Reading Time: 6 minutes
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΜΕΡΟΣ Σ΄
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΜΕΡΟΣ Σ΄

Βασιλειάδης Δημήτριος: Οι κινέζοι το λένε «τζιου», είναι το επόμενο σύμβολο που θα αναλύσουμε και έχει τεράστια σημασία η σειρά που ακολουθείτε στην γραφή των συμβόλων, διότι το τζίου αυτό αναπαράγεται στο αγγλικό ως το «U» γιού to κεφαλαίο.

Είναι από το ΕΛΛΑΝΙΟ «Υ» ΥΨΙΛΟΝ ( ΥΨΗΛΟΝ) της ΑΩ, το ύψιλον δηλαδή της ΑΦΘΟΝΙΑΣ. Οι χαζαρομογκόλοι της Ρωμανίας,του Βυζαντίου δηλαδή, το έκαναν και μικρό «υ», όπως φαίνεται στην οθόνη. Οι εγγλέζοι Σάξονες με τους κινεζόμορφους το έκαναν U κεντρικό σύμβολο γραφής ανθρώπων που δηλώνει στην ουσία όμως τον ανάποδο τρούλο, προσέξτε τώρα.. το καζάνι που όλους και όλα πρέπει να τα αναμείξουν οι κινέζοι στο ίδιο σύμβολο και έχουν αυ΄το και το ονομάζουν τζiου (jiu).

Το σύμβολο αυτό, το τζiου (jiu), δηλώνουν οι κινέζοι με αυτό το σύμβολο ότι είναι μοριακό κονίαμα ή κονιάματα. Σωστά πάει το σχέδιό τους. Στο παγκόσμιο καζάνι της ανθρωπότητας, τα αποστατικά ζώα με σειρά σχεδίου, με όλα τα σύμβολα της ΑΦΘΟΝΙΑΣ του ΑΛΦΑ «Α» του Ανθρώπου, την μετέτρεψαν σε αυτό το τζίου (jiu), σ ένα καζάνι δηλαδή που θα μπουν όλα μέσα.

Την οριοθέτησαν και όλες τις δυνάμεις τις κατεύθυναν και τις στέρησαν, μετά από τεράστιο φθόνο, γιατί το ύψιλον «Υ» μη ξεχνάμε, είναι η ΑΦΘΟΝΙΑ, αυτοί μιλάνε για ΦΘΟΝΟ τώρα. Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος: να σας διακόψω λίγο, προηγουμένως αναφερθήκατε για τρούλο, τι συμβολίζει ο τρούλος και σε σχέση με την ΑΘΦΟΝΙΑ;

Βασιλειάδης Δημήτριος: ο τρούλος κατ αρχήν είναι ρωμαϊκό δεν είναι καν ελληνικό, αν δείτε οι ΝΑΟΙ οι δικοί μας δεν είχανε ποτέ τρούλο, ότι βλέπεται να έχει καμάρες τρούλους κλπ, είναι ρωμαϊκά κτίσματα που βρίσκουμε και στην ουσία είναι σαν να βάζεις ας πούμε ένα προφυλακτικό επάνω από τον ενεργειακό τόπο και να τον κουκουλώνεις, και στην ουσία εγκλωβίζεις την ΡΟΗ, τίποτα νομοτελειακό θα φτιάχνανε οι αποστάτες;

Αλλοίμονο τώρα!!! για αυτό και το κάνουν έτσι τον τρούλο, και γι αυτό μιλάνε μόνο για τον ΦΘΟΝΟ, γιατί «κακά» τα ψέματα έτσι, στέρησαν… στην ουσία στέρησαν τα πάντα, την οριοθέτησαν, και όλες τις δυνάμεις τις κατεύθυναν και τις στέρησαν, μετά από τεράστιο φθόνο, απληστία, μισαλλοδοξία, ψεύδος, αδικία, ανομία και χιλιάδες «καλούδια» δικά τους.

Όλα αυτά τώρα που αναφέραμε, είναι ορισμένα, αν θυμάστε σας είχα πει κι άλλη φορά, μέσα στον ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η έπαρση, ο εγωισμός, η μισαλλοδοξία, ο φθόνος, όλα αυτά είναι μέσα στον ορισμό της ίδιας της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, και αυτό κάνανε, και μετά την ανάποδη ψευτοκατασκευή τους με το ανάποδο το επτά που είχαμε πει σε προηγούμενες εκπομπές , είναι έτοιμοι, μετά από τόσα χρόνια αποστασίας, να βάλουν τα υλικά στο καζάνι, το παγκόσμιο «U» γιου, είναι σαν καζάνι, παγκοσμιοποίηση έτσι;,

Στα κινέζικα τα δικά τους είναι το τζiου (jiu) όπως είπαμε. Είναι στην ουσία τα δικά τους τα ΙΩΤΑ, της δημιουργίας και της κατασκευής των κατασκευών τους, τα υβρίδια των υβριδίων, και να βγει ένα μοριακό κονίαμα μέσα από αυτό το καζάνι, όπου έτσι αυτά τα ζώα μπαίνουν στην δημιουργία σου ΙΩΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ως στερέωμα, (τράπεζα, τραπεζίτης, ΕΣΤΙΑ. Να δημιουργήσουν το δικό τους ΟΝ που μέσα του θα έχει, το ΑΛΦΑ «Α» του ΙΩΤΑ, του ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, του Ανθρώπου δηλαδή, που τους επέτρεψε όλα αυτά, και να μολύνουνε την ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, γιατί μόνο η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ΚΑΘΑΡΗ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ και ΤΈΛΕΙΑ!!!

Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος: μέσα τελικά από όλα τα σύμβολά τους αποτυπώνουν στην ουσία αυτό που έχουν καταφέρει, αυτό που έχουν δημιουργήσει και ίσως είναι η ώρα… όχι ίσως, είναι η ώρα οι άνθρωποι να τα δουν όλα αυτά για να επανέλθουν στην αρχή τους.

Βασιλειάδης Δημήτριος: βέβαια, εννοείτε, πρόσεξε τώρα.. έχουνε κάνει όλη αυτή την αποστασία, έχουνε κάνει όλες αυτές τις παραποιήσεις, διασταυρώσεις, μοριακές δομές, πειράξανε τα πάντα έτσι, DNA ( ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ), δεν αφήσανε και τίποτα, γονίδια; τι έχουν αφήσει; .. και τώρα πρόσεξε, με υπερηφάνεια στην ουσία, με τα σύμβολα αυτά, το ίδιο το μόρφωμα το αποστατικό που αυτόκλητα ωε αρχηγός των αποστατών, ορίζεται και αποκαλείτε πατέρας ΓΙΑΧΒΕ και τετράγραμμο «ΓΧΒΧ».

Αναρωτιέται τώρα λοιπόν ο συντάκτης (του κειμένου) « ΡΕ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ σε όλες τις θρησκείες, αιρέσεις στα πάντα είναι αυτός, είναι αυτός από πίσω σε ΟΛΑ τι δεν καταλαβαίνουμε; ,

αυτός τις δημιούργησε όλες τις θρησκείες, όλα τα ιερατεία, ΟΛΑ, και σε ότι αποστατικό αυτόν επικαλούνται, για σκέψου λίγο.. όλοι επικαλούνται έναν γιαχβέ, έναν δαίμονα, έτσι; που δημιούργησε τις θρησκείες για να διαιρέσει τον πλανήτη..,

αυτα κι άλλα πολλά είπε μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του web tv ORFEAS “ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ” που παρουσιάζει ο κύριος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος, ο Υποψήφιος Βουλευτής Β’3 Αθηνών κύριος Βασιλειάδης Δημήτριος.
10.0 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σήμερα παρότι ο πολίτης πληρώνει τέλη κυκλοφορίας – διόδια, έχει στη διάθεση του άθλιο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, που δεν συντηρείται ούτε επιφανειακά, ούτε τα φρεάτια απορροής, με ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωρίς πρόσβαση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, με σπάνιο νυχτερινό φωτισμό κλπ.
10.1. Καταρχήν είναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση όλων των υπαρχόντων Εθνικών δικτύων.
10.2. Θα επενδυθούν όλα όσα χρειαστούν για την αναβάθμιση των ανωτέρων ειδικά μέσα στις πόλεις με άριστη ποιότητος άσφαλτο, αντιολισθητική, επίπεδη, χωρίς προεξοχές κτλ.
10.3. Θα αναβαθμιστούν τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει διέλευση πεζών.
10.4. Θα δημιουργηθούν ορθά δομημένοι χώροι στάθμευσης, υπογείως ή υπεργείως ούτως ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις.
10.5. Θα δημιουργηθούν χώροι – πνεύμονες πράσινου και θα αναπλαστούν οι υπάρχοντες, που θα φυλάσσονται με μόνιμο προσωπικό ασφαλείας, με στόχο την ευχαρίστηση και απόλαυση των πολιτών και για να αποφεύγεται η κατάληψή τους από περιθωριακές, εγκληματικές ομάδες κλπ.
10.6. Είναι στο πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας να δημιουργηθούν χιλιάδες χώροι όπου θα μπορούν οι πολίτες να καλύπτουν την αισθητική τους, να μπορούν να απολαμβάνουν τα τοπία και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον.
10.7. Επίσης θα γίνει αναβάθμιση όλων των γεφυρών που υπάρχουν, γιατί η σημερινή κατάσταση του 2015 τείνει να εξομοιωθεί με την μεταπολεμική περίοδο.
10.8. Θα διορθωθούν οι φωτισμοί και θα δημιουργούν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους δημόσιους χώρους ούτως ώστε να υπάρχει αισθητική, να εκφράζεται η τέχνη, να προσφέρουν άνεση και να αποφορτίζουν τις μεγαλουπόλεις από το θόρυβο, τη μόλυνση και τη μετακίνηση.
10.9. Η Ελλήνων Πολιτεία από τη στιγμή, που θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, έχει πρόγραμμα να καταστήσει όλη την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο Εθνικής ανάπτυξης.
10.10. Τα κονδύλια που θα δαπανηθούν για αυτό είναι δεδομένα και άφθονα. Θα κατασκευαστούν δύο παράλληλοι αυτοκινητόδρομοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και τεχνολογίας,
που θα καλύπτουν το δυτικό και ανατολικό τμήμα της καθ’ όλο το μήκος της χώρας. Οι ανωτέρω θα διασυνδέονται μεταξύ τους ανά διαστήματα ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ενδιάμεσες περιοχές. Ο ίδιος σχεδιασμός θα εφαρμοστεί και στην νησιωτική Ελλάδα.
10.11. Μέλημα της Πολιτείας είναι η πρόσβαση και στο πιο απομακρυσμένο χωριό με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα της εκμετάλλευσης και χρησιμοποίησης για οίκηση και ανάπτυξη περιοχών που μέχρι σήμερα είναι απρόσβατες.
10.12. Θα γίνουν υποδομές ώστε ο πληθυσμός να κατανέμεται οικιστικά σε όλη την επιφάνεια σε οικιστικούς οργανωμένους χώρους για να μπορέσει ο άνθρωπος να ζήσει σε περιβάλλον που καλύπτει την ευαισθησία του.
10.13. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι η δημιουργία πόλεων και κωμοπόλεων ώστε κάθε πολίτης να ζει στο φυσικό περιβάλλον και να είναι σε επαφή με αυτό για να μπορέσει ενεργειακά να καλύψει την αρμονία που χρειάζεται.
10.14. Οι οικιστικές περιοχές, που θα δημιουργηθούν, θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πολιτών με υψηλών προδιαγραφών υποδομές πχ αποχετευτικό, ηλεκτρικό, υδρευτικό κλπ.
10.15. Οι οικίες είναι σχεδιασμένες με προσανατολισμό ώστε να δέχονται όλες τις ακτινοβολίες, που είναι απαραίτητες στον άνθρωπο, με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον και να το σέβονται. Η κατασκευή τους θα είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενεργειακά αυτάρκης και θα κατασκευάζονται μόνο από φυσικά υλικά, της μητέρας γης. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
10.16. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν σχεδιαστεί παράλληλα με τους αυτοκινητόδρομους να λειτουργούν αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και προδιαγραφών.
10.17. Κάθε κωμόπολη ή πόλη, ανάλογα στο μέρος που βρίσκεται, θα έχει τις ανάλογες υποδομές για την διασύνδεσή της με την υπόλοιπη χώρα.
10.18. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην αεροπορική διασύνδεση, που θα καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Όλα τα νησιά μας θα είναι συνδεδεμένα με ακτοπλοΐα μεταξύ τους και με την ηπειρωτική Ελλάδα.
10.19. Επίσης θα γίνεται χρήση υδροπλάνων όπου είναι αναγκαίο.
10.20. Το σχέδιο της Ελλήνων Πολιτείας είναι οι μεγαλουπόλεις να δώσουν την θέση τους προοδευτικά στις μικρές πόλεις, κωμοπόλεις, που θα κατασκευαστούν, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν αυτά που παρέχει η φύση της χώρας μας.
10.21. Η Ελλήνων Πολιτεία μέσω των τιμών των ακινήτων (real estate) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αποσυμφόρηση των μεγάλων πόλεων.
10.22. Πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας είναι η κατασκευή μιας πόλης εξ’ αρχής και εξ’ ολοκλήρου, που θα φιλοξενεί αποκλειστικά την διοίκηση, θα περιλαμβάνει όλα τα υπουργεία, τους οργανισμούς και τα ιδρύματα, τα οποία θα διοικούν την Ελλήνων Πολιτεία.
10.23. Η πόλης αυτή θα κατασκευαστεί σε μια περιοχή, που θα αναδεικνύει το κάλλος της Ελληνικής γης, θα έχει ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, που θα προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση για επίσημους προσκεκλημένους, καθώς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όλων των υποδομών, όπως αεροδρόμιο, πάρκα κλπ.
10.24. Σε αυτήν την πόλη η Ελλήνων Πολιτεία θα κατασκευάσει ανάλογη με τη χρήση του οικοδομικό συγκρότημα, που θα φροντίσει να γίνει η νέα έδρα του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
10.25. Θα κληθούν όλα τα κράτη να στείλουν τους επίσημους πρεσβευτές τους, που έχουν στα Ηνωμένα Έθνη και να εγκατασταθούν στο οικοδομικό συγκρότημα εντελώς δωρεάν.
10.26. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να καλέσει όλα τα Έθνη – Κράτη να φιλοξενηθούν από αυτήν στην νέα έδρα των Ηνωμένων Εθνών που θα ιδρύσει.
10.27. Για να σταματήσει η υπέρογκη δαπάνη, που καλούνται σήμερα να πληρώσουν, στις σημερινές εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό θα γίνει ως δείγμα μεγαλοπρέπειας του Ελληνικού Έθνους προς ολόκληρο τον πλανήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.