Reading Time: 4 minutes

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Μελετώντας το δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ όσον αφορά την παγκόσμια ημέρα του καταναλωτή την 15η Μαρτίου διαπιστώνουμε ότι χρησιμοποιούνται εκφράσεις οι οποίες παρουσιάζουν τον ΕΦΕΤ ως οργανισμό ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Έλληνα πολίτη. Ως Έλληνες πολίτες όμως οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι στη διατροφή μας στον ελλαδικό χώρο υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα τα οποία δεν ελέγχονται από τον οργανισμό. Παρά μόνο ελέγχονται κάποια προϊόντα τα οποία και αποσύρουν από την αγορά. Δεν υπάρχει καμία διαφάνεια για το πώς λειτουργεί αυτός ο οργανισμός και πώς σε τόσο σοβαρά θέματα οι Έλληνες πολίτες δεν έχουμε καμία πρόσβαση. Δηλαδή δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί που απαρτίζουν τον ΕΦΕΤ ως τεχνολόγοι τροφίμων αλλά και ποτέ δεν έχουμε δει σε δημόσια θέα να υπάρχει μία τοποθέτηση από τους ανθρώπους οι οποίοι στελεχώνουν τον ελεγκτικό μηχανισμό των τροφίμων. Πάντα σε δημόσια θέα .Ένα δελτίο τύπου δεν δηλώνει απολύτως τίποτα όταν ως Έλληνας πολίτης είσαι απολύτως απομακρυσμένος από την πραγματική πληροφορία και ειδικά σε θέματα τα οποία άπτονται της διατροφής σου και συνεπώς της υγείας σου.

Ο Έλληνας πολίτης αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ελέγξει κανέναν τέτοιο ελεγκτικό μηχανισμό διότι δεν τον επιτρέπουν να πλησιάσει. Αυτό είναι ένας κλειστός κύκλος. Αυτός λοιπόν ο τόσο κλειστός κύκλος είναι ο κύκλος της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων η οποία με τον νόμο 4389 αναφέρεται ως ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων και ελέγχει αυτή τη στιγμή την πατρίδας μας. Ένας ιδιώτης λοιπόν, μία ιδιωτική εταιρεία η οποία δυναστεύει την πατρίδα μας αυτή τη στιγμή εμφανίζεται μέσα στα δελτία τύπου ως φορέας με ανθρώπινο πρόσωπο. Αυτό είναι τεράστια κοροϊδία για τον ελληνικό λαό διότι ένας δυνάστης όπως η ΑΑΔΕ η οποία μόνο βλάβη δημιουργεί στην Ελληνική οικονομία δεν έχει ανθρώπινο πρόσωπο.

Το Ανθρώπινο πρόσωπο αποδεικνύεται δια των πράξεων όχι με αναφορές στο δελτίο τύπου. Με διακυβέρνηση Ελλήνων Συνέλευσις το τεράστιο αυτό κομμάτι του ελέγχου τροφίμων θα απαρτίζεται από χιλιάδες ειδικούς τεχνολόγους τροφίμων η οποίοι μονίμως θα είναι σε δημόσια θέα και θα ενημερώνουν τον Έλληνα πολίτη για όλα τα τρόφιμα που βρίσκονται στα ράφια του Ελληνισμού. Επειδή λοιπόν λειτουργούν δειγματοληπτικά αυτό σημαίνει ότι ήδη η λειτουργία τους δεν έχει την επιτυχία που πρέπει και άρα μιλάμε για έναν ανύπαρκτο οργανισμό ο οποίος δεν αποσκοπεί στην υγεία του ανθρώπου. Κάνεις ιδιώτης και δη δυνάστης δεν ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο. Ο ΕΦΕΤ λοιπόν δεν μπορεί να πείσει κανέναν άνθρωπο ότι ο οργανισμός αυτός και οι πράξεις του λειτουργούν ανθρωποκεντρικά. Αντιθέτως λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει μόνο οικονομικά οφέλη για αυτό και αναφέρεται ως γενικό χημείο του κράτους της ΑΑΔΕ. Οι Έλληνες πολίτες ήρθε η ώρα να ενωθούν με το συνάνθρωπό τους και να κατανοήσουν αυτό το κρυφό σχέδιο το οποίο λειτουργεί στην πλάτη των ανθρώπων.

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 

5.1.    Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2.    Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3.    Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4.    Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5.    Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6.    Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7.    Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8.    Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Σο ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9.    Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.