνουν τα εκκολαπτήρια των νέων Ελληνικών Γενεών και θα λειτουργούν για την παραγωγή των νέων πολιτών με τη δόμηση του σώματός τους, της ψυχής τους και του πνεύματος τους ώστε να αξιώνονται για να πάρουν την Ελλήνων Πολιτεία στα χέρια τους.

Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί στις μέρες μας, μόνο με την ανάληψη της διοίκησης της χώρας από έναν Πολιτικό Φορέα του Έθνους. Έναν Φορέα που ενώνει όλους τους Έλληνες αντί να τους διαχωρίζει σε χίλια κομμάτια και κομματάκια.

 Έναν Φορέα που έχει προγραμματίσει να διαθέσει τεράστια κεφάλαια, ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική δομή για την άριστη και πλήρη παιδεία των Ελληνόπουλων.

 Έναν φορέα που έχει καταθέσει και κλειδώσει τα οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα, σε ποσά που ξεπερνούν τα 8 τρισεκατομμύρια ευρώ. Τα οικονομικά αυτά εργαλεία συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ τους, γεγονός που έχει επιβεβαιώσει και σφραγίσει η ίδια η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο Πολιτικός αυτός Φορέας είναι η «Ελλήνων Συνέλευσις».

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ