Reading Time: 3 minutes

LAST MINUTE ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

LAST MINUTE ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
LAST MINUTE ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο ΕΟΤ ΣΤΙΣ 14/12/2021 ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 200,000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ (LASTMINUTE). AYTO NAI ΜΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΡΥΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΕΝΑ ΜΑΚΡΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΕΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ Ο-ΜΟΡΦΗ. ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΟΤ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ MASTER CHEF KAI ΟΙΚΟΥΣ ΜΟΔΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΙΞΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΟΤ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ. ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.