Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ



ARVE

Σοκ προκαλεί η είδηση πως από τις 19 Ιουλίου 2022 ξεκίνησαν οι διαδικασίες ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία». Σύμφωνα με τα στοιχεία στις 25 Μαρτίου του 2020 ημέρα Εθνικής Εορτής για όλους τους Έλληνες, εκτελέστηκε μια ακόμη προδοτική πράξη από την ανθελληνική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καθώς στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συμφώνησε στην διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε. , παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεσμεύτηκε ως αντιπολίτευση το 2019 με δημόσια δήλωση του, πως θα ασκήσει βέτο για οποιαδήποτε απόπειρα, τελικά επέλεξε να συνεχίσει το φιάσκο του ξεπουλήματος της Μακεδονίας.

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύονται σε όλους τους πολίτες της χώρας μας οι ανθελληνικές πρακτικές που εφαρμόζουν τόσο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όσο και τα υπόλοιπα κόμματα εντός της Ελληνικής Βουλήςτα οποία τηρούν σιγήν ιχθύος μπροστά σε προδοτικές αποφάσεις τέτοιου βεληνεκούς, καθώς κανένα κόμμα δεν εκπροσωπεί την βούληση του συνόλου των πολιτών, δεν σέβεται και δεν τιμά την τεράστια ιστορία των Ελλήνων προγόνων μας και δεν υπερασπίζεται σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο τα Δίκαια του Ελληνισμού. Το τεράστιο βασίλειο της Μακεδονίας και όλα τα κληρονομικά Δίκαια και Δικαιώματα που απορρέουν από αυτό, όπως το όνομα, η ιστορία, η γλώσσα και ο πολιτισμικός πλούτος είναι κληρονομία όλων των Ελλήνων σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκονται και δεν έχει το δικαίωμα κανένας να τα παραδίδει σε οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο.

Ως Ελλήνων Συνέλευσις καταδικάζουμε όλα τα κόμματα και τις δόλιες πρακτικές που εφαρμόζουν, όπως και κάθε απόφαση με την οποία προδόθηκαν και παραδόθηκαν κληρονομικά Δίκαια και Δικαιώματα. Eπειδή η αποκατάσταση της Αλήθειας και του Δικαίου Εθνικά και παγκόσμια είναι ιερό καθήκον για την Ελλήνων Συνέλευσις, δεν θα αφήσουμε κανέναν ατιμώρητο για ότι άδικο έχει πράξει κατά των συμφερόντων του Έθνους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τηλ. +30 2310443883, E-mail: esykm.pr@gmail.com

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ