Reading Time: 6 minutes
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Τ΄ ΜΕΡΟΣ
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Τ΄ ΜΕΡΟΣ

Η ΛΕΞΗ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΡΑ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ = = = = = = = = = = = = =

Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος: Κύριε Βασιλειάδη είχαμε μείνει στην προηγούμενη εκπομπή και σας υποσχέθηκα θα συνεχίσουμε, που σας είχα διακόψει για τους Τρώες που λέγαμε, ας ξεκινήσουμε απ αυτό.

Βασιλειάδης Δημήτριος: για τους Τρώες έ;, η Τροία στην ουσία είναι η συμμαχία των αποστατών, δεν υπήρχε πόλη Τροία όπως μας την έχουν παρουσιάσει, η πόλη εκεί πέρα είναι το Ίλιον, και στην ουσία η κάθε συμμαχία των αποστατών όταν επιτίθεται στην Δημιουργία είναι μια Τροία. Έχουνε γίνει πάρα πολλοί Τρωικοί πόλεμοι, και θα καλέσω όλους τους τηλεθεατές μας σ αυτό το σημείο, να διαβάσουν το ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ τους «ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» για να κατανοήσουν πάρα πολλά πράγματα που μας έχουν αποκρύψει από την ιστορία την πραγματική και να διαβάσουνε και τους τρεις «ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ» για να καταλάβουνε λίγο κάποια πράγματα που έχουν σχέση με το τι σου έχουν μάθει τελικά στο σχολείο και τι συνέβη πραγματικά και πότε συνέβη, διότι ακόμη και οι χρονολογήσεις είναι εσφαλμένες εσκεμμένα παραποιημένες μέσα σε αυτό το εικονικό matrix που μας έχουν φέρει.

Για αυτό κι αναρωτιέται και σ αυτό το κείμενο ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του, λέει: ΕΣΥ ΡΕ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, κι όλα τα ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, που είπαμε ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ είναι οτιδήποτε είναι ολοκληρωμένο δημιούργημα της ίδιας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, χωρίς αποστασίες χωρίς παρεμβάσεις χωρίς μοριακές παραποιήσεις που έχουνε κάνει κ.λ.π., που αναφέρει σ αυτό το κείμενο, και τα βιώνουμε και σήμερα όλοι λοιπόν, εσύ λοιπόν ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ τι θέλεις εκεί; Εκεί ανήκεις; Εσύ ανήκεις εκεί ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ; Που είσαι απόγονος της ίδιας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ που είσαι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ; που ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΘΕΩΝ;;;

όπως ανέφερε νωρίτερα, μέχρι χθές δεν γνώριζες, τώρα ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. Από αύριο δηλαδή θα μελετήσεις θα μαθεις και θα πράξεις, γιατί αυτό είναι και το καθήκον σου. Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, το κάθε δημιούργημα δημιουργεί για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, όχι για τον εαυτό του όπως έκανε αυτός ο ψευτοδαίμονας εδώ, αυτός ο γιαχβέ που «δημιούργησε» (νομίζει) και το παίζει και πατέρας. Και να περάσουμε στο επόμενο σύμβολο τους ….

Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος: .. πριν περάσουμε, με αυτό το τελευταίο που διαβάσατε που γράφει ο συντάκτης, μπορώ να πω ότι έμμεσα αναφέρεται ότι όλοι θα μάθουν; Από την στιγμή που βγήκε η αλήθεια;

Βασιλειάδης Δημήτριος: σαφέστατα θα μάθουν όλοι, όλοι θα μάθουν την αλήθεια, το τι θα πράξουν από εκεί και πέρα είναι δική τους ελεύθερη βούληση (ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ) η οποία ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι το πλατύσκαλο ΘΕΩΝ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ, και γιατί ΘΕΩΝ κι ΑΝΘΡΩΠΩΝ;,

γιατί ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ έχουν μόνο οι ΘΕΟΙ και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ένα σκυλάκι ένα γατάκι ένα οποιοδήποτε άλλο ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ δεν έχει ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. Το νοήμων ΌΝ ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ όμως και εννοείτε και οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, όλοι οι ΘΕΟΙ έχουν ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, αυτή είναι και η τεράστια διαφορά που έχουνε με τα άλλα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και τα άλλα, τα πραγματικά όμως, όχι τα υβρίδια, όχι τα κατασκευασμένα, τα ψεύτικα, τα αναμεμειγμένα.

Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος: όταν μιλάμε όμως για υβρίδια δεν μιλάμε για ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ έτσι;

Βασιλειάδης Δημήτριος: κατ αρχήν η λέξη υβρίδιο είναι ύβρις κατά της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, είναι ύβρις κατά του ΔΙΟΣ, άρα ύβρις κατά της ίδιας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, κατά του ΝΟΥ, για να το καταλάβουμε, γι αυτό λέμε , αυτός ο πατέρας γιαχβέ… ε ο ίδιος ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ είναι, αυτός βάλλει κατά της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, αυτός βάλλει κατά του ΝΟΥ, αυτός βάλλει κατά του ΔΙΑ. Με αυτά όλα τα ψευτοκατασκευάσματα ψευτοδημιουργήματα που έχει κάνει, και το βλέπουμε και μας το αποτυπώνουν και μας το δηλώνουν ξεκάθαρα τα σύμβολά τους, τα έχουνε γυρίσει όλα ανάποδα, μες στην παραποίηση, και τελικά δεν ξέρεις, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι τελικά σήμερα ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ποιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Εξωτερικά έχουν ίδια εμφάνιση, παραπέρα;;; τι γίνεται;; Για αυτό και πρέπει να προσέχουμε και να μελετάμε και να διαβάζουμε και να κοιτάμε την λεπτομέρεια και κυρίως να ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ. Η παρατήρηση βοηθάει πάντα να νοήσεις πολύ περισσότερα πράγματα τα οποία κάποτε τα περνούσες στο «ντούκου» ..

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, και όλοι μαζί είμαστε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΘΟΝΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ…..

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΣΗ;;

Aυτα κι άλλα πολλά είπε μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του web tv ORFEAS “ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ” που παρουσιάζει ο κύριος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος, ο Υποψήφιος Βουλευτής Β’3 Αθηνών κύριος Βασιλειάδης Δημήτριος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.
Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.
Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:
1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.
1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),
1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

Ο Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION», World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0. ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.
3.1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.
( * ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλείων, στα οποία κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.