Reading Time: 3 minutes

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗΣ

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗΣ
Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΚΑΦΗ ΒΕΝΖΙΝΟΤΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΩΣ ΠΛΩΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗΣ. ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΟΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΑΛΙΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ.

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 

5.1.    Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2.    Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3.    Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4.    Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5.    Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6.    Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7.    Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8.    Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Σο ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9.    Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ