Home ΥΓΕΙΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Reading Time: 4 minutes

ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Τα Βαρέα μέταλλα είναι ο μεγάλος εχθρός της υγείας του ανθρώπου τα οποία υπάρχουν μεν στην φύση όμως το μεγαλύτερο μέρος της μόλυνσης οφείλεται σε δραστηριότητες του ανθρώπου. Το περίεργο είναι το ότι οι κυβερνήσεις δεν ασχολούνται καθόλου με αυτό το θέμα είναι σαν να μην τους ενδιαφέρει καν. Για παράδειγμα το αρσενικό που είναι παρών σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα και της Ελλάδας αποτελεί μεγάλη απειλή για την δημόσια υγεία καθώς υπάρχει και στο πόσιμο νερό στην άρδευση στην παρασκευή τροφίμων κοκ. Το ανόργανο Αρσενικό είναι μη βιοδιασπώμενο και δρα σωρευτικά που σημαίνει μπορεί αυτό να προκαλέσει καρκίνο δερματικές αλλοιώσεις , καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη. Ενοχοποιείται ακόμη για επιδράσεις στην ανάπτυξη παθήσεις στους πνεύμονες καθώς και να επιφέρει δυσμενή αποτελέσματα στην εγκυμοσύνη. Τόσες ασθένειες λόγω του Αρσενικού και βέβαια πολλές επιπλέον από τα υπόλοιπα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν επίσης στο νερό και κανένας από τους πολιτικούς ΟΛΩΝ των κομμάτων ΔΕΝ ασχολείται με αυτή την μάστιγα. Μπορεί και πρέπει να γίνει ο καθαρισμός των υδάτων και αυτό θα πράξουμε εμείς διότι πρέπει το βασικό στοιχείο του ανθρώπου να είναι καθαρό όπως το έφτιαξε η δημιουργία για τον Άνθρωπο. Μελετήστε τις προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και θα καταλάβετε ότι μόνο με την αξιοποίηση του πλούτου μας μπορούμε να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα και έτσι θα αρχίσουμε να ζούμε όπως αξίζει στον ΕΛΛΗΝΑ. Μόνο εμείς οι της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αναδεικνύουμε τα θέματα και πάντοτε δείχνουμε και την λύση. Είναι μονόδρομος η ένωση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τον πλούτο μας και να δομήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ΑΞΙΕΣ , ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Exit mobile version