Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Σε ποιους νόμους υπακούς και που προσπαθείς το δίκιο σου να βρεις;

Σε ποιους νόμους υπακούς και που προσπαθείς το δίκιο σου να βρεις;
Σε ποιους νόμους υπακούς και που προσπαθείς το δίκιο σου να βρεις;

Του Ορθαγόρα

Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι ζεις σε μια ψεύτικη, σκοτεινή εκδοχή του κόσμου, τότε οφείλεις να μπεις τάχιστα σε τροχιά αναγνώρισης και ενθύμησης, σε πορεία εξόδου από την λήθη, σε κίνηση προς το φως.
Ασφαλείς και έγκυροι οδηγοί σου σε αυτήν την μετάβαση από την λησμονιά στην ενθύμηση (και την μετοίκησή σου από το σκότος στο φως), μπορούν να είναι μόνον τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
Και συνοδοιπόροι σου, μόνον τα αδέρφια σου στην Ε.ΣΥ.
Από την στιγμή που κατέρχεσαι σε αυτήν την εκδοχή του κόσμου και μέχρι να την εγκαταλείψεις, εκπαιδεύεσαι να υπακούς -σε εντολές, επιθυμίες, νόμους, και κανόνες.
Εκπαιδεύεσαι, δηλαδή, να γίνεις υπάκουος/υπήκοος.
Αλλά σε ΤΙ και σε ΠΟΙΟΝ «οφείλεις» να υπακούς; Και, προπάντων, ΓΙΑΤΙ πρέπει να το κάνεις;
Ο ίδιος ο όρος υπάκουος/υπήκοος δίνει τις πρώτες απαντήσεις.
Η τρέχουσα κυρίαρχη σημασία του όρου είναι: αυτός που υποτάσσεται / αυτός που είναι υποτελής.
Αλλά για να είναι κάποιος υποταγμένος/υποτελής, θα πρέπει να υπάρχει κάποιος άλλος που είναι κυρίαρχος/ανεξάρτητος.
Όπως είναι ευνόητο, η σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο είναι σχέση δούλου και αφέντη.
Στις σύγχρονες σκοτεινές «δημοκρατίες», το δίπολο αφέντης/δούλος μεταμφιέζεται και πλασάρεται ως καθαγιασμένο δίδυμο κράτος/υπήκοος ή πολιτεία/πολίτης (με παραχαραγμένες και τις δύο έννοιες).
Και τον ρόλο των «ιερέων», στους οποίους ανατίθεται ο κίβδηλος καθαγιασμός, τον αναλαμβάνουν οι… νομοθέτες.
Οι δήθεν δίκαιοι νόμοι, στους οποίους όλοι οφείλουν να υπακούνε, υποτίθεται ότι απαλείφουν τις ιδιότητες του αφέντη και του δούλου, του ανώτερου και του κατώτερου, του ισχυρότερου και του ασθενέστερου.
Έτσι, υποτίθεται ότι άπαντες είναι ίσοι απέναντι στους νόμους -και άρα απέναντι στο κράτος, το οποίο εμφανίζεται ως δίκαιο απέναντι σε όλους εξίσου τους υπηκόους/πολίτες του.
Φυσικά, όλα αυτά δεν είναι παρά ένα τεράστιο ψεύδος, που αποσκοπεί στην υποταγή σου στις σκοτεινές ελίτ.
Για να είναι δίκαιοι, οι νόμοι πρέπει να ταυτίζονται με την δημιουργική φυσιολογία τόσο του ανθρώπου όσο και του κόσμου που τον περιβάλλει.
Αληθινό δικαιϊκό σύστημα μπορεί να εκπηγάσει ΜΟΝΟΝ από το αξιακό σύστημα των 33+2 (12 Αξίες, 18 Αρχές, 3 Πολιτειακοί Νόμοι + 2 Ελλάνιοι Πανίεροι Νόμοι).
Το δικαιϊκό σύστημα των κυρίαρχων ελίτ, με το οποίο καλείσαι να συμμορφωθείς υπό την απειλή της τιμωρίας, είναι ψεύτικο και ξεβράζεται από έναν αναξιακό βάλτο, στον πηχτό, σκοτεινό, και δυσώδη πυθμένα του οποίου εργάζονται αενάως οι δυνάμεις της κατακρεούργησης, της αντιστροφής, και της μεταμφίεσης.
Οι λέξεις, οι έννοιες, οι ορισμοί, οι αρχές, οι αξίες κ.λπ. κατακρεουργούνται, αντιστρέφονται, μεταμφιέζονται δολίως, και μετατρέπονται σε υλικά οικοδόμησης ενός δαιδαλώδους λαβυρίνθου αποτελούμενου από κάθε λογής αραχνοειδή δίχτυα, τα οποία σε εμποδίζουν να βρεις την έξοδο προς την αλήθεια, το φως, το δίκαιο.
Το ψεύδος βαφτίζεται αλήθεια, η σκλαβιά βαφτίζεται ελευθερία, η αδικία βαφτίζεται δικαιοσύνη.
Κι εσύ, για να βρεις τον βηματισμό σου και το δίκιο σου μέσα σε αυτόν τον ανάποδο κόσμο, εξαναγκάζεσαι να ψεύδεσαι, να υποκρίνεσαι, και να αδικείς τον εαυτό σου και τ’ αδέρφια σου.
Εξαναγκάζεσαι, δηλαδή, να… νοθεύσεις την ουσία σου.
Απαρνείσαι την ελευθερία, την αλήθεια, και την πραγματική δικαιοσύνη, όχι γιατί δεν τις βλέπεις, αλλά γιατί… τις φοβάσαι.
Και τις φοβάσαι γιατί σε τρομάζει η τιμωρία που συνοδεύει την έξοδο από τον σκοτεινό λαβύρινθο.
Αυτός ο λαβύρινθος, αυτό το μάτριξ, προστατεύεται από ΜΑΥΡΟΥΣ και ΝΕΚΡΟΥΣ νόμους.
Τους πρώτους τους επιβάλλουν τα ιερατεία, οι θρησκείες, και τα δόγματα.
Τους δεύτερους τους επιβάλλουν οι ψευδοκυβερνήσεις των σημαιοστολισμένων ψευδοκρατών/ψευδοπολιτειών.
Από κοινού οι δύο κατηγορίες νόμων συνυφαίνουν τα αραχνοειδή δίχτυα της υποδούλωσης των ανθρώπων -από την στιγμή της έλευσής τους στην Γαία μέχρι και την στιγμή της (πρόσκαιρης) αναχώρησής τους από αυτήν.
Η εθελούσια υπακοή, η άνευ αντιστάσεως υποταγή σε αυτούς τους κατάπτυστους νόμους, υπό το κράτος του φόβου για την επικείμενη τιμωρία (σε αυτήν ή την «άλλη» ζωή), συντηρεί και διαιωνίζει την οντολογική πτώση (ανθρώπων και πλανήτη) στην λήθη και την ανυπαρξία του χάους.
Έτσι, με την δική σου συναίνεση, δυστυχώς, μετατρέπεσαι σε ΔΟΥΛΟ και σε διαρκώς δυνάμει ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Βέβαια, βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πως αυτή η εκδοχή του κόσμου είναι ψεύτικη, πως οι μαύροι και οι νεκροί νόμοι δεν είναι δικοί σου, πως εκ φύσεως είσαι προορισμένος να ζεις και να δημιουργείς ΕΛΕΥΘΕΡΑ μέσα στο φως, στην αλήθεια, στην αφθονία, και στην ευδαιμονία.
Το γνωρίζεις, αλλά αδυνατείς να το φωνάξεις και, προπάντων, να το πραγματώσεις.
Κι αν μέχρι πριν από λίγα χρόνια είχες πρόχειρα διαθέσιμη την εκλογίκευση, ή μάλλον την βολική αιτιολόγηση αυτής σου της αδυναμίας, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!
Γιατί τώρα ΕΣΥ έχεις την Ε.ΣΥ., στους φιλόξενους κόλπους της οποίας σε περιμένουν όλα τα αναγκαία (πνευματικά και υλικά) εργαλεία/όπλα και όλα τα ετοιμοπόλεμα αδέρφια σου, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να πετάξεις τα δουλικά κουρέλια του υπάκουου/υπήκοου και να ενδυθείς την φωτεινή πανοπλία του ΠΟΛΙΤΗ/ΟΠΛΙΤΗ.
Εκεί έξω, μόνος σου, είσαι ανολοκλήρωτος -και γι’ αυτό ανήμπορος να υψώσεις ανάστημα. Τα κόμματα και τα δόγματα είναι ψευδο-ολότητες, καλοστημένες παγίδες για να απορροφούν και να διαλύουν την όποια αντιστασιακή σου διάθεση και να σε ξαναρίχνουν, μετά, στην δουλωτική υπαρξιακή μοναξιά σου.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. ΣΕ ΞΕΡΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ, ΣΕ ΒΡΑΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
Γιατί, αδερφέ μου, μια μοναδική ατομική ολότητα όπως ΕΣΥ, μπορεί να αυτοπραγματωθεί και να δημιουργήσει ΜΟΝΟΝ εντός μιας μοναδικής συλλογικής ολότητας όπως η Ε.ΣΥ.
Αλήθεια, γνωρίζεις πώς άρχισαν όλα;
Άρχισαν, αδερφέ μου, με την κατάτμηση αυτού που δεν κατατέμνεται, με την διάσπαση αυτού που δεν διασπάται, με τον διαχωρισμό αυτού που δεν διαχωρίζεται, με τον μερισμό αυτού που δεν μερίζεται -της ΟΛΟΤΗΤΑΣ.
Της δικής σου ολότητας, της ολότητας του ανθρώπινου γένους, και της ολότητας της δημιουργίας.
Ψευδής και ανυπόστατη κατάτμηση, διάσπαση, διαχώριση, την οποίαν η Ε.ΣΥ. καταδεικνύει και ακυρώνει, για να συνταιριάξει εκ νέου την ιερή ενότητα των ΟΛΟΤΗΤΩΝ.
Γι’ αυτό, πάψε να υπακούς σε νόμους μαύρους και νεκρούς, που κατά το δοκούν αλληλοσυμπληρώνονται και αλληλοαναιρούνται, με μοναδικό σκοπό να παράγουν άδικο μεταμφιεσμένο σε δίκαιο, να αθωώνουν αδίκους και να καταδικάζουν αθώους.
Πάψε να εμπιστεύεσαι το δίκιο σου σε δικαστές δογματισμένους, άρρωστους στο σαρκίο και στην ψυχή, που συνευρίσκονται σε στοές, σέχτες, τάγματα, και επιδίδονται σε σκοτεινές τελετουργίες.
Πάψε να αναθέτεις την δημιουργία νόμων σε κομματικούς νομοθέτες, υποχείρια κομματικών κυβερνήσεων, που με την σειρά τους δεν είναι παρά μαριονέτες ανώτερων σκοτεινών δυνάμεων.
Όλοι αυτοί, καμιά σχέση δεν έχουν με τους αληθινούς νόμους και με το πραγματικό δίκαιο.
Δεν τους ενδιαφέρει η απονομή δικαιοσύνης, δεν σκοτίζονται να σου αποδώσουν το δίκιο σου.
Εντολές εκτελούν και βάσει οδηγιών εκδίδουν αποφάσεις.
Δεν βλέπεις τι γίνεται με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς;
Δεν ακούς το φτεροχτύπημα και το ανατριχιαστικό κρώξιμο των αρπακτικών που, υπό την προστασία νομοθετών και δικαστών, εφορμούν στις ψηφιακές αρένες όπου εκτίθενται προς «νόμιμη» κατασπάραξη όχι μόνον το σπίτι σου, αλλά και η ψυχή σου, και η μοναδική σου ολότητα, και η ελευθερία σου;
ΑΝ βλέπεις και ΑΝ ακούς, τότε έχεις ιερή υποχρέωση (απέναντι στον εαυτό σου, στην χώρα, στον πλανήτη, στην δημιουργία):
-Να γίνεις ΠΟΛΙΤΗΣ/ΟΠΛΙΤΗΣ.
-Να αγωνιστείς για την δημιουργία της δικής σου ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
-Να γίνεις ο νομοθέτης των αληθινών δικών σου ΝΟΜΩΝ.
Ειδάλλως, ΜΕΙΝΕ υπάκουος/υπήκοος, δούλος νόμων μαύρων και νεκρών.
Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ