Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Απίστευτες αποκαλύψεις Κουκάκη: Τον παρακολουθούσαν ακόμα και έξω από το σχολείο του παιδιού του!
Απίστευτες αποκαλύψεις Κουκάκη: Τον παρακολουθούσαν ακόμα και έξω από το σχολείο του παιδιού του! Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Kontra24 της Αναστασίας Γιάμαλη ήταν χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του για την παρακολούθηση του κινητού του από το κακόβουλο λογισμικό predator. Ο Θανάσης Κουκάκης εξήγησε το πώς η έρευνα πάνω σε θέματα που καταδείκνυαν τον τρόπο που συγκεκριμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και που ευνοούσαν το διακεκριμένο οικονομικό έγκλημα, οδήγησε στην παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου….

Απίστευτες αποκαλύψεις Κουκάκη: Τον παρακολουθούσαν ακόμα και έξω από το σχολείο του παιδιού του!

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής  Kontra24 της Αναστασίας Γιάμαλη ήταν χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του για την παρακολούθηση του κινητού του από το κακόβουλο λογισμικό predator.

Ο Θανάσης Κουκάκης εξήγησε το πώς η έρευνα πάνω σε θέματα που καταδείκνυαν τον τρόπο που συγκεκριμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και που ευνοούσαν το διακεκριμένο οικονομικό έγκλημα, οδήγησε στην παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου.




ARVE

Επιπλέον, ο Θανάσης Κουκάκης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για την παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου. Όπως ο ίδιος είπε στη Νατάσα Γιάμαλη: «Η συγκεκριμένη πηγή πράγματι μου έδειξε μια φωτογραφία η οποία αφορούσε μια αποδελτίωση συνομιλίας μου έγινε έξω από το σχολείο της κόρης μου ..(..) την επόμενη μέρα έρχομαι σε επικοινωνία με την ΑΔΑΕ»

Τέλος, ο δημοσιογράφος που βρέθηκε στο επίκεντρο των παρακολουθήσεων, αποκάλυψε πως 3 μέρες πριν ολοκληρωθεί η δικιά του παρακολούθηση με το Predator εστάλη ακριβώς το ίδιο link που εστάλη σε εκείνος, στον κ. Ανδρουλάκη.

Καταργούνται οι ποινές για όσους έβλαψαν τη χώρα σε εθνική διαπραγμάτευση!

ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ (ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ)

ΑΡΘΡΟ 404 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (Νόμος 4619/2019) – ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ