Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΓΟΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ
ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΓΟΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ

ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΓΟΣΚΟΤΩΝΕΙ ….ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!!!!

Αν σας ρωτούσα, τί θα θέλατε να αλλάξετε σε ατομικό επίπεδο, στον εαυτό σας, στο σώμα σας, τί θα απαντούσατε;;; Σκεφτείτε το…

Αν σας ρωτούσα τί θα θέλατε να αλλάξετε στον κόσμο;;;

Θα πάω στην πρώτη ερώτηση και θα μιλήσω για τον εαυτό μου, θα σας πω τί ήθελα και θέλω να αλλάξω εγώ στον εαυτό μου. Να πετάξω τα περιττά κιλά που μου κατσικώθηκαν εδώ και 28 χρόνια και πλέον έχουν γίνει αφόρητα, αντιαισθητικά και μου προκαλούν αρκετα προβλήματα υγείας…

Ωραία , το εντόπισα το πρόβλημα …Πως το λύνω;;;

Έως 2 βδομάδες πριν, εμπιστευόμουν για τη λύση το προβλήματος μου τους…ειδικούς, δηλαδή τους διατροφολόγους. Αυτούς δηλαδή που το καθεστώς εκπαίδευσε στα δικά του θρανία, με τα δικά του συγγράμματα, τις δικές του μεθόδους και τους έβγαλε στην κοινωνία ως ειδικούς με δίπλωμα. (Ξέρουμε όμως, πόσο νοιάζεται το καθεστώς για τον άνθρωπο και την υγεία του και πόσο στηρίζει τις εταιρείες που έχουν πολλά συμφέροντα από το πως ζούμε…)

Παρά τις προσπάθειες μου και με διαφορετικούς διαιτολόγους, τα κιλά μου έπαιζαν γιο γιο…έχανα με δυσκολία κάποια και πανεύκολα τα ξαναέπαιρνα…Μαρτύριο!!!

Τα πρηξίματα με ταλαιπωρούσαν, έγινα δυσκίνητη, τα γόνατα πονούσαν και έτσι δεν μπορούσα και να περπατήσω, να αθληθώ και η ψυχολογία μου έπεφτε στα πατώματα αφήνοντάς με απλώς να περιμένω τα χειρότερα…
Και το σώμα μου, έρμαιο της κακής ψυχολογίας μου, ζητούσε απεγνωσμένα να γλυκάνει την ταλαιπώρια του, πως;;;;; Με γλυκά….

Ώσπου, 2 βδομάδες πριν, συνέβη κάτι αναπάντεχο…

Συνάντησα και μίλησα με έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος μου έδειξε μια διαφορετική όψη για να δω το πρόβλημα μου και μια διαφορετική λύση.

Τα ερωτήματα και οι απαντήσεις ερχόταν βροχή…

Τί σε πειράζει και τι σε παχαίνει ;;;

Άνοιξε το παράθυρο σου ΤΩΡΑ και πέταξε, ηλιέλαια, καλαμποκέλαια, μαργαρίνες, μακαρόνια και όλα τα ζυμαρικά, ψωμιά, ρύζια, πατάτες, ζάχαρη, αλεύρι …

ΣΟΚ!!!!….. Μα…..και τί θα τρώω;;;

Όλα τα υπόλοιπα….Αν θες να επαναφέρεις το συκώτι σου και τον οργανισμό σου στα συγκαλα του και να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ από το λίπος, θα τα ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.

ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ;;; ΕΓΩ ΖΩ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ …ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ …ΟΧΙ ΔΥΣΚΟΛΟ …ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ..

Και ο νεαρός συνέχισε…και θα τρως δυο φορές την ημερα με απόσταση 16 ώρες το βραδινό από το επόμενο γεύμα…

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ …εγώ τρώω κάθε 3 ώρες όπως μου είπαν οι ειδικοί…

Ε, τότε , ξαναπήγαινε στους ειδικούς…

(Συνηθίζουμε να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς, όμως κάποιος που βιώνει στον εαυτό του μια κατάσταση, που ψάχνει με ανοιχτό μυαλό και λογική, τελικά αποδεικνύεται πολλές φορές σημαντικότερος και πιο αποτελεσματικός από τους ειδικούς.)

Το βλέμμα του νεαρού ήταν τόσο καθαρό, η χροιά της φωνής του ήρεμη και σίγουρη για όσα έλεγε, που δεν χρειάστηκε να το ξανασκεφτώ… ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ….ειπα , δε χάνω κάτι …άλλη μια προσπάθεια στη ζωή μου…

Μέσα μου όμως γνώριζα πως τα περιθώρια των προσπαθειών στένεψαν, η ηλικία μου τα στενεύει ακόμη περισσότερο κι επειδή ΘΕΛΩ να ζήσω λίγα χρόνια ακόμη ρουφώντας τη ζωή…ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ….

και τώρα όλος ο αγώνας είναι καθαρά ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ…

Έκανα ακριβώς ό, τι μου είπε βάζοντας και τη δική μου λογική στο παιχνίδι και το θαύμα ξεκίνησε…

1. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ όλα όσα με βλάπτουν και εντείνουν το πρόβλημα μου.
2. ΠΕΤΑΞΑ από τα ντουλάπια μου όλα τα παραπάνω και με όρκισα να μην τα βάλω στο στόμα μου ούτε κι εκτός σπιτιού( γιατί συνηθίζεται στις επισκέψεις να μας κερνάνε γλυκά κι έξω ο καφές να συνοδεύεται από μπισκότα.
3. ΞΕΚΙΝΗΣΑ τη νέα μου ζωή, τρώγοντας 2 φορές την ημέρα, φτιάχνοντας με υπομονή και μεράκι το πιάτο που θα απολάμβανα, από το οποίο έλειπαν όλα όσα πριν επέλεγα είτε από ΣΥΝΗΘΕΙΑ είτε από ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ να τρώω. (που η ευχαρίστηση ήταν προσωρινή και ο ύπνος ή η υπνηλία και η κόπωση ακολουθούσε).

Σε δύο βδομάδες ήδη τα αποτελέσματα τα νιώθω σήμερα έντονα. Έφυγαν τα οιδήματα, έγινα πιο ευλύγιστη, πολύ χαρούμενη, ξύπνησα, δεν νιώθω κουρασμένη, δεν πεινάω, δε ζητάω γλυκά και πάνω απ όλα έχω διάθεση να συνεχίσω….

Μια αλλαγή που την αποζητούσα αλλά δεν την τολμούσα γιατί έπρεπε να αποτάξω από πάνω μου τις συνήθειες μου….Την πρόσκαιρη ευχαρίστηση της ζάχαρης…Το γνωστό και καθιερωμένο πρόγραμμα διατροφής…την εμπιστοσύνη στους ειδικούς ενώ έβλεπα στην πράξη πως δεν με βοηθούσαν αλλά το πόρισμα έριχνε σ εμένα το φταίξιμο πάντα…

Και κρατώντας τις λέξεις που τόνισα με κεφαλαία, θα πάω να απαντήσω το δεύτερο ερώτημα…ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;

Έχει διαφορά νομίζετε;;;

Είμαστε κύτταρα της κοινωνίας, του κόσμου που ζούμε…

Αλλάζοντας ένα άρρωστο κύτταρο σε υγιές, μπορεί να αλλάξει η λειτουργία όλου του οργανισμού….

ΑΡΑ…ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ…Από το πόσο εμείς θα αλλάξουμε…
Για να δούμε λοιπόν…
1. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ…. Τί με ενοχλεί στον κόσμο μου;;; Σίγουρα και πάνω απόλα η ψευτιά και η απατεωνιά των πολιτικών, οι τοκογλύφοι – κλέφτες τραπεζίτες, η αδιαφορία και η συναίνεση της κλίκας των νομικών που επιτρέπουν στους παραπάνω να κάνουν πράξη τις λαμογιές τους, το υψηλό ιερατείο που μας γονάτισε και μας μετέτρεψε σε δούλους, με τα στερεότυπα του και τους ρατσισμούς του, που μας στέρησε τη χαρά της ζωής με την επιβολή της ταπεινότητας και του αυτομαστιγώματος για το προπατορικό αμάρτημα και την απαράδεκτη σκέψη ζήσε εδώ σαν δούλος για να είσαι βασιλιάς στην άλλη ζωή….ποια άλλη ζωή μωρε;;;;,
2. ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;;; Φαντάζει δύσκολο κι ανέφικτο όπως και η δίαιτα μου στην αρχή σαν την πρωτάκουσα….
3. Απλώς τους ΠΕΤΑΩ από τη ζωή μου και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ …. ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ……
4. ΕΠΙΛΕΓΩ αυτό που φαντάζει δύσκολο αλλά είναι αυτό που θα ιάνει όλα τα αρρωστημένα κύτταρα της κοινωνίας μου. Το ένα και μοναδικό που φέρνει πίσω τη γνώση και μας θυμίζει μέσα από τα πολύτιμα βιβλία ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ https://www.aitherikigrafi.gr/oloki-olotita-apodiktikis… ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiakoποιοι είμαστε, ποια είναι η δύναμη μας και πως πρέπει να είμαστε ως πολίτες για να χτίσουμε μια δίκαιη πολιτεία …ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
5. ΕΦΑΡΜΟΖΩ στη ζωή μου τις πανανθρώπινες αρχές και αξίες, ξεκινώντας από το να μην αποδέχομαι το άδικο από όλους αυτούς τους …ειδικούς που με αργοσκοτώνουν και μαζί όλα και όσους αγαπώ.
Όμως στην αρχή πρέπει να γίνεις πολεμιστής και να παλέψεις με όλα τα θηρία που ίσως νιώθουν πως είσαι απειλή για αυτούς….
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙ ΓΟΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ….
Και επειδή μιλάμε για τον κόσμο ολόκληρο , αυτό σημαίνει πως μας αφορά ΟΛΟΥΣ….
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΟΙΠΟΝ …ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
Λέτε να είναι τυχαίο που το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΕΣΥ έχει τα ίδια αρχικά με την Ε.ΣΥ;;;;;;;;;;;;;
ΕΓΥΓΙΑΝΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
Θυμίσου….τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…και όλα μπορούν να αλλάξουν…αρκεί να το θελήσουμε!!!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

Πώς ο Τζων Ροκφέλερ εξαφάνισε τις φυσικές θεραπείες και έστησε την φαρμακευτική κερδοσκοπία

ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

Υπολογιστές Υγρών ΑΠΟ ΤΟ 2001

Τρανζίστορ μεγέθους ιού

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ