Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΜΕΡΟΣ Φ΄
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΜΕΡΟΣ Φ΄

“Τους βάζουν να πιστεύουν ότι είναι όλοι διαφορετικοί, ότι δεν έχουν σχέση μεταξύ τους και ότι δεν έχει κανένας τους ρίζες, προγονούς, προπάτορες. Κοιτά ποσό βαθιά πάει …ιστορία παρελθόν….. κοιτά που σε πάνε τώρα με αυτές τις διαλέκτους…

Ρε τι παιχνίδι σας έπαιξε σε όλους; τα πλάσματα, τα πλάσματα του και προσκυνημένους; μεγάλο παιχνίδι. Ο αποστάτης ο μεγάλος, αυτός που είχαμε δει προηγουμένως, ο πατέρας γιαχνί που είναι πίσω από όλα, κοιτά τι έκανε; γιατί θεωρούν τώρα ότι είναι διαφορετικοί και στην ουσία, που είναι η αρχή;”

Βασιλειάδης Δημήτριος: “Τι είναι φυσιολογικό; Είναι φυσιολογικό να μην έχεις νερό να πιείς; Είναι φυσιολογικό να σου πουλάνε το νερό σου; Το νερό που είναι δωρεάν;”

Κανελλόπουλος: το οποίο απαγορεύεται ε; να το πουλήσουν;

Βασιλειάδης Δημήτριος: “δεν το συζητάμε αυτό.. μα το έφερε κανείς μαζί του; Εδώ δεν το βρήκε; Η ίδια η δημιουργία το έκανε και το έδωσε στον άνθρωπο για να ζήσει. Στην υδάτινη δημιουργία; Που όλα είναι νερό; Θα μου πουλήσεις το νερό;;; μετά τι θα κάνουνε δηλάδή; Θα πουλήσουνε το οξυγόνο που αναπνέουμε;; μονό αυτό αφήσανε απ έξω.. όλα τα άλλα …..

” Aυτα είναι μερικά αποσπάσματα από τα πολλά που μας είπε μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του web tv ORFEAS “ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ” που παρουσιάζει ο κύριος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος, ο Υποψήφιος Βουλευτής Β’3 Αθηνών κύριος Βασιλειάδης Δημήτριος




ARVE

https://www.aitherikigrafi.gr/sxedio-apostasias-prodosias-toy-iota-alpha-omega

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ