Reading Time: 3 minutes

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΕΣΙΝΕ ΤΟ 1960

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΠΕΣΙΝΕ ΤΟ 1960
ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΕΣΙΝΕ ΤΟ 1960

Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΣΙΝΕ ΥΠΗΡΞΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΣΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 1/6 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ. Ο ΤΡΙΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ. ΚΑΤΑΛΗΓΩΝΤΑΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΜΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.