Reading Time: 3 minutes

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ – ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ - ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ – ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΤΙ ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΗΡΘΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.