Reading Time: 3 minutes

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΤΙ ΣΥΧΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΗΡΘΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.