Reading Time: 4 minutes

ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΜΕΡΟΣ Α’)

ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΜΕΡΟΣ Α')
ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΜΕΡΟΣ Α’)

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΜΥΚΗΤΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΠΗΣ, ΟΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΥΓΕΙΑ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ 20.000 ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΥΚΗΤΑΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ